Bu durum biraz farklı mesela başının hangi bölgesinin ağrıdığını sorduysa, her hangi bir ilaç türüne alerjisi olup olmadığını sorduysa çoğu durumda tahlile gerek olmadan teşhis koyulabiliyor. Böyle bir durum mu acaba, ciddi bir rahatsızlığı varsa bilemem tabi:26:
pupiqqciğim başında uzunca bir süredir şiddetli ağrı ,tutulmalar vardı .Gerçekten verdiği ilaçlar çok ağır .
Sadece şikayetlerimizi dinleyip ,ilaç yazmaları doğru değil.
pupiqqciğim başında uzunca bir süredir şiddetli ağrı ,tutulmalar vardı .Gerçekten verdiği ilaçlar çok ağır .
Sadece şikayetlerimizi dinleyip ,ilaç yazmaları doğru değil.
Kızlar sizin başınıza hiç gelmedi mi bu tarz durumlar ?
Geçmiş olsun arkadaşım anneniz uzman bir doktora mı gitti yoksa aile hekimine mi gitti bence bir beyin cerrahın görmesinde fayda var sanırım kireçlenmede var diyorsunuz
Fevri bir tavrım yok bu konudan muzdaripseniz çözüm yolu başka bir doktora gitmek çözüm yolu arıyorsunuz ki yazmışsınız buraya bende çözüm yolu önerdim hangi yöne çekerseniz o şekilde anlarsınız.
Arkadaşlar çok muzdarip olduğum bir durumdan bahsedeceğim .
Geçen gün annem başındaki şiddetli ağrı ve kireçlenmesi için doktora gitti .Şikayetlerini anlattığında doktor ,herhangi bir tahlil istemeden ,gelişi güzel ilaçlar yazmış ! ilaçların prospektüslerini incelediğimde deliye döndüm .İnanılmaz yan etkileri olan bir ilaçlar ve tahlil sonuçlarına bakılmadan ,yazılabilecek şeyler değil bana göre .
Tamam anlıyorum ,gün içinde sayısız hastaya bakıyorsunuz ,yoğunsuzama doktor-hasta ilişkisi bu şekilde olmamalı .
İnsan sağlığını hiçe sayarak,gelişi güzel ilaç yazmayı etik bulmuyorum !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?