ela çıkınca dizinin tadı tuzu kalmadı izlemeyi bırakmıştm arada sırada bakıodum ama şimdi tam ela geldi dizi yok oldu.nie yayınlanmıo ya bilen war mı.yada günleri fln mı deişti
Kriz nedeniyle her hafta yayinlanmiyo bence.
Ela geldikten sonra hic izleyemedim ben ya. Hatta geldigi gunde izleyemedim. Reklamda gormustum. Ela gidince pek zevkini alamamistim ben dizinin:1no2:
eet kesinlikle dizinin tadı kaçmıştı.bide merwe sewiye sinir olan bi insanım gele gele o geldi hepten sinir oldum =) ela gldktn sonra sdce 1 bölüm oynadı ztn,yılbşndan önceki hftydı o gün bugundür yok dizi ortalarda.netten izleyebilirsin o bölümü wardır mutlaka
ela kocasını tanıştırdıktan sonra dizi bir daha yayınlanmadı.show tv de iyice saçmaladı.günde 6-7 saat yemekteyizi verecklerine KURTLAR VADİSİ ve doktorları yayınlaaya devam etsinlerr.:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
Yaani... Yemekteyiz gereksiz bi yarisma bence. Baslatsalar artik su doktorlari...klava:
doktorlar bittimi neden yayınlanmıyo bilen varmı kızlar..
eylül bayagi havalara girdi sanki leventle gercek bir evlilik yapmislar gibi arkasindan telefon aciyor
elayi basbayagi kiskandi eylülü hic sevmiyorum insallah diziden cikarf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?