Doktorlar - Show Tv

• Konu Sahibi Konu Sahibi Emez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

semuşçum çok sağol....ne güzel izlemişim gibi geldi anlatımından.....

bence bu dizi başka bir kanal bulabilir:uhm: çünkü hiç son gibi bir son değil gibi geldi bana.....

ben ozluyorum doktorlari sanki biryerde yasiyorlar ayni operasyonlara giriyorlar oyle dusunmek hosuma gidiyor

Yasemin Ergene'yi cok begendigim icin dizinin ilk bölümlerinden itibaren izlemistim, ta ki Yasemin'in diziden ayrilmasina ve konularin kisir döngü gibi tekrarlanmasina kadar. Yillarin hatrina final bölümünüde izledim tabiki ama hic yakistiramadim böyle bir diziye böyle hafif kalmis bir finali. Ela Levent iliskisi tamamen islenip evlilikle sonuclandirilmaliydi, seyircinin buna hakki vardi a.s yakistiramadim Show TV'ye.

yasemin ergenin bütün dizilerini begeniyorum
insallah devam eder bu dizide´, ayrica doktorlarin görmedigimiz yüzünüde
diziye yansitiyorlardi

böylesine güzel olan bu dizinin finali daha iyi olabilirdi...!!! acilen bitirdiler nedense, sorunları neyse bilemiyorum ..

artık sbahları
sabah şekerii nietine veriyorlar
sabah sabah da kanlı sahneleeri izlemk güzel olmuyor ama kutsiim için değer
zaten dizinn de hastasyyıım

Kızlar dizi show tv de gündüz kuşağında yeniden yayınlanıyor. Hatta sanırım 3 bölüm üst üste yayınlanıyor. Benim gibi önceden izlemeyenler için bulunmaz nimet oldu vallahi. Harika bir diziymiş :))))

Öğleden sonralarımın kurtarıcısı oldu tekrarları.
güzel diziydi keşke tekrar çekseler:)

ahhh ahh üni yıllarımın vazgeçilmez dizisi
anısı çok valla ev arkadaşımla çılgınlar gibi izlerdik
çok güzeldi çok

walla bnm içinde
tekrarının tekrarını izliyorum ama napim
hiç birşey yok tv de
en iyisi yine bu

vallahi bence süper oldu. İyiy ki yayınlıyorlar umarım tümünü yayınlarlar da benim gibi seyretmeyenler tamamlayabilir.

keske bitmeseydi, simdi tekrari oynadikça içim cis ediyor, çok güzel bir diziydi... sagolsun bununda içine etmeyi becerdiler!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…