- 25 Ağustos 2016
- 2.769
- 6.333
- 158
Benim postlarimdan alıntıla ben de göreyim dövsün hak etmistir dedigim tek bir cumlem var mı?? Genel sıkıntılardan bahsettim ilk postumdan itibaren saldırıya geçtiniz bir sakin olun önce.Peki isini hakkiyla yapmayan , her cocukla ilgilenmeyen ogretmenleri de dovelim mi?
Bizlerde para için çalısyoruz onu söylüyoruz zaten babamızın hayrına değilŞu sürekli para muhabbeti yapanlar siz ne için çalışıyorsunuz pardon? Gören de hepsi gönüllü hizmet veriyor sanacak.
Baskasinin aldigi parada gozu olan insanlarŞu sürekli para muhabbeti yapanlar siz ne için çalışıyorsunuz pardon? Gören de hepsi gönüllü hizmet veriyor sanacak.
Evet çok belli.Çalışmayı seviyorum benim için hiç sorun değil
Şu sürekli para muhabbeti yapanlar siz ne için çalışıyorsunuz pardon? Gören de hepsi gönüllü hizmet veriyor sanacak.
Ben gayet sakinimBenim postlarimdan alıntıla ben de göreyim dövsün hak etmistir dedigim tek bir cumlem var mı?? Genel sıkıntılardan bahsettim ilk postumdan itibaren saldırıya geçtiniz bir sakin olun önce.
Ugrasmak istemeyen doktorlar degil iste mesele. Sistemin hatasinin doktora kesilmesi. Biz de tip fakultesine goturduk annemi gozunde sari nokta hastaligi vardi. Profesore muayene olduk,adam acikca soyledi bu hastaligin ameliyatini tip fakulteleri ustlenmiyor,kesinlikle yapmiyoruz dedi. Cunku izin yok,sizce bunun sorumlusu doktor mu?Babamın hastalığından beri güvenmem doktorlara, sürekli şikayetini anlatırdı , yaptıgı tek şey kan tahlili , serum , ilaç başka tetkik yok..
Bütün belirtiler kanseri gösterdiği halde hiç umursamamıstı ne bir akciğer röntgeni çekeyim ne de başka tetkik yapayım yok, böyle böyle zaman kaybettik ve kendi isteğimizle özel hastanede pet ne yaptırdıktan sonra öğrendik 4. Evre akciğer kanseri olduğunu, o saatten sonra da hiç kimse bişey yapamadı
Bazen o kadar ciddi hastalıklar oluyor ki ama bunu önemsemeyen uğraşmak istemeyen doktorlar yüzünden ne hayatlar kararıyor, kimse babası hayrına çalışmıyor onun baktığı her hasta para getiriyor ona, neden kayıt actırmadan kimse hastaya bakmıyor ya da sen benim hastam değilsin kendi doktoruna git deniliyor , Aksama kadar hasta bakıyorsa "" para"" karşılığı bakıyor,
Normal olmayan o zatenGünde 150 hasta bakıyor diye nirvanaya çıkarıp madalya mi takalım işi bu işi! Gunde 150den fazla öğrenciyle muhatap oluyorum zaten ve bunu ayy yazık sana densin diye kimseye de söyleme gereği duymuyorum çünkü benim de işim bu. Parasını alıyorsun o işin farkında mısın tabi ki bakacaksın.
Aynen çok belliEvet çok belli.
Kesinlikle bütün doktor arkadaşlarıma söylüyorum hacettepe mezunusun yurt dışında uzmanlık yapmışsın ne diye bizim milletin ayiligini cekiyorsun diye
Birini kanadaya birini ingiltereye gönderdik darısı diğer garibanlarin başına
Alıntıladığın cevabıma istersen bir daha göz gezdir dövülebilir yazdığım cümlem nerede ?Yani dovulebilirler bu normal
Hepimiz vergi veriyoruz sonuçta ama sorsan bunlardan alıyoruz sanki maaşımızı.Bunun,maaşını ben veriyorum, benim vergilerimle maaş alıyorsun versiyonu var.
Bilmiyor ki doktorun verdigi vergi bunu diyenin maaşından daha fazla.
Bu hanımlar yarın bir gün çocuk yetiştirecek ya da yetiştiriyorlar. Sonra bu toplum neden böyle...
"Kimse de o taşı vuracak noktaya kendi kendine gelmez" tarzı bir cümle okudum, şoklardayım. Yahu burası insanların birbirine "ne bakıyorsun lan" "çek arabanı lan" "yol versene lan" diye daldığı ülke. Siz hangi hayal alemindesiniz çok merak ediyorum.
Ne olursa olsun, hangi durum bir insana şiddeti haklı gösterebilir?
Geçmiş olsun, o konulara girmşyorum bile bu konuda çok haklısınızUgrasmak istemeyen doktorlar degil iste mesele. Sistemin hatasinin doktora kesilmesi. Biz de tip fakultesine goturduk annemi gozunde sari nokta hastaligi vardi. Profesore muayene olduk,adam acikca soyledi bu hastaligin ameliyatini tip fakulteleri ustlenmiyor,kesinlikle yapmiyoruz dedi. Cunku izin yok,sizce bunun sorumlusu doktor mu?
Bir tanesi arkadaşıma söylemiş vergi meselesini elinde yeşil kartıylaHepimiz vergi veriyoruz sonuçta ama sorsan bunlardan alıyoruz sanki maaşımızı.
Hakkını aramanın yolları vardır herkes şiddet uygularsa memleketin hali nice olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?