Doktorum ellerinden ben :) !!!!!!! gun gun yasadıklarım ..

evet yanlış anlamışım ben,bu arada burnunuz çok güzel olmuş,şişlik ve morluk çabuk geçmiş galiba,şişlikler indikten sonra güzel olacak şimdiden belli ediyor,geçmiş olsun

Özelden de hala msj atanıyorum elli taneye ulaşmadığı için cnm ynlş anlma. Ya herks güzel diyo da bn beğenmiyorum şimdilik kocaman olduğu için küçülürse sevicem burnumu :) morluk çok oluşmadı canım zaten minikti çok.şişlik de dört beş gün sürüyo bi hfta snra işe başladım normal hayata geri döndüm skntı yapçk bişi yok inan..

tesekkr ederiiimmmm korkmana hc gerek yk amelıyt olana kadar aklına bın turlu ıhtımal gelır ama olagan seyler bunlar :)
merhaba sinem ben yasemin. Sen beni tanimiyosun ama ben senin kulagini cok cinlattim tevfik beyle Siteye yeni ùye oldugum icin özel msjlar falan yazamiyorum. Seninle konusmayi cok isterim cùnkü senin resmini gòstermistim tevfik beye. Resim cok kùcùk oldugu icin bùsraya benzetmisti tevfik bey benim burnum suan ùc haftalik ve cok sis. Seninki ne kadar sùrdü ucundaki sislik. bu arada az kalsin tevfik beyden senin numerani isticektim

canım cok memnun oldm öncelkle ve de cok geçmiş olsn :)) bende sennle konusmayı cok isterm canım benm :) şişliklere gelnce onlar epey sabır istyolar ben seni eklyrm arkds olarak ekledm canım resmlerıme bak ilk haftalardan bugune nasıl değişmş burnum gr emnim içini çook rahatlatcaktr yasemincimm :) :)

azla rahatlatmadi cünkü senin resimlerin hepsi birbirinden güzel bant varken bile cok tatli. Ilk haftalarda öyle, benimki daha sis yandanda daha uzun gibi. Insallah hepsi inerde senin ki gibi olur aynisini istemistim ben :) keske daha büyük foto gösterseydim senin kücük olunca cikaramadi kimi demek istedigimi

canım cok teşekkr ederim bütün bu syledklerin için cok naziksn gercekten :) ama bence sen bırazck kendn için kuruntu yapıyorsundr emnim gzeldr benm burnmun aynısından istemssn eminm dahada gzeli bile olmustr :)) ama ilk aylardaki şişlklerle burnumuzun şekli belli olmuyo son ykledıgım resmlerle ilk ayki resmi yanyana kyup bakmak lazm ne kdar fark oldugu grlsün seninde değişip kücülcek canım :))

ay insallah doktorada sinemki gibi olsun baska bisey istemiyorum dedim :)

Merhaba, tevfik beye nasıl ulaşabilirim? Bulabildiğim bir gmail adresi var ancak, 3 defa mail attım, 3 aydır hiçbirine cevap vermedi. Ulaşmamın başka bir yolu var mıdır?

Merhaba, tevfik beye nasıl ulaşabilirim? Bulabildiğim bir gmail adresi var ancak, 3 defa mail attım, 3 aydır hiçbirine cevap vermedi. Ulaşmamın başka bir yolu var mıdır?

canım doktorumz o kadar yogun ki bilerek cevap vermemezlk asla yapmaz emn ol dikkatnden kacms olablr en kısa zamanda sana dncektir sen bkz daha ulşmayı dene canım :) tevfiksozen@gmail.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…