Merhaba direk konuya geçeceğim dünden beri yaşadığım travmadan kaynaklı çok yorgunum eşimle 9 yıllık evliyiz ve bugüne kadar duzeltemedigim konuların en başında egosu geliyor herşeyi ben bilirim benim dışımda ki herkes aptal hepiniz cahilsiniz tavırlari artık bana zarar vermekten çıktı etrafımızda ki canlilara da zarar vermeye başladı başlıkta da belirttiğim gibi eşim her konuda uzman onun dışında ki evrende ki tüm canlilar aptal öyle egoist ki etrafında ki herkese ilaç önerir bununla da yetinmez gider alır kullanmasini sağlar çok şükür ki bugüne kadar kimseye birşey olmadı ancak daha gecenlerde arkadasimizin kolik olan 1 aylık bebeğine 4 yaşından itibaren kullanılan by by isimli damladan verdi çok şükür ki müdahale ettik anında çünkü ailenin yanında bende vardık o konu orada kapandı sonrasinda defalarca uyardım yapma sen doktor değilsin bak bu suç birine birşey olur başımıza bela alırız diye ama dinlemedi dün gece kendi kendine evde ki iki kedimize uyuz teşhisi koydu ve gidip bir hap almis hap sadece koyunlarda kullanilan tehlikeli bir hap hapı vermeden önce sinir krizi geçirdim yapma yarın veterinere götürelim madem birşey var dedim ki hayvanlarda hiç birşey yok tamamen eşimin teşhisi uyuz vakalari çok artmış bizimkilere de bulaş olabilirmis diye neyse gece kediler aniden fenalasmaya başladılar ve ikisi de bayginlik geçirdi ben o an veterinere götürmek için acele ederken eşimle bir kavgaya daha tutustuk uykuları gelmis o yüzden boylelermis hayvanlar bayıldı ve eşim yine doktorculuk oynamaktan vazgecmedi neyse ki goturdum veterinere doktor tak vaktinde yetistirmisiniz dedi yoksa zaten oleceklermis şuan ikisi de tedavi altınlar çok şükür durumları iyiye gidiyor lütfen bana bir akıl verin bu adamın bu huyu helimizin başını yakacak ben ne yapmalıyım dün avazım çıktığı kadar bağırdım sen doktor değilsin sen veteriner değilsin insanlara ilaç vermeyi bırak artık dedim saatlerce konustum ama nafile
Neden kendimde olmayayim hanımefendi evet veriyor neden iftira edeyim eczaneciye daha bir kaç ay önce antidepresan aldı ozelden mesaj atın eczanenin ismini adresini vereyim teyit edin yani neden yalan konuşayım
Kullanmışsınızdır da sizin haberiniz yoktur; eşiniz sizin haberiniz olmadan çocuğunyza o ilactan içirmiş belli kiGüya bizde kullanmisiz hayır asla öyle birşey yok tamamen bitkiselmis hiç bir zararı yokmus damlanın üzerinde yazıyor 4 yaş itibari ile kullanılır diye
Ya bu adamın yaptıklarını kesinlikle onaylamiyorum ama şöyle bir durum var. Bebeklere verilen gaz damlaları veya probiotic veya demir veya d vitamini gibi takviyelerin prospektuslerinde hep 3 yaş üzeri yazar. Özellikle sormuştum bu durumu doktora. Verilebilir demişti. Sanırım yasal zorunluluk gibi bir şey ama tüm doktorlar veriyor bu tarz takviyeleriNasıl çaresizlikten ya? Arkadaşlarınızın okuma yazması yok mu? Akılları yok mu? Eşiniz sanki, 7 çocuk büyüten teyze mi, niye onu ciddiye alıyorlar?
Eşiniz deli herhalde .Birinin başına ciddi bişey gelmeyince duracaga benzemiyor.kediler için pişman oldu mu bariMerhaba direk konuya geçeceğim dünden beri yaşadığım travmadan kaynaklı çok yorgunum eşimle 9 yıllık evliyiz ve bugüne kadar duzeltemedigim konuların en başında egosu geliyor herşeyi ben bilirim benim dışımda ki herkes aptal hepiniz cahilsiniz tavırlari artık bana zarar vermekten çıktı etrafımızda ki canlilara da zarar vermeye başladı başlıkta da belirttiğim gibi eşim her konuda uzman onun dışında ki evrende ki tüm canlilar aptal öyle egoist ki etrafında ki herkese ilaç önerir bununla da yetinmez gider alır kullanmasini sağlar çok şükür ki bugüne kadar kimseye birşey olmadı ancak daha gecenlerde arkadasimizin kolik olan 1 aylık bebeğine 4 yaşından itibaren kullanılan by by isimli damladan verdi çok şükür ki müdahale ettik anında çünkü ailenin yanında bende vardık o konu orada kapandı sonrasinda defalarca uyardım yapma sen doktor değilsin bak bu suç birine birşey olur başımıza bela alırız diye ama dinlemedi dün gece kendi kendine evde ki iki kedimize uyuz teşhisi koydu ve gidip bir hap almis hap sadece koyunlarda kullanilan tehlikeli bir hap hapı vermeden önce sinir krizi geçirdim yapma yarın veterinere götürelim madem birşey var dedim ki hayvanlarda hiç birşey yok tamamen eşimin teşhisi uyuz vakalari çok artmış bizimkilere de bulaş olabilirmis diye neyse gece kediler aniden fenalasmaya başladılar ve ikisi de bayginlik geçirdi ben o an veterinere götürmek için acele ederken eşimle bir kavgaya daha tutustuk uykuları gelmis o yüzden boylelermis hayvanlar bayıldı ve eşim yine doktorculuk oynamaktan vazgecmedi neyse ki goturdum veterinere doktor tak vaktinde yetistirmisiniz dedi yoksa zaten oleceklermis şuan ikisi de tedavi altınlar çok şükür durumları iyiye gidiyor lütfen bana bir akıl verin bu adamın bu huyu helimizin başını yakacak ben ne yapmalıyım dün avazım çıktığı kadar bağırdım sen doktor değilsin sen veteriner değilsin insanlara ilaç vermeyi bırak artık dedim saatlerce konustum ama nafile
Evet ben de sormuştum.Takviye gıda olduğu için hepsinin üstünde yazıyor dedi.yoksa ilaç kategorisine girmesi gerekiyormusYa bu adamın yaptıklarını kesinlikle onaylamiyorum ama şöyle bir durum var. Bebeklere verilen gaz damlaları veya probiotic veya demir veya d vitamini gibi takviyelerin prospektuslerinde hep 3 yaş üzeri yazar. Özellikle sormuştum bu durumu doktora. Verilebilir demişti. Sanırım yasal zorunluluk gibi bir şey ama tüm doktorlar veriyor bu tarz takviyeleri
Dediği damlayı ben kullaniyorum ama kesinlikle bir aylık bebeğe kullanılacak bir damla değil . Içinde birçok bitkinin özü var. O çocuğun daha böbrekleri gelişmedi . Dediğiniz damlalar farklı bu damla çok farklı. Ben düzenli gittiğim tetkiklerini yaptırdığım doktor ve tanıdığım eczacıya danışarak verdim .Ya bu adamın yaptıklarını kesinlikle onaylamiyorum ama şöyle bir durum var. Bebeklere verilen gaz damlaları veya probiotic veya demir veya d vitamini gibi takviyelerin prospektuslerinde hep 3 yaş üzeri yazar. Özellikle sormuştum bu durumu doktora. Verilebilir demişti. Sanırım yasal zorunluluk gibi bir şey ama tüm doktorlar veriyor bu tarz takviyeleri
Benim psikiyatrist uyumam için uyku ilacı yazdı. Bittiğinde sağlık ocağındaki doktora dedim yazar mısınız? Eczane sağlık ocağındaki doktorun yazdığı reçeteyi kabul etmedi. Yeterliliği yok dedi. Psikiyatrist yazacak dedi. Keza panik atak için bir ilaç kullanıyorum. Reçetesiz asla vermiyorlar.Ilacin adini yazmayin isterseniz alintilamadim o yuzden.Hayir receteli degil.Ben kullaniyorum hatta ilacim bitti ama kontrol icin devlet hastanesinden bir turlu randevu alamadigimdan devam etmek adina aldim eczaneden.Diger turlu receteli asla verilmez.Artik antibiyotigi bile recetesiz alamiyoruz degil ki yesil ya da kirmizi receteli antidepresan alinsin.
Size veya çocuğunuza teşhis koyuyor mu? Siz hayır dediğinde durduğundan nasıl emin oluyorsunuz?Ben kullandım dedi ama hayır ben cocugumda asla öyle birşey kullanmadim mesela kedilere sürekli antibiyotik verir gider doktora kendisi için yazdırır hapı suya karistirir verir gördüğüm an engellerim ama gormedigim de oluyordur
Doktor randevusu alın, eğer gitmezse kaymakamlıktan kağıt alıp polis zoruyla yatışını yaptıracağınızı söyleyin ( bu işleme ne deniyor, tam nasıl oluyor bilmiyorum, burada bir konuda denk gelmiştim ).Akıl almaya geldim buraya yani belki yaşayan birisi vardır diye nasıl gotururum doktora diye
Benim psikiyatrist uyumam için uyku ilacı yazdı. Bittiğinde sağlık ocağındaki doktora dedim yazar mısınız? Eczane sağlık ocağındaki doktorun yazdığı reçeteyi kabul etmedi. Yeterliliği yok dedi. Psikiyatrist yazacak dedi. Keza panik atak için bir ilaç kullanıyorum. Reçetesiz asla vermiyorlar.
Veren eczane var ise büyük riskli iş yapıyordur.
Veterinere gitmemek için bu kadar direttiyse bilinçli olarak vermiş olabilir ilacı. Baya kedilerin üzerinde deney yapmış demektir çok korkunç .Buraya akıl istemeye geldim çünkü ben artık tükendim o hayvanların yerde titremeleri bayilmalari gözümün önünden gitmiyor veterinere koşarken beni engellemesi uykulari geldi o yüzden demesi bunları düşündükçe hayır vazgeçme at evden diyorum
Merhaba direk konuya geçeceğim dünden beri yaşadığım travmadan kaynaklı çok yorgunum eşimle 9 yıllık evliyiz ve bugüne kadar duzeltemedigim konuların en başında egosu geliyor herşeyi ben bilirim benim dışımda ki herkes aptal hepiniz cahilsiniz tavırlari artık bana zarar vermekten çıktı etrafımızda ki canlilara da zarar vermeye başladı başlıkta da belirttiğim gibi eşim her konuda uzman onun dışında ki evrende ki tüm canlilar aptal öyle egoist ki etrafında ki herkese ilaç önerir bununla da yetinmez gider alır kullanmasini sağlar çok şükür ki bugüne kadar kimseye birşey olmadı ancak daha gecenlerde arkadasimizin kolik olan 1 aylık bebeğine 4 yaşından itibaren kullanılan by by isimli damladan verdi çok şükür ki müdahale ettik anında çünkü ailenin yanında bende vardık o konu orada kapandı sonrasinda defalarca uyardım yapma sen doktor değilsin bak bu suç birine birşey olur başımıza bela alırız diye ama dinlemedi dün gece kendi kendine evde ki iki kedimize uyuz teşhisi koydu ve gidip bir hap almis hap sadece koyunlarda kullanilan tehlikeli bir hap hapı vermeden önce sinir krizi geçirdim yapma yarın veterinere götürelim madem birşey var dedim ki hayvanlarda hiç birşey yok tamamen eşimin teşhisi uyuz vakalari çok artmış bizimkilere de bulaş olabilirmis diye neyse gece kediler aniden fenalasmaya başladılar ve ikisi de bayginlik geçirdi ben o an veterinere götürmek için acele ederken eşimle bir kavgaya daha tutustuk uykuları gelmis o yüzden boylelermis hayvanlar bayıldı ve eşim yine doktorculuk oynamaktan vazgecmedi neyse ki goturdum veterinere doktor tak vaktinde yetistirmisiniz dedi yoksa zaten oleceklermis şuan ikisi de tedavi altınlar çok şükür durumları iyiye gidiyor lütfen bana bir akıl verin bu adamın bu huyu helimizin başını yakacak ben ne yapmalıyım dün avazım çıktığı kadar bağırdım sen doktor değilsin sen veteriner değilsin insanlara ilaç vermeyi bırak artık dedim saatlerce konustum ama nafile
Dediği damlayı ben kullaniyorum ama kesinlikle bir aylık bebeğe kullanılacak bir damla değil . Içinde birçok bitkinin özü var. O çocuğun daha böbrekleri gelişmedi . Dediğiniz damlalar farklı bu damla çok farklı. Ben düzenli gittiğim tetkiklerini yaptırdığım doktor ve tanıdığım eczacıya danışarak verdim .
Çocuğum var aslında yapılan her yorumin altına yazmaya çalışıyorum cevaplıyorum ama gormedigimde oluyorKonunun tamamını okuyamadım ama okuduğum kısımlar aşırı mantıksız geldi. Doktor olmayan biri hatta hastalığımla alakasız bi uzmanlık alanı olan bi doktor bana kafasına göre ilaç önerse güler geçerim, ilacı alıp getirse kafayı yemiş bu deyip atarım çöpe. Hadi eşiniz önerdi hatta gitti aldı da e karşıdakinin bilinçsiz, akıl yoksunu biri olması lazım onu kullanması için. İnsanların zorla ağzını açıp içiriyosa da o zaman bi zahmet kolluk kuvvetlerine başvursunlar. Çok tuhaf bi konu.
Bir de çocuğunuz var mı yok mu anlayamadım. Çocuk var mı diye soranlara cevap vermemişsiniz. Birileri aman çocuk yapma yazmış. Siz biçok yerde çocuğum diye bahsetmişsiniz… Bu sorunlu adamdan çocuğunuz var mı? Varsa ona da kafasına göre ilaç içiriyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?