Doktorlar - Show Tv

• Konu Sahibi Konu Sahibi Emez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ela yani kutsinin evleneceği kız gerçekte evleneceği için diziden ayrıldı. dizide de hastaneden ayrılış sebebi olarak düğünün olmamasını gösterdiler.
hasanın sarışın olan eşi hangi sebeple ayrıldı bilmiyorum ama hasan eşinden boşanınca, ev arkadaşıyla sevgili oldu ve kendi istekleriyle başka hastaneye geçtiler.diziden de böyle çıkmış oldular.
ama açıkcası ben dizinin yeni halini hiç sevmedim.

naz elmas kimi oynuyor ya ben izleyemedimm

hastanede lösemi tedavisi gören bir çocuğun gerçek annesi Eylül rolünde.Çocuğunu yıllar önce çaresizlikten bırakmış ve başka bir aile evlat edinmiş çocuğu.Çocuğu evlat edinen baba dr Levent e açıkladı Eylül ün kimliğini çünkü çocuğa uygun ilik bulunamadı.Ama sanırım Eylül çocuğunu kaçırmayı düşünüyo..

pfffff... dizi baska bi hal aldi yawww -tatlicadiarzu-
izledim..bi kac guzel seyi tabi ki var ama ben elayi ve digerlerini istiyommm

ben ela ve levent askı için izliyordum acıkcası diziyi:) ela ve diğer arkadasları gidince dizi cok boş olmuş acıkcası izlemiyorum artık..

Naz Elmas çok çocuksu ..bari şöyle kadınsı bi ses dublaj yapsın da bişeye benzesin..o konuştuğunda dizi çizgi filme dönüyo..şakkıdı

Naz Elmas çok çocuksu ..bari şöyle kadınsı bi ses dublaj yapsın da bişeye benzesin..o konuştuğunda dizi çizgi filme dönüyo..şakkıdı

:roflol::roflol:Valla haklısın hele yokmu böyle burun deliklerini aça aça konuşması bide incecik sesiyle illet bişey bencede,bide dr.muş oda allaallaaaaa-tatlicadiarzu-

hayatımda gördüğüm en basit en komik hamile olmuş zenan.karnını tutup duruyor.yastık düşmesin diyeee:))
birde daha gerçekçi hamile olabilirdi.mesela çocuklar duymasında gönül selaminin eşi ne güzel hamile rolu yapıyordu.karnımda yastık var dermiş gibi zenan.....

yahu kim kimdir millete ne oolmuş hasan nerde zenanın karnı ne arada şişti o kadar ne zaman evlendiler...yeni doktorlar gelmiş onlar kim,naz elmas neden geldi diziye hiçte sevmiyorum o kadını be ...arkadaşlar bi özet geçseniz çok merak ediyorum...

iş başa düştü kaydirigubbakcemile5
canımcığım, dizi yeni sezona başladığında aradan 6 ay geçmiş.
hasan boşandıktan sonra zoyneple birlikte kendi istekleriyle o hastaneden ayrılmışlar.
ela da düğün olmadığı için hastaneden ayrılmış.
zenan zaten hamileydi ya 5 ay önce evlenmişler.yani dizi başladığında onlar evlenmişler.
yeni doktorlar, gidenlerin yerlerine geldiler.
esmer olan kız,adını unuttum şimdi. kesin leventle aralarında bir şeyler olacak.
naz elmas da hastanede tedavi gören bir çocuğun annesi rolünde.
ama inşaallah kalıcı değildir dizide. zira hiç sevmem kendilerini. :dilcikar:
onun yüzünden izlemiyorum diziyi :mymeka:
o gidene kadar da izlemeyeceğim
işte bu kadar a.s.

69.bölüm

Fikret sabah hastaneye geldiğinde tatsız bir şeyle karşılaşır: Asistan şefliği görevinden alınmıtır!
Zuhal, onun yerine Jülide’yi getirmiştir göreve.
İnci’nin amcası cenazeleri almak üzere hastaneye gelir.
Cenaze işini hallettikten sonra İnci’yi de alacaktır.
Eylül Amca’yla çatışır.
İnci odasından kaçar.
Zuhal’in öğretmeni de olan önemli bir cerrah hastaneye gelir.
Kalbinden ameliyat olması gerekmektedir ama durumu çok risklidir.
Suat ameliyatı yapmayı reddedince Zuhal’le çatışırlar.
Zenan bebek eşyalarına kendini kaptırıp, Suat’a uyku uyutmaz.
Üstelik aşermeye başlamıştır.
Ahmet bir hastasının baskısıyla, Arslan’ın çevirdiği işleri Jülide’ye anlatma ihtimalini düşünmeye başlar.
Duygu Çiçek’in tedavisinin başka hastalara da umut olabileceğini düşünür.
Ve Levent’i bu konuda ikna etmeye çalışır.
Levent’i ikna edemeyince yine bildiğini okur.
Ancak bu kez işler o kadar güzel gitmeyecektir.

ela gidince başrolu zenan-suat aşkı kapmış tabi doğal olarak...

uff naz elması ben de hiç hazetmiyorum...

kızlar benim kız kardeşim doktorlar dizisine bayılıyo valla. Bende çok seviyorumm

geçen hafta olmadı sanırım
bu hafta yine cuma 22 de bence geç bir saat çok reklam alıyor bazen sonuna doğru uyuyup kalıyorum

yaa ne oldu bu doktorlara çok geç saate başladığı halde izliyorum aşırı derecede reklam var gece yarısı bitioo
üstüne üstlük kaç haftadan beri yok
geçen hafta fragmn olduğu halde yayınlamadılar
şu kriz ayağı bu diziyimi vurdu sadce 15 günde bi artık diziler yayınlanacak diyolarlardı
demmki sadce doktorlar dizsnn masrafı çook
banane bn istiyorum dizimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…