- 25 Ağustos 2016
- 2.769
- 6.333
- 158
Sistmi bilmiyormuş gibi yapamayacağı mesleğin de başına gecmesin o zaman adı üstünde hayat kurtarıyorsun vakti zamanı mesaisi mi olur bu işin bunu bilmen için de illa işin içine girmeye gerek yok. 140 hasta bakiyor diye başka hastanın sağlığından mi çıkaracak acısını bu ne biçim bir savunma mekanizması. Sabahın köründen gecenin kör karanlığına kadar insaatta orada burada calisanlar ne yapsın odasında otursun tek yaptığı iş ayağına gelen hastaya bakmak olsun sonra ama o 140 haçtaya bakıyo yazııkkk mi diyelim. Kaldıramayacağı işi yapmayacak o zaman ne demek yaa premses modundan çıkıp işlerinin "hayat" kurtarmak olduğunu bir farkına varsınlar önce.O doktorların günde kaç hasta bakmak zorunda kaldığını biliyor musunuz?
Dün cildiyeci bir arkadaşımla konuştum, 130 dan sonra sayamadım dedi.
Doktorlardan degil, onları bu hale getiren sistemden çıkarın acınızı.
130 hasta bakıp hata yapmamak mümkün mü sizce?
Çok kolay harcanacak napıyorki doktorlar, yaptıkları tek şey yüzüne bile bakmadan hemen ayaküstü derdini dinleyip tahlil isteyip ilaç yazıyor, oturduğu yerden kalkmıyor , k.bakmasın kimse çok rahatlar
İşin bütün yükü hemşirelerde, aksama kadar ayakta olan tek personel varsa onlarda doktor dışında kalan diğer sağlık personelleri... Söyle düşünün bir TV programında 50 kişilik bir ekip canla başla çalışır ama herkes ekran önündeki görür sadece.. Sağlıkta böyle bişey bütün personel canla başla çalışır ama herkes doktoru görür..
Şiddetin her türlüsüne karşıyım yapılan nu davranışı şiddetle kınıyorum ama kimsede durdum yere böyle bişey yapmaz diye düşünüyorum
Merak etmeyin yakında o olacak. Devlet hastanesinde kendinize doktor bulamadığınızdan zaman tekrar görüşelim. Ki bulamayacağınız ve parasıyla hizmet alacağınız zamanlar yakındır.Sistmi bilmiyormuş gibi yapamayacağı mesleğin de başına gecmesin o zaman 140 hasta bakiyor diye başka hastanın sağlığından mi çıkaracak acısını bu ne biçim bir savunma mekanizması. Sabahın köründen gecenin kör karanlığına kadar insaatta orada burada calisanlar ne yapsın odasında otursun tek yaptığı iş ayağına gelen hastaya bakmak olsun sonra ama o 140 haçtaya bakıyo yazııkkk mi diyelim. Kaldıramayacağı işi yapmayacak o zaman ne demek yaa premses modundan çıkıp işlerinin "hayat" kurtarmak olduğunu bir farkına varsınlar önce.
Canım zaten devlet hastanesinde "yatan" doktorlar yüzünden parayla özele gidiyorum hic merak etme değişen bir sistem de olmayacak. En azından hak etmedikleri parayı almazlar da o işin başına ehil kişiler gelir.Merak etmeyin yakında o olacak. Devlet hastanesinde kendinize doktor bulamadığınızdan zaman tekrar görüşelim. Ki bulamayacağınız ve parasıyla hizmet alacağınız zamanlar yakındır.
Caktirmadan kurulan sehir hastaneleri devreye girdiginde gorecekler. Devlet hastaneleri tek tek kapanacak. Herkesi sehir hastanelerine yonlendirip guzelce soyacaklar. Parasi olan hizmet alacak. Yavas yavas ozellesiyor saglik hizmetleriMerak etmeyin yakında o olacak. Devlet hastanesinde kendinize doktor bulamadığınızdan zaman tekrar görüşelim. Ki bulamayacağınız ve parasıyla hizmet alacağınız zamanlar yakındır.
Bütün yük hemşirelerde mi komik olmayın lütfen.hemşire ve doktorun görevleri farklı ve kimse kimsenib görevini yapmıyor.muayene yapmak order vermek benim görevim onları uygulamak hemşirenin görevi.Çok kolay harcanacak napıyorki doktorlar, yaptıkları tek şey yüzüne bile bakmadan hemen ayaküstü derdini dinleyip tahlil isteyip ilaç yazıyor, oturduğu yerden kalkmıyor , k.bakmasın kimse çok rahatlar
İşin bütün yükü hemşirelerde, aksama kadar ayakta olan tek personel varsa onlarda doktor dışında kalan diğer sağlık personelleri... Söyle düşünün bir TV programında 50 kişilik bir ekip canla başla çalışır ama herkes ekran önündeki görür sadece.. Sağlıkta böyle bişey bütün personel canla başla çalışır ama herkes doktoru görür..
Şiddetin her türlüsüne karşıyım yapılan nu davranışı şiddetle kınıyorum ama kimsede durdum yere böyle bişey yapmaz diye düşünüyorum
Canım zaten devlet hastanesinde "yatan" doktorlar yüzünden parayla özele gidiyorum hic merak etme değişen bir sistem de olmayacak. En azından hak etmedikleri parayı almazlar da o işin başına ehil kişiler gelir.
Agzınıza sağlıkSistmi bilmiyormuş gibi yapamayacağı mesleğin de başına gecmesin o zaman adı üstünde hayat kurtarıyorsun vakti zamanı mesaisi mi olur bu işin bunu bilmen için de illa işin içine girmeye gerek yok. 140 hasta bakiyor diye başka hastanın sağlığından mi çıkaracak acısını bu ne biçim bir savunma mekanizması. Sabahın köründen gecenin kör karanlığına kadar insaatta orada burada calisanlar ne yapsın odasında otursun tek yaptığı iş ayağına gelen hastaya bakmak olsun sonra ama o 140 haçtaya bakıyo yazııkkk mi diyelim. Kaldıramayacağı işi yapmayacak o zaman ne demek yaa premses modundan çıkıp işlerinin "hayat" kurtarmak olduğunu bir farkına varsınlar önce.
Caktirmadan kurulan sehir hastaneleri devreye girdiginde gorecekler. Devlet hastaneleri tek tek kapanacak. Herkesi sehir hastanelerine yonlendirip guzelce soyacaklar. Parasi olan hizmet alacak. Yavas yavas ozellesiyor saglik hizmetleri
Ayrica hastanin doktor secme imkani varken unuttugumuz bir sey var,doktorun da hasta secme olanagi var lakin cogu zaman bu haklarini kullanmiyorlar. Kimse farkinda degildir yuksek ihtimalle
Herkes ozele gidiyor olsa bile devletin hastaneleri olmasin,devlette doktor calismasin diyemeyiz,dememeliyiz. Siz bir egitimci olarak dememelisiniz cunku o doktorlara ve hastanelere de ihtiyaci olan parasiz bireyler var bu ulkede.Canım zaten devlet hastanesinde "yatan" doktorlar yüzünden parayla özele gidiyorum hic merak etme değişen bir sistem de olmayacak. En azından hak etmedikleri parayı almazlar da o işin başına ehil kişiler gelir.
Bir gün sen de veliden dayak yersen 70 kişilik bir sınıfa girip ders anlatmaya çalışırsan kaldıramayacağin işin başına geçme derlerse anlarsinSistmi bilmiyormuş gibi yapamayacağı mesleğin de başına gecmesin o zaman adı üstünde hayat kurtarıyorsun vakti zamanı mesaisi mi olur bu işin bunu bilmen için de illa işin içine girmeye gerek yok. 140 hasta bakiyor diye başka hastanın sağlığından mi çıkaracak acısını bu ne biçim bir savunma mekanizması. Sabahın köründen gecenin kör karanlığına kadar insaatta orada burada calisanlar ne yapsın odasında otursun tek yaptığı iş ayağına gelen hastaya bakmak olsun sonra ama o 140 haçtaya bakıyo yazııkkk mi diyelim. Kaldıramayacağı işi yapmayacak o zaman ne demek yaa premses modundan çıkıp işlerinin "hayat" kurtarmak olduğunu bir farkına varsınlar önce.
Onları uygulamak zaten işin en büyük kısmı, sizler ne yapıyorsunuz ki, kendinizde söylüyorsunuz hemşirenin görevi evet görevi ve doktordan daha fazla calısıyorBütün yük hemşirelerde mi komik olmayın lütfen.hemşire ve doktorun görevleri farklı ve kimse kimsenib görevini yapmıyor.muayene yapmak order vermek benim görevim onları uygulamak hemşirenin görevi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?