Valla yaşlı hasta kendinden geçmiş kadına yüklemiceğime göre. Yapmasınlar zor geliyorsa. Bu kadar basit. Bu kadını rencide etmek doğru mu ? Ne demiş kadın? Kendini suçluyor hiç bir kusuru olmadığı halde.Bence bu olayların sorumluluğunu bir tek doktorlara yüklemek yanlış. Üzerlerinde o kadar yük var ki. Bir arkadaşım günde 140 hasta baktığını söylemişti. Yani 140 hastaya bakan bir insanda ne güç kalır ne moral ne de istek.
Ettim. Babaanemde diyor etme bana bakmaz ben naparım. Kadına yaşattığına bakUtanmaz adam rezil hemen şikayet edin arkasını bırakmayın sakın
Bir tane patlatasım geldi aşırı sinir oldum gereksiz şeyEttim. Babaanemde diyor etme bana bakmaz ben naparım. Kadına yaşattığına bak
Kız bir kaç hastasına gene böyle yaparken şahit olmuç birileri. Ruh hastasıBaskasına olan sinirini cıkartmış belli... kadıncagızı neden bozuyosun yazık gunahh..
Gerçekten doğru, ben şok oldum. Lafa başlarken hatta tabi ki iyleştircez bizim işimiz bu dicek sandım. Kadın neden ağlasın yani?Doktor sanıyorlar.
Ayrıca pek inanamadım kusura bakmayın.
Doktor durup dururken öyle neden saydırsın?
Ya eksik anlattınız ya da çarpıtıyorsunuz.
Neyse..
Arkadaşların dediği gibi şikayet edin,haklı bulunursanız ceza alır zaten.
Durup dururken sayıp sayıştırmasını anlamlı bulmadım.Gerçekten doğru, ben şok oldum. Lafa başlarken hatta tabi ki iyleştircez bizim işimiz bu dicek sandım. Kadın neden ağlasın yani?
Bızde bu tıplere saglıgımızı emanet edıyoruz cok yazık..Kız bir kaç hastasına gene böyle yaparken şahit olmuç birileri. Ruh hastası
Hayır, doktor çok durmuyor sabah geliyor beş dk bir şey demeden gidiyor. Tüm bu günlerde yanındaydım. Gerçekten diyorum ya bende şaşırdım. Herkes şok oldu. Çünkü kadının dediğinde kötü bir şey yok ki. Ama yandaki kadınlardan biri ben de bir kaç kez bir kaç hastaya kötü davranırken gördüm dedi sonra. Yapısı bu dedi galiba. Ama kimse bunu çekmez zorunda değil.Durup dururken sayıp sayıştırmasını anlamlı bulmadım.
Her zaman babaannenizle doktorun yanında mıydınız? Acaba başka birşey mi var diye düşünüyorum.
Siz şikayetinizi yapın,eğer haklı bulunursanız bir yaptırımı illaki olacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?