- 11 Nisan 2007
- 868
- 183
- 658
- 38
kızlar nasıl bitti ben dün akşam izleyemedim biri bana anlatırmı?
levent kaza geçirmişti ordan başladı..yanlız levent arabadan çok uzak bir yerde bir bankta oturuyordu ve başında ciddi bir yarası vardı ordan geçen bir çocuk ona başının kanadığını söyledi..o bir an afalladı ve neler olduğunu düşünmeye başladı,sonra hatırladıkları doğrultusunda kaza yerine ulaştı..bir araç daha vardı ve içinde de ciddi derecede yaralanmış biri..hemen çalıştığı hastaneyi aradı ambulans istedi..ela haberi alınca donup kaldı..sonra ambulans hastaneye ulaşınca adamla ilgilenen levent kendisine bakılmasını istemedi..yaralı adamın başından bir dk ayrılmayan levent ameliyata girdi ela ile..yaralı adam kendine gelince suçlunun kendisi olduğunu uykulu olduğunu söyledi..ela eşi giyom dan ayrıldı..levent te eylül ile formalite olan evliliğini bitirdi ve en sonunda ela ve levent birleşti ve birbirlerine sevgi sözcükleri söylediler..zenan ise haldun beyle büyük bir ameliyata girdi eşi ona evlilik yıl dönümleri olduğunu hatırlatmaya çalışsada zenan buna bir türlü izin vermedi..sonunda eşi suat ona hastanede güzel bir masa hazırlamış ve orda evlilik yıl dönümlerini kutladılar..haldun beyin isteği üzerine asistanların hepsi mekale çalışmalarına başladı..aralarında rekabet olduğundan zenan haldun beyden yardım alıyordu,duygu da arslan beyden yardım istedi akşam yemeği için sözleştiler,ama duygu ve ahmet asansörde kaldığı için buluşmaya zamanında gidemedi..arslan beyde kendisini bu kadar çok beklettiği için duyguya kızdı..duygu da olanları anlattı..ahmet le birlikte asansörde kaldığını ve panik atak geçirdiğini bu yüzden geç kaldığını..zenan ve suat'ın kızlarına bakıcılık yapan kadın iyice kafayı yemiş vaziyette zenan'ın suat'la olan resmini kesti zenan'ın yerine kendi resmini yapıştırdı..fikret hanımsa boşanacağı eşiyle kendi evinde akşam yemeği yediler içkiyi fazla kaçırıncada birlikte oldular..bu bölüm böyle bitti..sonunda son yazısı olmadan..şimdi burdan okuyunca anlamadım ben nasıl bitti bu dizi , finali nasıldı???
levent kaza geçirmişti ordan başladı..yanlız levent arabadan çok uzak bir yerde bir bankta oturuyordu ve başında ciddi bir yarası vardı ordan geçen bir çocuk ona başının kanadığını söyledi..o bir an afalladı ve neler olduğunu düşünmeye başladı,sonra hatırladıkları doğrultusunda kaza yerine ulaştı..bir araç daha vardı ve içinde de ciddi derecede yaralanmış biri..hemen çalıştığı hastaneyi aradı ambulans istedi..ela haberi alınca donup kaldı..sonra ambulans hastaneye ulaşınca adamla ilgilenen levent kendisine bakılmasını istemedi..yaralı adamın başından bir dk ayrılmayan levent ameliyata girdi ela ile..yaralı adam kendine gelince suçlunun kendisi olduğunu uykulu olduğunu söyledi..ela eşi giyom dan ayrıldı..levent te eylül ile formalite olan evliliğini bitirdi ve en sonunda ela ve levent birleşti ve birbirlerine sevgi sözcükleri söylediler..zenan ise haldun beyle büyük bir ameliyata girdi eşi ona evlilik yıl dönümleri olduğunu hatırlatmaya çalışsada zenan buna bir türlü izin vermedi..sonunda eşi suat ona hastanede güzel bir masa hazırlamış ve orda evlilik yıl dönümlerini kutladılar..haldun beyin isteği üzerine asistanların hepsi mekale çalışmalarına başladı..aralarında rekabet olduğundan zenan haldun beyden yardım alıyordu,duygu da arslan beyden yardım istedi akşam yemeği için sözleştiler,ama duygu ve ahmet asansörde kaldığı için buluşmaya zamanında gidemedi..arslan beyde kendisini bu kadar çok beklettiği için duyguya kızdı..duygu da olanları anlattı..ahmet le birlikte asansörde kaldığını ve panik atak geçirdiğini bu yüzden geç kaldığını..zenan ve suat'ın kızlarına bakıcılık yapan kadın iyice kafayı yemiş vaziyette zenan'ın suat'la olan resmini kesti zenan'ın yerine kendi resmini yapıştırdı..fikret hanımsa boşanacağı eşiyle kendi evinde akşam yemeği yediler içkiyi fazla kaçırıncada birlikte oldular..bu bölüm böyle bitti..sonunda son yazısı olmadan..
levent kaza geçirmişti ordan başladı..yanlız levent arabadan çok uzak bir yerde bir bankta oturuyordu ve başında ciddi bir yarası vardı ordan geçen bir çocuk ona başının kanadığını söyledi..o bir an afalladı ve neler olduğunu düşünmeye başladı,sonra hatırladıkları doğrultusunda kaza yerine ulaştı..bir araç daha vardı ve içinde de ciddi derecede yaralanmış biri..hemen çalıştığı hastaneyi aradı ambulans istedi..ela haberi alınca donup kaldı..sonra ambulans hastaneye ulaşınca adamla ilgilenen levent kendisine bakılmasını istemedi..yaralı adamın başından bir dk ayrılmayan levent ameliyata girdi ela ile..yaralı adam kendine gelince suçlunun kendisi olduğunu uykulu olduğunu söyledi..ela eşi giyom dan ayrıldı..levent te eylül ile formalite olan evliliğini bitirdi ve en sonunda ela ve levent birleşti ve birbirlerine sevgi sözcükleri söylediler..zenan ise haldun beyle büyük bir ameliyata girdi eşi ona evlilik yıl dönümleri olduğunu hatırlatmaya çalışsada zenan buna bir türlü izin vermedi..sonunda eşi suat ona hastanede güzel bir masa hazırlamış ve orda evlilik yıl dönümlerini kutladılar..haldun beyin isteği üzerine asistanların hepsi mekale çalışmalarına başladı..aralarında rekabet olduğundan zenan haldun beyden yardım alıyordu,duygu da arslan beyden yardım istedi akşam yemeği için sözleştiler,ama duygu ve ahmet asansörde kaldığı için buluşmaya zamanında gidemedi..arslan beyde kendisini bu kadar çok beklettiği için duyguya kızdı..duygu da olanları anlattı..ahmet le birlikte asansörde kaldığını ve panik atak geçirdiğini bu yüzden geç kaldığını..zenan ve suat'ın kızlarına bakıcılık yapan kadın iyice kafayı yemiş vaziyette zenan'ın suat'la olan resmini kesti zenan'ın yerine kendi resmini yapıştırdı..fikret hanımsa boşanacağı eşiyle kendi evinde akşam yemeği yediler içkiyi fazla kaçırıncada birlikte oldular..bu bölüm böyle bitti..sonunda son yazısı olmadan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?