Doktorlar - Show Tv

• Konu Sahibi Konu Sahibi Emez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet ya aslan ın hareketleri baya şaşırttı beni bişeymi olacak acaba aralarında??çok ilgilendi çünkü...

gıcık eylül sevmiyorum duygu vurulucana levent vurlsaydı daha heycanlı olurdu

senden iii senarist olur cnmşakkıdı bncede keşke levent olsaydı ela ne tepkı verırdı acabadelikafadulden
adam elayı rehin alınca bnı al dedı levent:asigim:

ne levent eylüle aşık nede ela o gıcıkk kocasına aşıkkk.....
bence eylülün elaya herşeyi anlatması lazımm

kızlar ben izleyemedim dün ne oldu bana anlatırmısın birde önümüzdeki haftanın fragmanını verdimi?

pek mühim birsey olmadi,levet elayla konusmak istedi, ela baya bi ugrastirdi sonra konusmayi kabul etti... hastahanenin bahcesinde konustular,
levent iste cok aradim seni fransaya gidince, hata ettim falan dedi. elada ben herseyi arkamda birakip gittim fransaya tabi senide dedi...
levent mutlu musun diye sordu, elada evet cok mutlyum sanada tsk ederim bu sayede giomu tanimis oldum tabi sende eylülü dedi...

bu konusma gecerken bi camdan eylül, bi camdanda giom izliyordu... tam elayla giom göz göze geldi dizi bitti...

Eylül git artık GİİİİİİİTTTTTTTTTT.SİNİR BOZUCUSUN.EN ÇOK SEVDİĞİM DİZİNİN RESMEN İÇİNE EDİYOSUNkötükedihüsoYAPMACIK ŞEY ROL YAPMAKTAN HABERİN BİLE YOK..DELİ OLUYORUM SANA YAAA.LEVENTİN PEŞİNİ DE BIRAK ARTIKKklava:klava:ÇIKARTSINLAR ŞUNU DİZİDEN YAAA MAHVEDİYO HERŞEYİ.HELE O AĞZINI BÜZE BÜZE KONUŞMASI VARYA OFFF ALLAHIMMMklava:klava:

evet yaa eylüle gicik oluyorum
umarim kizinin babasi gelirde leventin yakasindan düser
hastalarida birakti leventi izliyo hastanede

Bu eylülde bir güzellikte yok ne diye aldılarki bunu diziye. Haziran gecesindede kıldım zaten bu kadına.

seni seviyorum demek neden bu kadar zor gelir insana..
doktorlar dizisinin dün yayınlanan bölümündeki derya ile buse kardeşlerin yaşadığı;babasından gizlice arabanın anahtarını alıpta ehliyetsiz yola çıkmaları evet yaptıkları çok büyük bir yanlıştı ve sonunda da kaza geçirdiler ve kardeşlerin yaşadığı o zor anlar..evet buse belki ablası derya'yı çok sevmesine rağmen bunu dile getirmiyor hep kavga ediyorlardı ve tetkikleri yapılması için giderken inş. gittiğin yerde ölürsün dedi.. bir anlık sinir ve öfkeyle söylenmişti ama aslında onu çok seviyordu..ama ablası kardeşinin onu hiç sevmediğini onsuz daha mutlu olacağını düşündü ve yaşama olan bütün bağını kopardı,yaşamak istemedi ve ameliyat masasında da doktorun ameliyat haneye giripte kardeşi buse ablasını merak ediyor dediğinde bir anda komplikasyonlar gelişti ve beyin ölümü gerçekleşti.. çünkü ablası kardeşinin onu sevmediğini ve onsuz daha çok mutlu olacağına inandığı için yaşamla olan bütün bağını kopardı..insanlar zannediyorlarki narkozu alan insan hiç acı hissetmez,hiç bir şekilde etrafında ki konuşmaları duymaz, olup bitenlerden habersizdir..hayır herşeyden haberi vardır,konuşulanları duyar,hisseder ama tepki veremez..insan sevdiklerini istemeden de olsa üzüyor ve sonra kendiside üzülüyor.. bir insanın sevdiği kişilere seni seviyorum demesi neden bu kadar zordur..bırakın karşınızdaki insan da sizin tarafınızdan sevildiğini bilsin..hem giden araba hurda yığını varsın gitsin ama yeterki sevdiklerimiz yanımızda olsun..o kaybedilen arabanın yerine yenisi konur ama ya giden sevdiklerimizin yerine ne koyacağız..

bence bu dizi çok güzel.. ama bence eylül güzel ben beğeniyorum angelina jolie ye benziyor gözleri kısık ve dudakları da dolgun...

onun da iyiki dolgun dudakları var Alahtan
gözümüze sokacak yakında uzata büze...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…