Doktorlar - Show Tv

• Konu Sahibi Konu Sahibi Emez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet arkadaşlar bildiğiniz üzere Doktorlar dizisi "30.03.2009" Pazartesi Günü 87.Bölüm FİNAL olarak yayınlanacak...

Neden böyle acilen apar topar bittiğini açıklıyorum...

Show TV biliyorsunuz ki uzun zamandır dizinin yayın saatleri ile oynuyordu ve bunun amacını şuan itibariyle öğrenmiş bulunmaktayım. Show TV başından beri böyle yapıyordu ki dizinin bitmesini sağlamaya çalışıyordu. Raiting bir bahane olacaktı. Oyuncular artık kanalın diziyi istemediğini tahmin etmeye başlamışlar zaten durumdan şüphelenip.

En sonunda kanal yapacağını yapmış ve diziyi direk bitirin demek yerine "Fiyatını Düşürün" demiş. Kanal şunu iyi biliyordu ki hiçbir yapımcı indirim yapmaz ve dolayısıyla diziyi bitirir. Kanal da bunu kullanmış. Fatih Aksoy daha önce indirim yaptığı için yapamayacağını söylemiş ve bunun üstüne kanal 5 oyuncuyu çıkarmasını teklif etmiş. Dizide 12 oyuncu olduğu için bunu da yapamayacaklarını dile getirmişler. Bunun üzerine kanal acil FİNAL isteğini sunmuş...

Dizide aslında bu bölüm olacak olanlar aynen şu şekildeydi...

Levent kaza geçirecek ve kaza sonucunda bir şeyi yokmuş gibi görünecek ve ara ara bayılmaları olacaktı ama henüz teşhis konmayacaktı... Bu şekilde devam edecekti ve bu sahneler hep çekilmiş. Fakat kanal acil FİNAL isteyince alel acele FİNAL sahneleri çekilmiş. O yüzden bu bölüm için çekilen bir çok sahne kesilecek ve gösterilmeyecek.

Misal Levent' in kaza sahnesinden bazı sahneler ve Levent' in hastalık işareti gösteren bayılmaları vb. sahneler gösterilmeyecek... Direk kesilecek.. Bunun gibi havada kalan Dadı sorunu vb. sorunlar da askıda kalacak...

Birazdan FİNAL ile ilgili son tüyolarımı da aktaracağım...

Edit: Dizi saatleriyle oynama sebepleri:

Zaten kanal eğer direk bitirmek istese raitingi bahane etmezdi arkadaşlar. Saatlerle masus oynadı ki raitingleri iyice düşürdü böylece diğer kanallarda talip olmayacakdı. Dizinin raitingleri düşdüğü için. Bu raitingle şuan hiç bir kanal almaz. Show Tv ye kaldılar tamamen... Yayın saatlerinin değişme amacı tamamen bu yüzdendi...

YaseminErgene.Net Yönetim [Nalan]

iste resmi siteden açiklama...​

aman yaa topu topu 3 güzel dizi vardi benim icin biride kendiliginden elendi üzüldüm vallahi ögreticide bir diziydi

mutlu son yapmışlar jülide haric:) üzüldüm bitmesine keşke başka kanalda tekrar başlasa bu show tv de saçmalıyor

sonunda son bile yazmadı...
apar topar bitti
birçok şey muallakta kaldı...
üzüldüm açıkcası bitmesine...

bu ne böyle yaa
ızleyenlerı resmen hiçe saydılar
yazıklar olsuun ne dıyelım
yılladır ızlıyorduum.....

ben sonuna kadar izlemedim ama okuduğum yorumlara göre tam final olmamış..

belki mail kampanyaları filan işe yararda devam ettirirler..bence doğru düzgün bi bölümle final yapsalar daha ii olurdu..

kızlar nasıl bitti ben dün akşam izleyemedim biri bana anlatırmı?

final olacağına inanamadım,iyice bitene kadar izledim son yazısını görebilmek için ama görmedim
belki başka bir diziye geçme ihtimaline karşı askıda bıraktılar
bence kaliteli bir diziydi ayıp ettiler
showtv yemekteyiz gibi bir saçmalıkla işi nereye kadar götürebilecek bakalım

yemekteyiz adindaki zeka ozuru ve seviyesiz programi yurtdislarina kadar tasirlar ama insanlara acil durumlarda dili hava yolunu tikamis bir insana nasil mudahale edilecegini,saplanmis bir demiri yerinden oynatilmadan hastaneye basvurulmasini ogreten diziye final yapiyorlar gercekten akillara zarar inanilir gibi degil artik show tv de izleyebilecegim dizide kalmamis oldu

kızlar nasıl bitti ben dün akşam izleyemedim biri bana anlatırmı?
şimdi burdan okuyunca anlamadım ben nasıl bitti bu dizi , finali nasıldı???
levent kaza geçirmişti ordan başladı..yanlız levent arabadan çok uzak bir yerde bir bankta oturuyordu ve başında ciddi bir yarası vardı ordan geçen bir çocuk ona başının kanadığını söyledi..o bir an afalladı ve neler olduğunu düşünmeye başladı,sonra hatırladıkları doğrultusunda kaza yerine ulaştı..bir araç daha vardı ve içinde de ciddi derecede yaralanmış biri..hemen çalıştığı hastaneyi aradı ambulans istedi..ela haberi alınca donup kaldı..sonra ambulans hastaneye ulaşınca adamla ilgilenen levent kendisine bakılmasını istemedi..yaralı adamın başından bir dk ayrılmayan levent ameliyata girdi ela ile..yaralı adam kendine gelince suçlunun kendisi olduğunu uykulu olduğunu söyledi..ela eşi giyom dan ayrıldı..levent te eylül ile formalite olan evliliğini bitirdi ve en sonunda ela ve levent birleşti ve birbirlerine sevgi sözcükleri söylediler..zenan ise haldun beyle büyük bir ameliyata girdi eşi ona evlilik yıl dönümleri olduğunu hatırlatmaya çalışsada zenan buna bir türlü izin vermedi..sonunda eşi suat ona hastanede güzel bir masa hazırlamış ve orda evlilik yıl dönümlerini kutladılar..haldun beyin isteği üzerine asistanların hepsi mekale çalışmalarına başladı..aralarında rekabet olduğundan zenan haldun beyden yardım alıyordu,duygu da arslan beyden yardım istedi akşam yemeği için sözleştiler,ama duygu ve ahmet asansörde kaldığı için buluşmaya zamanında gidemedi..arslan beyde kendisini bu kadar çok beklettiği için duyguya kızdı..duygu da olanları anlattı..ahmet le birlikte asansörde kaldığını ve panik atak geçirdiğini bu yüzden geç kaldığını..zenan ve suat'ın kızlarına bakıcılık yapan kadın iyice kafayı yemiş vaziyette zenan'ın suat'la olan resmini kesti zenan'ın yerine kendi resmini yapıştırdı..fikret hanımsa boşanacağı eşiyle kendi evinde akşam yemeği yediler içkiyi fazla kaçırıncada birlikte oldular..bu bölüm böyle bitti..sonunda son yazısı olmadan..

bölemı yanıııbıtıı
olamaz yaa
bırde şeyı sorum tatlım
bı araa suatla bakıcı aynı yataktaydı one pekı:1shok:

yarın öbür gün tekrar başlarsa hiç şaşırmam o zamanda son bölüm değil sezon finaliydi derler..

e ha ni finaldii :sm_confused: izletmek için daha kaç final izliycez acaba kaydirigubbakcemile3

kanal 5 tane oyuncu çıkarın demiş yapımcılarda 12 oyuncu war olmaz demiş
finalide son anda çekmişler
netten okuduğum kadarıyla

Genelde son bölüm oynayan bir dizide sağ üst köşede yeni bölüm değil final yazar. Bitiştede kesinlikle son yazar. Sanki bitmiş ama bir spriz yapıp geri dönebilir gibi hissettim ben. Show hep bunu yapıyor. Buna kıytırıktanda olsa bir final yapmışlar. Eşref saatinin hiç akibeti belli olmadan bitti. Sonmu gerimi gelecek. ınsan anlaşamıyorsada bir final yapmalıydı Eşref Saatinede. Gerçi buna yaptıda ne oldu.

yaa bitti mi dizi anlamadım ki ben. gerçi herkesin sonu belli oldu ama duyguyla aslan bey öpüşünce en sonunda oh bee dedim. bi kavuşamadıydılar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…