Doktorların hastalara karşı tutumları !

kızlar bu forumda özgürce kız kıza konuşabildiğimiz fikirlerimizi paylaşabildiğimiz her birimiz, birbirimizin halinden anlayabildiğimiz için yardımcı olmak için burdayız..konusuyoruz, paylaşıyoruz... Herkes kendi fikrini söylemiş saygı duyanda olabilir duymayan da.. neden tartışma ortamına dönmüş ve konu sahibi zor durumda kalmış anlamış değilim
kimse kimseyi kötülememiş ve genellememiş..işini tam anlamıyla doğru yapmayanlara lafımız..
bence hoş sohbetlerimize devam edelimm:13:

İyi de dediğin gibi 2-3 mesaj yazıp ,topiği terk etmedim .Mesajlarıma bakabilirsin istersen :26: Konu açtım diye,konun başında nöbet tutar gibi 24 saat bulunmamı beklemen ne kadar doğru .
Her konu açan üyeden ,konusunun başında sürekli bulunmasını mı istiyorsunuz ,anlamadım .İş yerimde de vakit buldukça girdim ve gece yazıklarınıza da şimdi bakıp ,yorum yapacaktım ama bu sözleri işittikten sonra içimden gelmiyor yazmak .
Yalnız demin sen bana ilaç isimleri soranlara sert cıktıgımı soyledin ,lütfen gösterebilir misin bana o mesajı ?

Üzgünüm ,yediğin laflardan dolayı Ben de bir sürü laf işittim ,napabilirim söyler misin ? İçin rahat edecekse ,topiği kapattırayım .

Son düzenleme:
Konu sahibesinin talebi üzerine yorumlara kapatılmıştır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…