Doktorlar - Show Tv

• Konu Sahibi Konu Sahibi Emez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kizlar elanin kocasini gordunuz mu kazulet deve elada leventten sonra nerden buldu o adami acaba ela hicccc levente bozulmasin cunku kendide evli

ela çıkınca dizinin tadı tuzu kalmadı izlemeyi bırakmıştm arada sırada bakıodum ama şimdi tam ela geldi dizi yok oldu.nie yayınlanmıo ya bilen war mı.yada günleri fln mı deişti

ela çıkınca dizinin tadı tuzu kalmadı izlemeyi bırakmıştm arada sırada bakıodum ama şimdi tam ela geldi dizi yok oldu.nie yayınlanmıo ya bilen war mı.yada günleri fln mı deişti

Kriz nedeniyle her hafta yayinlanmiyo bence.

Ela geldikten sonra hic izleyemedim ben ya. Hatta geldigi gunde izleyemedim. Reklamda gormustum. Ela gidince pek zevkini alamamistim ben dizinin:1no2:

Son düzenleme:

Kriz nedeniyle her hafta yayinlanmiyo bence.

Ela geldikten sonra hic izleyemedim ben ya. Hatta geldigi gunde izleyemedim. Reklamda gormustum. Ela gidince pek zevkini alamamistim ben dizinin:1no2:

eet kesinlikle dizinin tadı kaçmıştı.bide merwe sewiye sinir olan bi insanım gele gele o geldi hepten sinir oldum =) ela gldktn sonra sdce 1 bölüm oynadı ztn,yılbşndan önceki hftydı o gün bugundür yok dizi ortalarda.netten izleyebilirsin o bölümü wardır mutlaka

ela kocasını tanıştırdıktan sonra dizi bir daha yayınlanmadı.show tv de iyice saçmaladı.günde 6-7 saat yemekteyizi verecklerine KURTLAR VADİSİ ve doktorları yayınlaaya devam etsinlerr.:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

Aynen bende sinir oluyorum o kiza. Çok yapmacik..şakkıdı Tamamen bozdu diziyi..
Hic bakmadim canim nete. Yarin arastiriyim bakim bi bulursam izlerim.a.s.

Yaani... Yemekteyiz gereksiz bi yarisma bence. Baslatsalar artik su doktorlari...klava:

dizi bittimi ne oldu anlamadim kriz den degildir yemekteyiz kesintisiz oynuyo bide melekler mi ne bide o var öyle olsa onlarda oynamaz hep bekliyorum basliyacak diye ama bu gidisle zor

yok bitmedi dün kutsi biri bana gelsin programındaydı
doktorlarla ilgili konuştu 9 şubatta tekrar başlıyomuş dizi

haftaya bugün yeni bölümü var.. her Show'u açtığımda yemekteyiz saçmalığını yada Acunun saçma yarışmasını görmekten gına gelmişti...kötükedihüso

doktorlar bittimi neden yayınlanmıyo bilen varmı kızlar..

doktorları gece sesleriyle dönüşümlü mü yayınlıyorlar
bu show tvnin yayın akışını hiç anlamıyorum

pazartesı.akşamı.çok.heyacanlıydı
ama.tabıı.ışın.reel.tarafından.bakarsak.bı.doktorun.başına.bu.kadar.ışler. gelmez
tabıı.ama.dızı.sonu8çta
dığer.bölümü.zevkle.beklıyorum

eylül bayagi havalara girdi sanki leventle gercek bir evlilik yapmislar gibi arkasindan telefon aciyor
elayi basbayagi kiskandi eylülü hic sevmiyorum insallah diziden cikarf

eylül bayagi havalara girdi sanki leventle gercek bir evlilik yapmislar gibi arkasindan telefon aciyor
elayi basbayagi kiskandi eylülü hic sevmiyorum insallah diziden cikarf

bncede
ne.oluyosa.eylüle
levent.sadece.yardım.etmek.ıstıyoor
ama.ela.ğeldığınden.berı
sankı.leventın.eşıymış.ğıbı.tavırlarda

duyguylu aslan yakınlaştımı ...aslan baya duygusal çıktı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…