Doktorum ellerinden ben :) !!!!!!! gun gun yasadıklarım ..

tesekkr ederiiimmmm korkmana hc gerek yk amelıyt olana kadar aklına bın turlu ıhtımal gelır ama olagan seyler bunlar :)

merhaba cok tesekkr ederim önclkle.. senın ıcın yapablcegım seyler varsa elbette seve seve yaparm canım gecmıs olsun sana da doktorum ankarada hacettepede ve revzyon yapıyo ama bunu onunla konusman en saglıklısı olur fyat ıkıncı planda olsun tevfık hoca elınden gelenı yapar ama kendını anlatman lazım ve tabıkı amelıytın uzerınden bellı bı zaman gecmesı lazım canım 6 ay beklemen en dgrusu olacaktr senın ıcın ama uzulme lutfen

Son düzenleme:
arkadaslar mesaj sayınıızı burda doldurmazsanız cok sevınırım baska topıkler var zaten bunun ıcın acılmıs lutfen oraya yazın burda daha saglıklı bılgılensın ınsanlar .. tesekkr ederim

arkadaslar mesaj sayınıızı burda doldurmazsanız cok sevınırım baska topıkler var zaten bunun ıcın acılmıs lutfen oraya yazın burda daha saglıklı bılgılensın ınsanlar .. tesekkr ederim

Merhaba bir cok kisiye samimiyetle cevap vermenizden cesaret ederek bir kac soru sormak istiyorum. Egitimim ve isim nedeniyle sadece 1 aylik tatil hakkimi kullanmak ve estetik ameliyat olmak istiyorum. Dr Tevfik beye ulasmak için kestirme yollar ariyorum. Onun yogunluguna gore bilet tarihi belirlicem. Bu arada kendisine mail attim ama donemedi. Yardiminizi bekliyorum. Tesekkurler.

cok guzel olmusa benziyor daha 25 tane yazim olmadiği için goremiyorum resimlerini komple inceleyip ama ben de cesaret edemiyorum korkuyorum eskisinden kotu olursa diye ,bir de zamanla deformasyona ugruyor bazi arkadaslarimin cok guzel burunlarinda ameliyattan 1-2 sene sonra hatalar cikmaya basladi, umarim cesaretimi toplar kararli oldugumda ben de bu adimi atabilirim:)

merhaba canım senı gayet ıyı anladım acık oldugun zaman mutlaka bana gerı dönüş yap konusurz tevfık doktrumuza ulasır grusursun canım merak etme sen

etrafta kotu snuclar grunce ınsan elbette kı kararsızlıga dusuyor allah kmseye bunları yasatmasın ama merk etme doktorun iyi oldktan sen ona guvendıkten sonra cesaretın cok ıyı gelecektr canım :) korkmana endıselenmene grek yok doktorunu dogru sec yeterkı

:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

arkadaşlar rica etsem tevfik hocaya ameliyat olanlar beni ekleyebilir mi ? fotografları görebilmek için

ben de yeni oldum pazartesi günü 25 msjım yok foto göremiorm çok şişim su an canım inş küçülür senn fotolarını da merak ediyorm

ben de yeni oldum pazartesi günü 25 msjım yok foto göremiorm çok şişim su an canım inş küçülür senn fotolarını da merak ediyorm

geçmiş olsun en kısa zamanda resmınızı ekleyebilirmisiniz,tevfık sözenın bır eserını daha görme şansımız olsun

Yeni siteye uye oldum. Bende Tevfik beyin yaptigi operasyonlardan fotoraflar görmek istiyorum.
Ne kadar TL ödemistin?

@ evhamli canim beni arkadas olarak ekliyebiirmisin? resimlerini görmek isterdim. forumda yeniyim ve almanyada kaliyorum. revizyon icin doktor ariyorum. senin topigini okudum ve simdiye kadar dr tevfik sözenden hic duymamistim. benim burnumun büyütülmesi gerekiyor. burdaki alman doktor sayesinde bambaska bir yüzüm oldu, negativ anlamda. cok berbat bi durumdayim. arastiriyorum uzun zamandir ama kafam patlicak artik. okadar cok doktorlar var ki. cok ünlü ve ünlülerin burunlarini yapan doktorlara güvenmekte zorlaniyorum. ayni muamelleyi görücegim ne malum. biraz yardimci olursan cok sevinirim. özel mesaj yazamiyorum malesef. 50 yi daha varamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…