- 28 Kasım 2010
- 42.566
- 141.381
- 798
Dovelim yani? Hakkimiz140 hastaya bakıyorsa babasının hayrına bakmıyor, bi o kadar da döner sermaye alıyor k.bakmayın ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dovelim yani? Hakkimiz140 hastaya bakıyorsa babasının hayrına bakmıyor, bi o kadar da döner sermaye alıyor k.bakmayın ..
Herkes sizinle aynı fikre sahip olmak zorunda değil başka görüşleri kaldıramayıp konu kapatmak asıl cehalettir. Hakkıyla yapanlar hariç dedim hala devam ediyorsunuz neden bu kadar dokundu onu anlayamadım. Ve evet "yatan" bir ton doktor var. Adamın tek işi günde 20 hasta almak onu da saat 10da baslayip 12de bitiriyor. Her hastaya normalde ayırması gereken vakit 20 dakika iken 2 dakikadan fazla odasında kalmadim sebep ne peki tüm gün yatacak da kafasi rahat edecek.:)) evet. Yatarak 100 üzeri hasta bakıyorlar. Siz de haklısınız ne diyeyim...
cehalet der susarım. İnşallah konu kapanır.
Şiddete karşıyım ama hak ediyorlar yazanları gördükçe, ben utandım.
140 hastaya bakıyorsa babasının hayrına bakmıyor, bi o kadar da döner sermaye alıyor k.bakmayın ..
Hastalar için en önemli kısım tanı alıp tedaviye karar verilmesidir.zaten tıp fakültesini tanı ve tedavi için okuduk.riskli kısım burasıdır.yoksa enjeksiyon damar yolu acma falan biz de biliyoruz merak etmeyin.yönetmelikleri okuyun hemşire ve doktorun görevleri ayrıntılarıyla yazıyor.Onları uygulamak zaten işin en büyük kısmı, sizler ne yapıyorsunuz ki, kendinizde söylüyorsunuz hemşirenin görevi evet görevi ve doktordan daha fazla calısıyor
Kesinlikle bütün doktor arkadaşlarıma söylüyorum hacettepe mezunusun yurt dışında uzmanlık yapmışsın ne diye bizim milletin ayiligini cekiyorsun diyeBurdaki yorumlari okudukca esimin Almanyada doktor olduguna sükrediyorum.![]()
Doktorların hemşirelerden daha az çalıştığına inanmıyorum ama velev ki öyle olsun siz de çalışıp doktor olsaydınız da madem bu kadar çalışmak (!) Zorunda kalmasaydınız.Onları uygulamak zaten işin en büyük kısmı, sizler ne yapıyorsunuz ki, kendinizde söylüyorsunuz hemşirenin görevi evet görevi ve doktordan daha fazla calısıyor
Peki isini hakkiyla yapmayan , her cocukla ilgilenmeyen ogretmenleri de dovelim mi?Herkes sizinle aynı fikre sahip olmak zorunda değil başka görüşleri kaldıramayıp konu kapatmak asıl cehalettir. Hakkıyla yapanlar hariç dedim hala devam ediyorsunuz neden bu kadar dokundu onu anlayamadım. Ve evet "yatan" bir ton doktor var. Adamın tek işi günde 20 hasta almak onu da saat 10da baslayip 12de bitiriyor. Her hastaya normalde ayırması gereken vakit 20 dakika iken 2 dakikadan fazla odasında kalmadim sebep ne peki tüm gün yatacak da kafasi rahat edecek.
Tüm sağlık personeline ama başta doktorlara saldıranları serbest bırakmasınlar,dünde urfada birisi çocuğunun ateşi düşmedi diye doktorun başında taş paralamış.ceza verilsin ceza,doktorlar çok kıymetli!!!
Günde 150 hasta bakıyor diye nirvanaya çıkarıp madalya mi takalım işi bu işi! Gunde 150den fazla öğrenciyle muhatap oluyorum zaten ve bunu ayy yazık sana densin diye kimseye de söyleme gereği duymuyorum çünkü benim de işim bu. Parasını alıyorsun o işin farkında mısın tabi ki bakacaksın.Bir gün sen de veliden dayak yersen 70 kişilik bir sınıfa girip ders anlatmaya çalışırsan kaldıramayacağin işin başına geçme derlerse anlarsin
Bir adama nasilsin sorunun nedir neren ağrıyor demen bile 5 dakikayı rahat alır şurada oturmuş günde 150 hasta bakmanın normal olduğunu yazıyorsun
Çalışmayı seviyorum benim için hiç sorun değilDoktorların hemşirelerden daha az çalıştığına inanmıyorum ama velev ki öyle olsun siz de çalışıp doktor olsaydınız da madem bu kadar çalışmak (!) Zorunda kalmasaydınız.