Doktorlar kendini ne sanıyor?!

illa şikayet edeceğiniz kurumlar var . cimer de şikayet oluşturun .

Bakin doktorlar igrenc insanlar, keske olmasalar falan demiyor kimse. Isini hakkiyla yapan butun doktorlara saygim sonsuz. Siz sanki butun doktorlari hedef almisiz gibi yorum yapmissiniz. Yorulmalari cok normal cunku insan hayati soz konusu. Bunu bilerek bu bolumu seciyorlar ve bu meslege basliyorlar. Inanin su an ulkede cogunlugun maasi zaten insan gibi yasamak icin yeterli degil. O zaman herkes birbirine surekli konumunu kullanarak hakaret etsin, terslesin. Olur mu? Ne olursa olsun karsisinda belki de olmek uzere olan yasli bir kadin. Bu saygisizligin affi olamaz. Ki kadincagiz kotu birsey dememis. Diyebilirdi de. Bu durumda idare edilmesi gereken yine o kadin olurdu, doktor bey degil.
Sistemde degismesi gereken cok sey var. Tek rahatsiz olan doktorlar degil.

Doktorun soylediginde de cok sert bir sey yok bence. İyi olmadan eve gonderme diyen babaanneye olur dememis,hep suc bizde zaten demis hepsi bu

Yazık günah hakkaten ya. Doktorlara saygım sonsuz tabii ama bazılarında ciddi bi ego problemi var. !.

Benim gördüğüm şu yorumlara bakarak maalesef doktor düşmanı bir halk olmuşuz. Ben arkadaşımın nasıl doktor olduğunu biliyorum, nasıl okuduğunu. Kocaman kitapları nasıl sırtında taşıyıp saatlerce geceleri uyumadan onları ezberlediğini. Kolaydı madem bizler olsaydık doktor.

Işte tamda bunu diyorum o zaman bu mesleği yapmayacaklar ne yani ameliyatta doktorun kafası attı ee ne olacak doktorun insafına mı kaldık
Doktorun insafina kaldiginiz bir durum yok ki,adam isini yapiyor hala,ameliyatta sizi ortadan ikiye kesip kacmamis

Siz sikayetinizi yapmissiniz,bu da sizin en dogal hakkiniz,uzatacak bir sey gormedim ben. Kaldi ki tum doktorlari bu sekilde genellemek yanlis,her meslekte iyi de kotu de vardir,bunu biliyor olmalisiniz. Ben simdi cikip tum ogretmenler soyle,butun avukatlar boyle desem hayatim boyunca ne ogretmene ne de avukata ihtiyac duymaliyim. Malum hepsi kotu cunku.

Bence burda yazılanlar da doktorlara yapılan saygısızlıktır. Yok bizim paramızla maaş alıyor, kendini ne zannediyor filan yazmışsınız. Halbuki konu sahibinin dediğine göre doktor sadece sitem etmiş hastaya. Hastaya, kişiliğine birşey dememiş. Ama burda yorum yapan arkadaşlar doktorun kişiliğine laf etmişler. Aslında bu da bir hakaret.

Barkodlu ama doktor ismi yazmıyor? Nasıl sorucağım. Doktor değiştiği için yenilemiş olabilirler mi?

Ben demedim, diyen ayip etmis. Herkes emeginin karsiligini aliyor.
Bakin ben de o insanlarin ne zorluklarla okudugunu biliyorum. Benim kardesim tip okumadi ama bir o kadar zor bir universitede dis hekimligi bitirdi. Bes yil dogru duzgun yuzunu gormedim. Defalarca kafein komasina girdi uyanik kalmak icin. Cebindeki son parayi malzeme almak icin ayirip ayni pantolonu yillarca giydi. Ama su an benim kardesim de ayni saygisizligi yapsa ona da tepkim ayni olurdu. Toplumca birbirimize tahammul etmeyi ve saygiyi korumayi ogrenmemiz gerek.

Mesleğini zorla yapıyorsa istifa etsin...
Insan olmayı öğrensin ilk önce tıp okumakla bir halt olunmuyor(hepsini kastetmiyorum).
Rabbim şifa versin mümkünse doktorunuzu değiştirin.
Doktor çok önemli babaannenizin moralinin iyi olması lazım çünkü.

Emek edip para kazanıyor buna birşey mi dedik ama bizim paramız olmasaydı o emekleri zor görürdük gayette paramızla bakıyorlar hatta çoğu zaman paranla rezil oluyorsun

Barkodlu ama doktor ismi yazmıyor? Nasıl sorucağım. Doktor değiştiği için yenilemiş olabilirler mi?
Barkodu sorgulayabileceğiniz bir yer var mı bilmiyorum. Varsa oradan öğrenebilirsiniz.
Yoksa danışmaya giderek "X isimli hastanın bilekliği değişti,nedenini öğrenebilir miyim? Ve doktorumuzun adını da teyit ederseniz sevinirim." deyin. Onlar size yardımcı olurlar.
Bana doktor değişti gibi geliyor,bilemiyorum.

Aaa öyle birşey varsa iyi bir uygulama olmus nereden sikayet ediliyor
Ben internet üzerinden şikayet etmiştim canım bimer oluyor sanırım iki yıl kadar olacak tam sabah kan alınma zamanı beyefendi telefonla konuşup bizi yarım saat oyaladı bide özel birşey olamaz mı diyip sırıtarak işe döndü olur tabi dedim şikayet ettim kamerayla tespit edildi durum cezasını aldı

Bütün doktorlar diye bir genelleme yaptığımı hatırlamıyorum sözüm mesleğinin hakkını vermeyenlere, eğer psikolojin bu mesleği yapmana uygun değilse yapmayacaksın net canımızı emanet ediyoruz, bana göre dayakçı öğretmende ,vicdansiz avukatta nezaketsiz doktorda aynıdır tepkimi gosteririm ne demek istediğimin gayet açık anlaşılır olduğunu düşünüyorum

Ben doktorun soylediklerini de saydirmak olarak gormedim acikcasi.

Ve konu basligi doktorlar kendini ne saniyor?
Genelleme yanlis.
Doktorlari genellersek hastalari da genelleyelim o zaman.
Orası öyle bazı hastalar çok sabır deniyor ama karşında yaşlı bir kadına gülümseyip geçebilir yada hiç karşılık vermeye bilirdi doktorlar zaten kötü sizi kötü etmek için var falan demiş bana saydırmak gibi geldi bu

Başlığa istinaden konuşmuş olabilir.
Başlıkta "Doktorlar kendini ne sanıyor?!" diyor yani genelleme yapıyor.
"Bu doktor kendini ne sanıyor?!" demiyor. Özel eleştiri değil genel bir eleştiri var burada.

Ettim. Babaanemde diyor etme bana bakmaz ben naparım. Kadına yaşattığına bak
Ayy kıyamam ona ya. Babaneme canımı veririm, sizi çok iyi anlıyorum. Edin şikayet memlekette başka doktor mu kalmadı? Adi pislik.

Genelleme yanlis
Tum hastalar cok normal de doktorlar mi kotu?
Doktorların iyi olması hastalarına mı baglı hanımefendiciğim. Öğretmenler de arada kötü olabilir malum bazı öğrenciler canavar gibi. Bu sizin savunma savunma değil malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…