Doktorlar - Show Tv

• Konu Sahibi Konu Sahibi Emez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
of yaa bu doktorlar bni öldürecek yaa
düne kadar yayın saatini 20:00 die gösteriyorlardı
ii ddiim adanalı ile çakşıoo amaa reklemlerda da olsa bakacaktıım
bugün yine 22:15 yapmışlaar
gecenin sesleri die abuk sabuk bi dizi vardı onu tutmayuınca
partesi 22:15 etmiler doktorların öününede karamerl die yine saça sapan bi diz koymuşlar
of yaaa

naz elmas kadar yapmacık bir oyuncu daha yok heralde
sürekli dudaklarını şekilden şekile sokuyor
yazın bir röportajını izlemiştim
alaçatıda sörf dersleri alıyordu
'ayyy oyuncuyum ya sörf bilmem bana avantaj sağlayabilir falan ...' diye saçmalamıştı
sörf değil astronotluk bile bilse 0'ın altında bence

Katılıyorum o dudaklarını büze büze şımarık çocuk gbi konuşmalarına uyuz oluyorum biri ona 6 yaşında kız olmadığını kadın olduğunu söylese.

şükür zenan çok gıcık bi şeklde doğum yapıoo
kurtulduk o sürekli çocuğu düşeşcekmiş gbi karnını tutmasından

zenan ölmüyor bence flagmanda herkez aynı mutlulugunu sürdürüyor ne cenaze ne yas var

kızlar dizinin bu en son bölümünde.suatın zenanın başını beklerken uyuyakaldığında bir müzik çalıyordu..o şarkıyı kim söylüyor adını ve parçayı bilenler yardımm??fisfisfis

Ben başından beri zenanın olaylı bir doğum yapacağını tahmin ediyordum göbeğini o kadar çok gözümüze soktularki.

ben sonuna kadar seyredemedim uyuyakalmışım
noldu zenana?en son ameliyat oluyordu?iyileşti mi?

ameliyatı iyi gecti elimizden geleni yaptık dedi levent ama uyanmasını beklıyorlar en son suat bebekle yanındaydı makineler ses cıkarmaya basladı soka girdi sanırım

zenanın devamlı elini karnında tutmasına ve naz elmasın dudaklarını büzmesıne cok sinir oluyorum bende ama inş. zenan ölmez yaa eskiler hep böyle gıdecek herlde

dizinn yine yayın saati değişmiş ve yaprak dökümnden sonra hatta sonuna doğru başlıoo biraz daha erkn olmuş aslında bu bnm için ii oldu dicektiim
ama yine uyuya kalmışım sonunu göremediim

valla o kadar çok oynadılar ki saatiyle....

zaten eşim de sevmiyor bu diziyi...ama çarşamba avrupa yakasından sonra seyredecek birşey olmuyordu..iyi buna bakarım o zaman....yine değişmezse tabi....bir de ben merve seviyi sevmiyorum, ayrıca naz elmasıda...ama olsun ne yapalım, yeni haline de alışmaya çalışacağım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…