Doktorlar kendini ne sanıyor?!

Mrsyanlis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2017
798
438
103
babaanem kanser yüzünden hastanede ve cigerinden su alınıyor hanımlar, kendisi zaten duygusal herşeye ağlayan evhamlı biri. Tipik eski insanlarımızdan, yırtıcı öyle bilgili biride deildir. Herneyse sabah doktoru geldi, zaten ağzını bıçak açmıyor hemşireye terimsel şeyler söylüyor sadece, bir şey sorunca dedem net cevap yok, ben doktor değilim cerrahım diyor. Buginde babaanneme ilaç vericem sana dedi, aynı zamanda bugün çıkar mıyız diye sorduk, babaannemde gülerek doktor beni tam iyileştirmeden çıkarma dedi adam döndü, biz zatan kötüyüz, doktolar kötü, hastaları kötü etmek için buradayız. Biz doktorların amacı sizi kötü etmek zaten. Vs vs saydırdı nevrim döndü. Babaanemde kendini kötü hisetti. Başka hastalarda vardı ağladı kadın resmen.

Valla yaşlı hasta kendinden geçmiş kadına yüklemiceğime göre. Yapmasınlar zor geliyorsa. Bu kadar basit. Bu kadını rencide etmek doğru mu ? Ne demiş kadın? Kendini suçluyor hiç bir kusuru olmadığı halde.

Doktor sanıyorlar.
Ayrıca pek inanamadım kusura bakmayın.
Doktor durup dururken öyle neden saydırsın?
Ya eksik anlattınız ya da çarpıtıyorsunuz.
Neyse..
Arkadaşların dediği gibi şikayet edin,haklı bulunursanız ceza alır zaten.

Gerçekten doğru, ben şok oldum. Lafa başlarken hatta tabi ki iyleştircez bizim işimiz bu dicek sandım. Kadın neden ağlasın yani?

Gerçekten doğru, ben şok oldum. Lafa başlarken hatta tabi ki iyleştircez bizim işimiz bu dicek sandım. Kadın neden ağlasın yani?
Durup dururken sayıp sayıştırmasını anlamlı bulmadım.
Her zaman babaannenizle doktorun yanında mıydınız? Acaba başka birşey mi var diye düşünüyorum.
Siz şikayetinizi yapın,eğer haklı bulunursanız bir yaptırımı illaki olacaktır.

Hayır, doktor çok durmuyor sabah geliyor beş dk bir şey demeden gidiyor. Tüm bu günlerde yanındaydım. Gerçekten diyorum ya bende şaşırdım. Herkes şok oldu. Çünkü kadının dediğinde kötü bir şey yok ki. Ama yandaki kadınlardan biri ben de bir kaç kez bir kaç hastaya kötü davranırken gördüm dedi sonra. Yapısı bu dedi galiba. Ama kimse bunu çekmez zorunda değil.

Doktorluk zor bir meslek neticede insan hayatı söz konusu ama bu yola girerken böyle olduğunu bilerek giriyorlar.eger yapamayacaklarsa, gerekli özeni gösteremeyeceklerse,şikayet edeceklerse ve bu bahanelerin arkasına sığınacaklarsa seçmesinler bu mesleği.kimse zorla kolundan tutup doktor yapmıyor kimseyi.bence şikayet edin böyle davranmasi kabul edilemez hele kanser hastası bir kadına moral gerekirken böyle bir muamele tam bir cehalet.okumuş doktor olmuş ama nasıl davranmasını gerektiğini öğrenememiş.yapmasin zor geliyorsa mesleğini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…