- 7 Ocak 2016
- 10.357
- 49.971
- 598
Sadece doktorlar değil ki..
Hemşireler de aynı şekilde.. geçen cuma başıma geldi, acile gittim, oda hasta dolu ama hep erkek var , bende perdesini çektim uzanicam yerin, hemşire geldi acıyo ,açma dedim , ama sizi görmemiz lazım dedi, sinir tepeme çıktı, görme beni diye, zahmet etde perdenin arkasında ki hastalara bak dedim,oturmaya gelmedin herhalde
Hasta mahremiyeti diye birşey var, begenmiosan gelmeseydin dedi kalkıp..
Eşim hemen 184u aradı ama acil polikliniklerinde olurmuş böyle şeyler..
Yani kaldiramiosan başka meslek yap..
Asla sorunun doktorlar oldugunu soylemedim. Care doktorlar da dahil bilincli insanlar. Tek soylemek istedigim bu. Cumlelerinize harfi harfine katiliyorum. Ortadaki yanlis bu kadar aleniyken buna goz yumup, pes edip gitmek bize sadece geriye donup baktigimizde bulamayacagimiz bir vatan sonucunu birakacaktir. Evet istenilen buydu, basarili da oldular. Genclerimiz dort yil daha oyalansin diye her ile sisirilmis kontenjanlarla universiteler acip okudugu bolumden bihaber mezunlar veriyorlar. 10 yildir ogretmenim, uzulerek soyluyorum ki her gelen nesil bir oncekini aratiyor. Belki tam ogrenme saglayamasak da en azindan istendik davranislar kazandirip topluma saygili bireyler olmalarini amacliyorum. Bu konuda da doktor sadece saygisiz davrandigi icin hatali gozumde. O yuzden elestirdim. Bunun gerekcesi olarak da icinde bulunduklari zor sartlari one suremezler cunku eger bir hak savasi verilecekse adres hastalar degil. Yine de bircok meslek grubuna gore daha iyi sartlarda yasayacak kadar kazaniyorlar. Emeginin karsiligi olmadigi dusunulebilir, dogrudur da. Keske sartlar duzeltilse, bu meslekler eski itibarina kavussa ve bu ulkeyi terk etmeseler.
Yapmayin allah askina. Siz belki gidince guzel sartlarda yasayacaksiniz ama su an yurtdisinda yasayan vatandaslarimiz cok mu mutlu? Insanin kendi vatani gibi olur mu? Elimizdekinin kiymetini bilmeyip baska baska kapilardan medet ummak ne derece dogru? Size Tom Hanks'in Terminal filmini izlemenizi tavsiye ederim.artık bencilleşiyoruz.
eğitimli insanların ülkeyi terketme sebebi de bu.
eskiden gemiyi önce fareler terkeder derdik,
şimdi yahu gemi batıyor, aptal mısın? diyoruz.
böyle kahramanlıkların bir değer yok.
burada bir kişiyi kurtaracağım diye kendi çoluğunu çocuğunu bunlara maruz bırakmayı istemiyor imkanı olan.
çocuklar okula başladığında, hala oturmamış bir eğitim sistemi varsa,
her yıl değişen sınav sistemi,
değersiz üniversite mezunları,
üzgünüm ama burada kalmayı düşünmüyorum.
3 yılım kaldı, mucize bekliyorum:)
Gidenler mutlu olmak icin gitmiyor. İnsani yasam kosullari icin gidiyor,sahsen ben oyle dusunuyorum.Yapmayin allah askina. Siz belki gidince guzel sartlarda yasayacaksiniz ama su an yurtdisinda yasayan vatandaslarimiz cok mu mutlu? Insanin kendi vatani gibi olur mu? Elimizdekinin kiymetini bilmeyip baska baska kapilardan medet ummak ne derece dogru? Size Tom Hanks'in Terminal filmini izlemenizi tavsiye ederim.
Su sartlarda gitmek istemenizi tabi ki anliyorum yine de.
Tabi ki insani yasam kosullari cok onemli ama sonucunda mutlu olmadiktan sonra neye yarar?Gidenler mutlu olmak icin gitmiyor. İnsani yasam kosullari icin gidiyor,sahsen ben oyle dusunuyorum.
Yapmayin allah askina. Siz belki gidince guzel sartlarda yasayacaksiniz ama su an yurtdisinda yasayan vatandaslarimiz cok mu mutlu? Insanin kendi vatani gibi olur mu? Elimizdekinin kiymetini bilmeyip baska baska kapilardan medet ummak ne derece dogru? Size Tom Hanks'in Terminal filmini izlemenizi tavsiye ederim.
Bilemiyorum,her insanin hayatindaki oncelikler farkli. Benim mutlulugumla sizin mutlulugunuz bir olmaz elbet. Ben yasadigim yeri benimserim,kosullarimin iyi olmasi mutluluk sebebim zaten.Tabi ki insani yasam kosullari cok onemli ama sonucunda mutlu olmadiktan sonra neye yarar?
Laf söyledi bal kabağı...Siz ciddi ciddi hiçbir haklılığınızın olmadığı bir konuyu buraya örnek olarak mı yazdınız? Gerçekten üye isminiz tam karakterinize uygun
Yapmayin allah askina. Siz belki gidince guzel sartlarda yasayacaksiniz ama su an yurtdisinda yasayan vatandaslarimiz cok mu mutlu? Insanin kendi vatani gibi olur mu? Elimizdekinin kiymetini bilmeyip baska baska kapilardan medet ummak ne derece dogru? Size Tom Hanks'in Terminal filmini izlemenizi tavsiye ederim.
Umarım yerler.boşuna yormayın kendinizi.
bir doktora paranı ben veriyorum demek hakaret sayıldı geçmiş davalarda. bir gün doktora söylerler yüzüne kamu davası yerler anlarlar onlar mı ödüyor.
Umarım yerler.
Ki bunu söyleyenin de ev hanımı olması ayrı bir ironikadın ev hanımı olup,doktora paranı ben veriyorum deme cesaretini kendinde bulabiliyorsa ben birşey diyemem :)
Valla dayanamayan doktor olmasın. Kimse zorla bir iş yapmasın! Milyarlar ceplerine giriyor. Kusura bakmasın kimse. Millet onların suratsızlığı çekmek zorunda değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?