Doktorlar - Show Tv

• Konu Sahibi Konu Sahibi Emez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ama son sezonu saçmadılardı iyice
naz elmas girdi felan o güzel değildi

Sonlara doğru saçmalamasalar olmuyor zaten. Çoğu diziyi kötü anılarla bitiriyoruz :) Şimdilik iyi gidiyor gerçi aşklar yeni başlıyor çok romantik. Zaten kutsi çok yakışıklı,yasemin ergene çok güzel seyrettiriyor kendini :)

elaya çok üzülürdüm ben bu dizide.
çok iyi niyetli bi kızdı ama hep şansızlıklar onu bulurdu.
ahh ah kutsiyi normalde tanımam takip etmem ama bu dizide çok hoşdu gerçekten.
show tv dizinin parasını ödeyemiyordu soon zamanlarda o yüzden 2-3 haftada bir yayınlanırdı.
para olmadığı içinde apar topar kesildi dizi

kutsi katildigi programlarda oynadigi bir diger dizide de her zaman karizmatik olmustur...
özelliklede katildigi programlarda ve yaptigi müzikleri takip etmis olsan ne kadar mütevazi ve efendi bir adam oldugunu anlarsin
ben kutsi'yi daha önce sarkilarindan begenirdim sonra dizide oynadigi karaktere asik oldum... o gamzeleriyle çoooooooook tatli yaww :))) keske bitmeseydi bu dizi

ya bu diziye bayılıyorum opuyorumnanaktan
oruç oruç izlemek mideme kötü gelse de olsun bayanssulusmile

Gecen yaz izlemistim bu diziyi. Gercekten sariyor insani, guzel izlemesi. Yalniz o doktorlarin haline gicik oluyordum ya.. sanki hastane degil ask yuvasi mubarek. Bir de ne o oyle 4-5 doktor grup halinde cayirda gezer gibi gezmeler... bunlarin hic mi mesguliyeti yok yahu? hastanede ne hemsire ne hasta bakici... sirf bir grup birlikte gezen doktorlardan olusuyordu. bunlara sinir olmustum, gercekci bulmamistim. Onun disinda guzeldi dizi.

canım dizide bütün hastanedeki hastabakıcıları hemşirilere diğer dr ları konu edecek değiller ya.

Konu etmesinler de bari figuran olarak arada bir baskalari da olsun koridorda. Ben meslegim geregi hastanelerle hasir nesirim, gercegiyle kiyaslayarak izledim diziyi ister istemez.
Dizinin oralari gercekci gelmedi bana. ve daha bir dolu baska ornek de verebilirim bu konuda :)

Bir süre önce ekranlara veda eden sevilen dizi, yeniden ekranlara dönmeye hazırlanıyor..
HAYRANLARI BAYRAM YAPACAK! HANGİ SEVİLEN DİZİ EKRANLARA DÖNÜYOR? Show tv’de tekrarları bile hatırı sayılır bir reyting alan "Doktorlar" dizisi ekrana dönüyor..

Yapımcı Fatih Aksoy, Doktorlar dizisinin hayranlarından çok sayıda mektup aldıklarını belirterek diziyi yeniden çekme kararı aldıklarını açıkladılar..

Ancak o dönemde dizide oynayan bir çok oyuncunun başka dizilerde rol alması yapımcıların işini güçlendiriyor..

Aksoy, şu ana kadar Kutsi, Devrim Nas ve Aysun Kayacı ile anlaştıklarını, diğer oyuncuları da ikna etmeye çalıştığını belirterek dizinin Ekim ayı sonunda ekranlara döneceğinin müjdesini verdi..

medyaradar.com

:1shok::1shok:
delikafaduldendelikafadulden
:sm_cool::sm_cool:
aklıma gelmedi değil
hatta geçende yazacaktım kriz dönemeinde harcadılar cnm diziyi diye
ama sanırım gestapo olmayacak
olsun yaa
dilerim aynı tadda devam eder çok sevndm
hatta şimdi şuan izliyorum
en çok sevdiğim ve en hüzünlendiğim bölüm
ilk izlediğimde 23 yaşında aynı ömer gbii teyzemn oğlu ölmüştü
onun için ağlamıştım hmde hıçkıra hıçkıra annemlerin yanında ilk defa
nasıl bir hayat bu yaa şimdi de
gülhanım aklıma düşüyor onun için ağlıyorumsenağlama
o da kalpten gitti 22 yaşında cnmteyzemsenağlamasenağlama

bu çok guzel bi haber yeniden baslayacagini duyduguma cok sevindim
tekrar number one olur fenomen diziler hariç :)))
ama eylül'un dönmesi taraftari degilim sakin o geri donmesin diziye... Ela ve Leventsiz olmaz zaten dizinin anlami kalmaz... zenan'inda simdi baska bir kanalda dizisi baslayacak cok kotu oldu keske zamaninda o kadar mail atilirken bitmesin diye tepki gosterilirken gaza gelselerdi de projeyi bitirmeselerdi... fikrette baska bir dizide oynuyor hadi onu idare ederler cunku diger oynadigi dizide rolu cok fazla degil... suat'ta baska yerde su an tabii onun dizide rtuk tarafindan ne olacagi belli degil... inslh ellerini cabuk tutarlar... esas karakterler geri dönsünde gerisi önemli degil...

ilk izledigimdede cok aglamistim...simdide zeynep agladi ben agladim huuuuu:gitme:

Duygulandırdınız beni. İnşallah bu sefer yayınlandığında ağlayacak daha az sebebimiz olur

hadi yaa güsel diziydi bende çok seviyodm ama nası olcak acaba eskisinin devamı gbi çekcekler yoksa yeniden mi ama aysun kayacı ölmüştü zaten tekrar anlaştıklarına göre eskisiyle alakasız olcak heraldeCADIARZU

Ben izlememiştim bu diziyi..
Şimdi ara sıra denk geliyorum , güzel bi diziymiş aslında , tekrarlanması iyi oldu dediğim tek dizi oldu böylelikle.
Yarım elma , cennet mahallesi gibi artık izlemekten gına getiren dizileri tekrar tekrar yayınlamaları gerçekten baymıştı..

aysun kayacı ölmemişti sevgilisi burak (mehmet aslan) ölmüştü
o da ölünce dizi gereği (aslında diziden çıkmak için) o hastanede bir daha yapamayacağını ima edip çıkartmışlardı

birde arka sokaklar artık böğğğ geldi yani (kanal farklı ama)
sanki başka dizi yok gibi çevir evirip aynı temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar ya deli oluyorum

aysun kayacı ölmemişti sevgilisi burak (mehmet aslan) ölmüştü
o da ölünce dizi gereği (aslında diziden çıkmak için) o hastanede bir daha yapamayacağını ima edip çıkartmışlardı

hmmm öle miydiCADIARZUben ikisinide öldü zannetmiştim..bide zenan ve suatla da mutlaka anlaşsınlar onlarda çok güseldi gerçi suat türk malında ama...

birde arka sokaklar artık böğğğ geldi yani (kanal farklı ama)
sanki başka dizi yok gibi çevir evirip aynı temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar ya deli oluyorum

ay evet şu arka sokakları kim bilir kaçıncıya tekrar tekrar veriyorlar
son bölüm bitiyor ertesi gün bakıyorum 1.bölümden devam akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…