Doktorculuk oynamayi seven eşim

veterinerin açıklamasından sonra ne dedi

Size de gizlice ilac verirse olumunuze neden olabilir adamin psikolojik sorunu var nasil ayni evde duruyorsunuz korkmadan

Neden kendimde olmayayim hanımefendi evet veriyor neden iftira edeyim eczaneciye daha bir kaç ay önce antidepresan aldı ozelden mesaj atın eczanenin ismini adresini vereyim teyit edin yani neden yalan konuşayım

Eczaneden recetesiz antibiyotik bile alinmiyor.
Stoktan o ilac düşüldüğü ve recete olmadigi icin veremiyorlar.
Dedig8niz gibi bisey olsa uyusturucu etkiye sahip, ftr bolumunun yazdigi ilaclari eczacilar karaborsadan cok yuksek meblaglara satar.

Güya bizde kullanmisiz hayır asla öyle birşey yok tamamen bitkiselmis hiç bir zararı yokmus damlanın üzerinde yazıyor 4 yaş itibari ile kullanılır diye
Kullanmışsınızdır da sizin haberiniz yoktur; eşiniz sizin haberiniz olmadan çocuğunyza o ilactan içirmiş belli ki çok tehlikeli bir durum gerçekten. Tedavi fln olmadığı taktirde çocuğunuzu yalnız bırakmayın, mutfağa fln da girmesin, elinden de bir şey yiyip içmeyin.

Nasıl çaresizlikten ya? Arkadaşlarınızın okuma yazması yok mu? Akılları yok mu? Eşiniz sanki, 7 çocuk büyüten teyze mi, niye onu ciddiye alıyorlar?
Ya bu adamın yaptıklarını kesinlikle onaylamiyorum ama şöyle bir durum var. Bebeklere verilen gaz damlaları veya probiotic veya demir veya d vitamini gibi takviyelerin prospektuslerinde hep 3 yaş üzeri yazar. Özellikle sormuştum bu durumu doktora. Verilebilir demişti. Sanırım yasal zorunluluk gibi bir şey ama tüm doktorlar veriyor bu tarz takviyeleri

Konunun tamamını okuyamadım ama okuduğum kısımlar aşırı mantıksız geldi. Doktor olmayan biri hatta hastalığımla alakasız bi uzmanlık alanı olan bi doktor bana kafasına göre ilaç önerse güler geçerim, ilacı alıp getirse kafayı yemiş bu deyip atarım çöpe. Hadi eşiniz önerdi hatta gitti aldı da e karşıdakinin bilinçsiz, akıl yoksunu biri olması lazım onu kullanması için. İnsanların zorla ağzını açıp içiriyosa da o zaman bi zahmet kolluk kuvvetlerine başvursunlar. Çok tuhaf bi konu.

Bir de çocuğunuz var mı yok mu anlayamadım. Çocuk var mı diye soranlara cevap vermemişsiniz. Birileri aman çocuk yapma yazmış. Siz biçok yerde çocuğum diye bahsetmişsiniz… Bu sorunlu adamdan çocuğunuz var mı? Varsa ona da kafasına göre ilaç içiriyor mu?

Eşiniz deli herhalde .Birinin başına ciddi bişey gelmeyince duracaga benzemiyor.kediler için pişman oldu mu bari

Evet ben de sormuştum.Takviye gıda olduğu için hepsinin üstünde yazıyor dedi.yoksa ilaç kategorisine girmesi gerekiyormus

Dediği damlayı ben kullaniyorum ama kesinlikle bir aylık bebeğe kullanılacak bir damla değil . Içinde birçok bitkinin özü var. O çocuğun daha böbrekleri gelişmedi . Dediğiniz damlalar farklı bu damla çok farklı. Ben düzenli gittiğim tetkiklerini yaptırdığım doktor ve tanıdığım eczacıya danışarak verdim .

Benim psikiyatrist uyumam için uyku ilacı yazdı. Bittiğinde sağlık ocağındaki doktora dedim yazar mısınız? Eczane sağlık ocağındaki doktorun yazdığı reçeteyi kabul etmedi. Yeterliliği yok dedi. Psikiyatrist yazacak dedi. Keza panik atak için bir ilaç kullanıyorum. Reçetesiz asla vermiyorlar.
Veren eczane var ise büyük riskli iş yapıyordur.

Kendisi de ilaç kullanıyor deöişsiniz kullandıgı ilacın adı ne arastırdınız mı? Bırakırsa ölürüm dedigi ilaçtan esi olarak haberinz bilginiz yok mu. Hasta biriyle evlisins ama hiç neyi va neyi yok bilmedinz mi evlilikte okadrda rapor falan istiyorlar ben hepsine bakmıstım esiniz cidden sorunlu gorunuyor allah korusun bir gece uykunuzda enjektorle sacma bir ilaçta yapabilr size ya can guvenliginiz yok bosanacaksanız gizli kapaklı evden ayrılıp halledin yoksa allah etmege ben korkarım acıkcası. Normal zamanda nasıl? İlaç mevzusu olmadıgı zamanlarda iletişiminiz uyumunuz falan nasıl.?? Hani koca karılar bir araya gelince birbirlerine ilaç tavsiye ederler ya ben su kan hepini gullanıom ei geli , ben her gece ataş basiiiy ondan x ilacı kullanıom al sende valla eicene geliyy diye diye. Esinizde o misali ama onunki biraz daha tehlikeli olmhs

Size veya çocuğunuza teşhis koyuyor mu? Siz hayır dediğinde durduğundan nasıl emin oluyorsunuz?
Ben olsam gizlice verir mi, yediğime içtiğime koyar mı diye paranoyak olurum. Sürekli diken üstünde yaşayamam ya ben.
Kediler de ailenizin fertleri yani. Az daha ölümlerine sebep olacakmış. Bununla nasıl devam edebiliyor?

Akıl almaya geldim buraya yani belki yaşayan birisi vardır diye nasıl gotururum doktora diye
Doktor randevusu alın, eğer gitmezse kaymakamlıktan kağıt alıp polis zoruyla yatışını yaptıracağınızı söyleyin ( bu işleme ne deniyor, tam nasıl oluyor bilmiyorum, burada bir konuda denk gelmiştim ).

Kullandiginiz ilac receteli olandir.Recetesiz verilen de var eczaneden gidip alabileceginiz yani.

Veterinere gitmemek için bu kadar direttiyse bilinçli olarak vermiş olabilir ilacı. Baya kedilerin üzerinde deney yapmış demektir çok korkunç .

doktorculuk oynamayı seven deyince cinsellikle alakalı bişey sandım ya şok oldum resmen katil oluyormuş adam

Boşan
Çok ciddiyim
O kedilerin her biri tüyü için yıllarca azap ederim o adama .......

Çocuğum var aslında yapılan her yorumin altına yazmaya çalışıyorum cevaplıyorum ama gormedigimde oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…