Doktorlar bir şey söylemiyorlar

Tazeportakal

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2023
293
264
18
Diğer konularımı bilen bilir bir süredir nişanlımın doktorlar tarafından önemli olduğu söylenilen bir test sonucunu bekliyorduk. Test çıktı açma doktorlar sormasına rağmen hiçbir cevap vermedi. Test mi bozuk, yoksa olumsuz - olumlu şeyler mi oluyor bilmek istiyoruz. Googledan bir şey bulamadım aranızda sağlıkçı olup değerde yazan "saptanmadı" sonucu için bana yardımcı olabilir mi gerçekten 6 gündür çaresizce bu sonuç için bekletip hastalığın durumu ile ilgili açıklama yapmıyorlardı. Sonuç çıktı yine açıklama yok. Çok çaresiziz tanıdığımız bir doktorda yok danışmadık. Ne olur yardımcı olun. Doktor konsunda çaresiziz bu nedenle başhekimliğe vs şikayette bulunamayız. Doktor alanında son derece başarılı ama hasta iletişimi olmayan biri. El mahkumuz doktora, Hastane değişikliği de yapamayız. Ne yapabiliriz bu konuda

Son düzenleme:
Verem konusu muydu acaba? Karıştırıyor olabilirim. Örneklemde sorun mu oluştu acaba. Tekrar mi yapılması lazım. Ben öyle anladım.

Verem konusu muydu acaba? Karıştırıyor olabilirim. Örneklemde sorun mu oluştu acaba. Tekrar mi yapılması lazım. Ben öyle anladım.
Evet, biz de anlamadık iyi bir şey mi yoksa test mi tekrarlanması gerekiyor. Hemşireye testi tekrarlanacak da dememiş. Sağdan soldan öğrenmeye çalışıyorum

Saptanmadi da genelde mr,ultrason,tahlil vs raporlarinda bir durum yoksa kullanilmiyor mu ? Mesela lezyon saptanmadi gibi

Araştırdıkları her neyse ondan yokmuş demektir saptanmadı

Saptanmadı aslında ucu açık önünde sonunda ne yazıyor oda önemli . Tek kelime ile cevap olmanız zor .

Başka bir şey yazmıyor biz de o yüzden anlam vermedik
Allah allah şaşırdım koca bulguda yani tehşiste saptanmadımı yazıyor ? Veremle ilgili galiba sorunuz da ne arayıpta bulamadılar ? Bazen saptanmadı normal olması gereken bi sovuç içinde yazıla biliyor pozitif ve negatif anlamadada kullanıla biliyor aslında . E devletten göremiyormusınuz neye bakıldığına ?

Size özelden attım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…