doktorlarin yanlis kan sonucu vermesi.....

Başıma hiç gelmedi ama haberlerden, sağdan soldan çokça duyduğumuz bir durum. Anladığım kadarıyla bebeğine teşhis konuldu ve yanlış olduğuna ihtimal vermek istiyorsun. :26: İnşallah öyledir. İnşallah hata yapmışlardır.

Son düzenleme:
çocukken bana çocuk doktorun biri verem tehşisi koymuştu. meğerse astımdanmış. başka doktor ilgilendi ve teşhis koyan doktoru şutladılar...

geçmiş olsun ne teşhisi koydular ki?
kan tahlili sonucunu doktor vermez yalnız, yanlışsa bile labaratuar hatası olur

daha yeni yaşadım bunu canım..bana yanlış teşhis konuldu..hamile olduğumu öğrenince doktora gittim,baktı kese küçük dedi,kan testi istedi yaptırdım az artış 2 gün sonra gel kürtaj yapalım dedi.ayrıca bebekler üçüzmüş bir kese yok olmuş diğeri büzülmüş üçüncü de dış gebelik olmuş dedi..bilmem kaç milyonda bir olur dedi..ama ben bir kez daha kan testi istedim ve değerim yükseliyordu.sonra dr u aradım o zaman normal hamillik dedi ki 1 gün önce bu gebelik %90 normal değil demişti..sonra başka doktora gittim o normal dedi..ağrım oldu başka bir dr a daha gittim bu seferde kesede bebek yok gelişmemiş dedi..en son gittiğimdeyse bebek de vardı kalp atışı da.

yanlış teşhisi yaşamış ve psikolojisi alt üst olmuş biri olarak tek doktorla sınırlı kalmayın asla diyorum.

Son düzenleme:
daha yeni yaşadım bunu canım..bana yanlış teşhis konuldu..hamile olduğumu öğrenince doktora gittim,baktı kese küçük dedi,kan testi istedi yaptırdım az artış 2 gün sonra gel kürtaj yapalım dedi.ayrıca bebekler üçüzmüş bir kese yok olmuş diğeri büzülmüş üçüncü de dış gebelik olmuş dedi..bilmem kaç milyonda bir olur dedi..ama ben bir kez daha kan testi istedim ve değerim yükseliyordu.sonra dr u aradım o zaman normal hamillik dedi ki 1 gün önce bu gebelik %90 normal değil demişti..sonra başka doktora gittim o normal dedi..ağrım oldu başka bir dr a daha gittim bu seferde kesede bebek yok gelişmemiş dedi..en son gittiğimdeyse bebek de vardı kalp atışı da.

yanlış teşhisi yaşamış ve psikolojisi alt üst olmuş biri olarak tek doktorla sınırlı kalmayın asla diyorum.
korkunç birşey bu :50:
ya o doktora güvenip kürtaj masasına yatsaydın

konu sahibine gelince ben öyle birşey yaşamadım ama haberlerde izliyoruz hergün
olabilir bence.
başka doktorada görün

korkunç birşey bu :50:
ya o doktora güvenip kürtaj masasına yatsaydın

konu sahibine gelince ben öyle birşey yaşamadım ama haberlerde izliyoruz hergün
olabilir bence.
başka doktorada görün

olabillirdi tabii şimdi her kontrole gitmeden öce 2 gün ağlama krizleri geçiriyorum yine kötü birşey duyacağım diye..diken üstündeyim.

o yüzden doktorlara güvenimi de kaybettim,iki doktora birden gidiyorum.dediğin gibi haberlerde neler duyuyoruz o yüzden dikkatli olmak gerek.

olabillirdi tabii şimdi her kontrole gitmeden öce 2 gün ağlama krizleri geçiriyorum yine kötü birşey duyacağım diye..diken üstündeyim.

o yüzden doktorlara güvenimi de kaybettim,iki doktora birden gidiyorum.dediğin gibi haberlerde neler duyuyoruz o yüzden dikkatli olmak gerek.
üzüldüm gerçekten umarım atlatırsın :50:
senin rahatsızlığın yüzünden uzunca bir süre hamile kalamadığını
tam ümidini kesmişken bebeğin olacağını öğrendiğini hatırlıyorum
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
:16:

üzüldüm gerçekten umarım atlatırsın :50:
senin rahatsızlığın yüzünden uzunca bir süre hamile kalamadığını
tam ümidini kesmişken bebeğin olacağını öğrendiğini hatırlıyorum
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
:16:

yok canım ilk çocuklarım tüp bebekti bu kendiliğnden oldu.o başka biri sanırım.

Kan tahlilleri labaratuvar ortamında yapılıyor, karışıklık olursa oradan kaynaklı olur. Ama artık tahlil yaptırırken tahlil kabına barkod yapıştırılıyor o barkodda kimlik numaranız ad ve soyadınız yazıyor, yanlışlık olması çok düşük bir ihtimal ama yine de dikkatli olmak lazım.

Bende doktor hatası kurbanıyım. Küçükken boğmaca olmuştum, doktor zatürre teşhisi koymuş uygulanan yanlış tedavi neticesinde astım bronşit oldum ve başka bir doktorun tedavisi sonucu düzeldi rahatsızlığım. Aklınızda soru işaretleri varsa güven duymuyorsanız mutlaka başka bir uzmana daha gidin...

Olmazmı canım hemde yurtdışında geldi benim başıma oğluma hamileyim sadece tansiyonum düşüyordu ara ara başka hiçbir sorunum yoktu bir Pazartesi gel dedi hastane kan vermeye sabah erkenden gittim öğleden sonra hatta iyi ve doğru anlayım diye tıp tercümanı bile tutmuşlar yarın sabah 8 gibi kürtaj olcan acil bebekde ve sende birşey virüsüne denk gelindi dediler allahım eşim ben bile o kadar hazırdıkki yıkıldık bebeğimi kaybettiğime yoksa ne hevesle bekleyen kızıma nasıl açıklardım bu durumu hergün yediğinin yarısını göbeğime koyardı kardeşimde yesin diye olamazdı ben hayatta açıklayamazdım kızıma en çok o yıkılacakdı sabaha kadar ağladım ben sustum eşim ağladı sabah hastaneye gitmeden özel hastanede yaptırdım test hiçbirşeyin yok dendi o sonuçlarla gittim devlet hastanesine onlarda şok oldu tekrar kan alındı ve sonuç sadece soyisim yazıldığı için kan tüplerinin üzerine testler karışmış diğer bayan sabaha kadar sevinçten uçmuş karşılaştırdılar sonuçdan sonra sevinemedim çünkü o odadan yaralı annede çıkdı hastane çok özür diledi

karışıklık değil tam ama benim başımada şöyle bi olay geldi hamile kaldım öğrenmemden bikaç gün sonra düştü kürtaj oldum neyse bana tahlile gönderdik parça alıp falan hiçbişey demediler ilk hamileliklerde olabilir dediler bende daha önce hiç böyle bişey yaşamadığım için normal karşıladım dr gibi neyse 6ay sonra tekrar hamile kaldım yine düşürdüm bebeğimi yine kürtaj oldum aynı hastane ama dr farklıydı gece düştüğü için nöbetçi dr neyse o söledi tahlile falan gönderdik die 1hafta sonra hem kontrole hem sonucumu almaya gittim dr gösterdim geldim eve sonra bişey dürttü sanki beni anlamasamda açtım baktım sonucuma birden tarih gözüme çarptı ilk kürtaj olduğum tarih eşime gösterdim hemen hadi yanlış yazdılar tarihi die düşünsem bu kadar tesadüf olamazdı tekrardan gittim geceki dr gösterdim labaratuvarı aradı başka benim adıma kayıtlı sonuç var mı sordu 2dk geçti diğer sonucumda geldi tabi geceki dr bi suç yok onun bi bilgisi yoktu ilkinden ama benim gözüm hiçbişeyi görmedi hastaneyi yıktım başlarına meğer bana ikinci kürtajın sonucu yerine birinciyi vermişler farketmeseydim ikincide orda kalıcaktı bırak 1.sonucuna göre ben belki tedavi olucaktım 2.bebeğim düşmücekti bidaha o dr denk gelmedi Allah beni bidaha o hastaneye düşürmesin die dua ediorum eğer o dr hatasıda varsa hakkımı helal etmiorum :43:

Canım benim ablam hamileyken doktora gidince doktor bu çocuk özürlü down sendromlu bunu alalım gibi şeyler demiş ablam 9 ay kimseye demedi bizlerle..sonra 3 4 doktora gitmiş bu doktorlardan sadece biri sapasağlam çocuğunuz bişey yok demiş..yiğenim sapasağlam doğdu yerinde durmuyor :) hiç bi şeyi yok Allahıma şükürler olsun..yani doktorlar özellikle özel olan hastanedeki doktorlar test çektirtip para kazanmak için çok yalan söylüyorlar sen bir doktorla sınırlı kalma gönlün ferah edene kadar git doktora inşallah bişey yoktur.

Back
X