Doktorum ellerinden ben :) !!!!!!! gun gun yasadıklarım ..

canım doktorumz o kadar yogun ki bilerek cevap vermemezlk asla yapmaz emn ol dikkatnden kacms olablr en kısa zamanda sana dncektir sen bkz daha ulşmayı dene canım :) tevfiksozen@gmail.com

: )) ben de ulaşmak istiyorum tevfik beye, lütfen duysun sesimi : ) kendisine kontrole vs. giderseniz bi şekilde bana ulaştırabilir misiniz, yanındayken arasanız falan, sınırları zorluyorum artık : ) resimlerinize de baktım, tek kelimeyle harika bi burun olmuş, maşallah : ) bir de size mail adresimi versem, eski halini de görmem mümkün olur mu? Bir de ameliyat ücretini de yazabilir misiniz maildan? Haber bekliyorum, çok teşekkürler.

mail adresini ver canim tabiki gorebilirsin :) ayrica teskkr ederim burnumu bgenemene sevindm canim :)

merhaba,- kusura bakmayın çok fazla sayfa olmuş hepsini okuyamadım -siz hacettepede mi ameliyat oldunuz? bir de fiyat bilgisi verebilir misiniz?

evet Hacettepe'de amaliyat oldum ama fiyat konusunda doktorumla görüşmenizi tavsiye ederim ona sormanız daha doğru olur

Merhaba arkadaslar bende yeni uyeyimm fotograflarınızı görebilir miyim ekler misiniz beni kullanmayı bilmiyorum henüz siteyi. Sevgiler :)

Hanımlar merhaba, bugun Tevfik Beyle görüştüm ama hala kaygılarım var. Resimlerinizi görebilir miyim? beni ekler misiniz?

kızlar merhaba.ben de tevfik beye ameliyat olmayı düşünüyorum sonuclar muhteşem görünüyor.fakar e mail adresini bulamadım.rica etsem ortalama bi fiyat söyler misiniz bana..mersinde yaşıyorum oraya nasıl gidecegimi de bilemiyorum..:26:

Merhaba , çok geçmiş olsun. Ben de burun estetiği düşünüyorum ve araştırmaktayım. Size ekleme talebi gönderdim, resimlerinize bakabilmek için. Kabul ederseniz sevinirim.

''tekrar ameliyat olmam gerekiyor ama arkadaşlarım burnun minicik kalmış tekrar olursan michael jacksona benzersin diyor ne yapacağımı bilmiyorum'' demişsin canım ama burnun eğer ki cidden dediğin kadar kötü olduysa.. tekrar ameliyat olduğunda kıkırdak eklemesi yapılıp istediğin halde getiriliyor araştır.Gerçekten seni çok merak ettim resmini özelden atabilir misin.?

Canım fotograflarını görebilirmiyim. İstersen mail adresimi vereyim ordan gönder .

Son düzenleyen: Moderatör:
Kikirdak eklemesi nedir yuz cok korkunc olaylar gibi geliyor bana,ben bi daha o ameliyata giremem yanlis anlasilmasin doktoru kotulemek degil niyetim sadece bana ozel durumlar vardi burnumda zor bi vakaydim ondan kaynaklandi sorunlar lutfen yanlis anlasilmasin doktorun belki de butun hastalari memnundur yanlis anlasilmak istemem tevfik hoca iyi bir insan

Son düzenleme:
bugun grip oldugum icin bir kbb doktoruna gittim doktor burnumda hic bir sorun olmadigini soyledi hatta ben bile ameliyat oldugunu anlamadim dedi lutfen o anki bunalimla tevfik sozen hakkinda yazdiklarimi dikkate almayin o hem cok iyi bir insan hem de iyi bir doktor benim icin elinden geleni yapti ben anladimki burnumu duzeltebildigi kadar duzeltti benim bicak hassasiyetimden ve yuksek . beklentimden kaynaklandi memnuniyetsizligim ona ameliyat olanlarin resimlerine bakin ne kadar guzel ve dogal burunlar yaptigini goreceksiniz

Son düzenleme:
Canım banada yardımcı ol lütfen bende kuzenimle birlikte ankarada ameliyat olmak istiyorum suan ukraynadayım dediğin doktora nasıl ulaşabilirim birde ücret nasıl bazı doktorlar çok fazla söylüyo offff yardım et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…