Doktorlar - Show Tv

• Konu Sahibi Konu Sahibi Emez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
elanın yani yasemin ergene diziden sevgilisi için ayrılmıştıı.sevgilisinden ayrılınca yine diziye dönmüşş.valla biz eşimle elasızda elayla da bakyoruzz.dizi hiç tadını kaybetmedi....

aaa Ela evlendiği için diziden ayrıldı sanmıştım ben.hatta o dizzinin cekildiği hastnin sahibiyle mi ne öle bişiyle diye duymuştum.yanlışmış demek.olsun dizi güzel ama ben su naz elması hiç sevmiom.

bence yasemın ergenenın yaptıgı cok ayıp...ela gıttı dıe dızıye 2 tane kız aldılar ee sımdı dondu bo su bosuna o 2 kıza masraf yaptı dızı

bence yasemın ergenenın yaptıgı cok ayıp...ela gıttı dıe dızıye 2 tane kız aldılar ee sımdı dondu bo su bosuna o 2 kıza masraf yaptı dızı

çok güzel bir tespit gerçekten.....bayıldım yorumunuzaaa.s.....ama kan geldi dizeye geri dönünde ger.ekten naz elmas hiçç olmamıştı..

bende syretmiyordum ama artık seyrediyorum ela geldi o naz elması sevmiom çıksın diziden

Eylülede o salça bulaşığı gibi dudaklarınıda uyuz oluyorum defolsun gitsin biran önce.

kanal tesadüf açık kalmış da normalde takip etmem.hastaneye acil yaralı hasta geliyor,"doktor yok mu?" gibisinden bağırıyor biri.aaa o da ne bütün cerrahlar ameliyat kıyafetleriyle kapıdalar.
çok güldüm ya:)

naz elmasa bende sinir oluyorum da şu bizim leventede hiç akıl yok kızn fedaisi oldu başımıza. ela çok tatlı ya dönmesine çok sevindim.

Hey millet, normalde hiç izlemem ben bu diziyi ama bu hafta (pazartesiydi sanırım:uhm:) son 10 dk takıldım. Bitiminde bir şarkı çaldı, kim söylüyor ve şarkının adı nedir bilen yokmu.:sm_confused:

izlemedim ama sahnede levent ve ela varsa ya da ikisinde biri sarkı kesin
sevda-annem gibi şarkısıdır...şakkıdı

naz elmas gitsin bence de.....zaten ela gelince pek bi sahiplendi leventi ama yanlış yapıyor...gitsin gitsin...

bencede uyus ya dudagını büzüştüre büzüştüre mervede gitsin benceeee

e ne var bundafisfisfis.onlara ambulans haber veriyor onlarda hazırlanıyor kapıda bekliyorlar.görevleri bu....CADIARZUyerimsenibenyerimseniben

bu aralar tekrar izlemeye başladım.. eski oyunculardan iki tanesi gelince çok daha hoş oldu özlemişim eski tadını..

Hey millet, normalde hiç izlemem ben bu diziyi ama bu hafta (pazartesiydi sanırım:uhm:) son 10 dk takıldım. Bitiminde bir şarkı çaldı, kim söylüyor ve şarkının adı nedir bilen yokmu.:sm_confused:

ben dizinin bitimini izlemedim.ama önceki bölümlerde(sevda annem gibi)
şarkısını çalıyorlardı.ben çok seviyorum o şarkıyı acaba o olabilirmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…