- Konu Sahibi tekvarligim
Arkadaslar lutfen basina gelen yazsin. Hic yanlis sonuc oldumu sizlerde yeni dogan bebege misal hastalik koyuldumu.oyle bisey olmadigi halde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
korkunç birşey budaha yeni yaşadım bunu canım..bana yanlış teşhis konuldu..hamile olduğumu öğrenince doktora gittim,baktı kese küçük dedi,kan testi istedi yaptırdım az artış 2 gün sonra gel kürtaj yapalım dedi.ayrıca bebekler üçüzmüş bir kese yok olmuş diğeri büzülmüş üçüncü de dış gebelik olmuş dedi..bilmem kaç milyonda bir olur dedi..ama ben bir kez daha kan testi istedim ve değerim yükseliyordu.sonra dr u aradım o zaman normal hamillik dedi ki 1 gün önce bu gebelik %90 normal değil demişti..sonra başka doktora gittim o normal dedi..ağrım oldu başka bir dr a daha gittim bu seferde kesede bebek yok gelişmemiş dedi..en son gittiğimdeyse bebek de vardı kalp atışı da.
yanlış teşhisi yaşamış ve psikolojisi alt üst olmuş biri olarak tek doktorla sınırlı kalmayın asla diyorum.
korkunç birşey bu
ya o doktora güvenip kürtaj masasına yatsaydın
konu sahibine gelince ben öyle birşey yaşamadım ama haberlerde izliyoruz hergün
olabilir bence.
başka doktorada görün
üzüldüm gerçekten umarım atlatırsınolabillirdi tabii şimdi her kontrole gitmeden öce 2 gün ağlama krizleri geçiriyorum yine kötü birşey duyacağım diye..diken üstündeyim.
o yüzden doktorlara güvenimi de kaybettim,iki doktora birden gidiyorum.dediğin gibi haberlerde neler duyuyoruz o yüzden dikkatli olmak gerek.
üzüldüm gerçekten umarım atlatırsın
senin rahatsızlığın yüzünden uzunca bir süre hamile kalamadığını
tam ümidini kesmişken bebeğin olacağını öğrendiğini hatırlıyorum
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin![]()
aa başka biriyle karıştırdım o zamanyok canım ilk çocuklarım tüp bebekti bu kendiliğnden oldu.o başka biri sanırım.
Allah sağlık versin ablayok canım ilk çocuklarım tüp bebekti bu kendiliğnden oldu.o başka biri sanırım.