Doktorlar - Show Tv

• Konu Sahibi Konu Sahibi Emez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Göstermedi Ela yı ama bir dahaki dizide küçük bir parça özette gösterdi evet geldi aynı Ela

Ya şu saçma oldu.duygu geçen haftalarda levente ilgi duyuyordu sonra ela gelince hemen aslan aşık ettiler kızı.bakalım güzl bir blm olcak pazartesii.

ogün misafir vard izleyememiştim:1ninca:
demek ela döndü :1shok:bnde tlf daki sesi elaya bnzetememiştim başka biri döncek sandım ama çok sevindim:sm_cool:
başhekimnde dönüşüne
ii iii dzizimz kaldığı yerden ve daha heyacanlı olarak yol olacak

elveda rumeliyle saatini ve gününü çakıştırmaları hiç iyi olmadı
ancak reklam aralarında denk gelirse bakabilirim artık
ya da tekrar bölümüne rastlarsam...(

oysa sevdiğim,izlemek istediğim bir dizidir
kusura bakmasınlar elveda rumeli öncelikli tercihim olacak

umarım gününde ve saatinde düzenleme yaparlar

Ya şu saçma oldu.duygu geçen haftalarda levente ilgi duyuyordu sonra ela gelince hemen aslan aşık ettiler kızı.bakalım güzl bir blm olcak pazartesii.

evet dizi çok saçmaladı ela gittiginden beri çok adir bakıyordum..
duygu lleventi severken şimdi aslan girdi devreye..
leventin evlendiği kız olayı baştan saçma zaten..
bashekim dönüşü, elanın dönüşü diziyi bıraktıgımız yerden devam ederlerse işte ozaman izlenir..

ark reytingler düşünce senaryoyu öyle karışık hale getirdilerki ela diziden ayrılmamışmıydı hatta işadamı sevgilisi izin vermediği için ayrılmıştı bu arada sevgilisi çekimi yapılan hastanenin sahibinin oğluydu diye biliyorum acil yardım diye elayı geri getirdiler bu arada senaristlere ne oldu ya her dizide değişiklikler oldu ekonomik kriz medyayı tam 12 den vurdu

oh oh dizi eskisi gbi oldu
yeni bölmn framnlrını gödm de çooook sevndm
ela ve haldunu görünce:jeyyar:

80. Bölüm fragmanı :dance:

[yahoovideo]11348844[/yahoovideo]

bende begenerek izliyorum ela dondu simdi daha heyecanli olucak bayiliyorum yasemin ergeneye cok guzel bir kiz ya

yasemin ergenenin trtdeki dizisi tutulmadi kaldirdilar, dön dolas doktorlara döndü yine :)

izlemeyi bıraktığım bir diziydi ama ela dönünce bende döndüm. yeniden izlemeye devam....

ay.çok.şahaneydi
esksi gibi oldu
özellkle elaile leventin konuştuğu an
eylül de azdeğil hani

ben bayadir izlemiyodum bugün ilk defa izledim yine, neler olmus ya... ela ne diye o yasli adamla evlendi ki :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…