Doktorum ne yapmaya çalışıyor???

ah be güzelim arama bence..bende diş hekimiyim ve bu şekilde davranan doktor arkadaşları bilirim..tek dertleri güzel bir kız görünce birkaç sefelik eğlencedir..kızların arkalarından yaptıkları muhabbetlerde çok sefer kulağıma gelmiştir..ha mutlaka istisnai durumlar kişiler vardır ama çoğu bu şekilde ne yazıkki...

bence aramaman iyi olmuş
belki niyeti kötü değildi belki gerçekten hoşlandı beğendi senin obu beğendiğin gibi
ama yinede hemen aşk meşk konularından bahsetmesi,o kadar rahat konuşması asistanı gelince eski halina dönmesi,garip..

Birden lap diye aşk acısı çektin mi, şuan var mı al bak buda numaram mı denir

Ben olsam bu kadar rahat bir insana yüz vermem

Canim gittigin hastanede zaten senin iletisim bilgilerin vardir gercekten hoslandiysa zaten bir yolunu bulup sana geri donucektir
Yillar ben genx bir kiz iken annemin alisverisyaptigi bir magaza sahibi annemle gittigimde gormus hoslanmis ev telinden bana ulasmisti
Isteyen arar bulur

Arama kesinlikle

komsumun kızınada bir doktor aynısını yapmıştı bizde sevinmiştik bunlar bikaç defa görüştü ve adamın niyeti farklıymış.

yani doktor çoğu kıza böyle şeyler yapıyomus.gizli,gizli sizle aşk konuları konusmasıda baya ilginç geldi

boşverin üzülen olmayın sonra

[COLOR="#FF00[SIZE=3][FONT=Arial Black][/FONT][/SIZE]00"]sonunda benim gibi düşünen birini bulabildim 11 sayfalık konuda çok şükür[/COLOR]

Aklında kalmaması için mesaj atmalısın...
Ben de yaşadım bu durumu zamanında:)
Mesaj atmıştım.
Sen de kendin için yap bunu:)

konun bana da cok tanıdık geldi.
genelleme yapmak tuhaf ama doktorlarda capkınlık durumu mevcut ne yazık kı.
doktorum bana da numarasını vermıstı, hemde oyle ılk gordugunde falan degıl
aramadım da ben kontroller sonunda senı sevıyorumlar havada ucustu falan
sonuc mu? o sımdı bana nefretle bahsettıgı bırıyle evlı bense yalnız..

elbet ıstısnalar kaıdeyı bozmaz ama asıstanın yanında normal davranıyo olması bu kadar cabuk numara vermesı kesınlıkle hoslanma olmamamalı bence

iletişim bilgilerimi almadılar. kimliğime bakıp tc no'mu filan aldılar sadece...

aa öle mi kötü olmuş üzüldüm senin adına.. ben genelleme yapmıyorum, mesleğe göre adam seçicek halimiz yok sonuçta.. bu tamamen karakterle alakalı birşey... asistan kız nişanlı cnm, elinde yüzüğü vardı.. kendi halinde bir kızcağız.. sanmıyorum birşey olacağını... pranoyaklık yapmak istemiyorum daha doğrusu:)

yok zaten asistana da camur atmaya nıyetım yok sadece bı olasılık ve belkı tek taraflı bır dusunce
bence salı gunu bı daha bakmalısın tavırlarına boyle bızım konusmamızla olacak sey degıl, ıyı seyler olur umarm :)

aynen öyle ne desek boş şuan :)

Yaaa ne kadar tatlııı Bence ara canım herşeyde vardır bir hayır madem hoşlandın bellı ki o da hoşlanmış bir adım at gerısı duruma gore gelır zatenn bol şansss

doğru diysın. en son bende dişçiye gittiğimde doktor bana sen çok güzel bir kızsın, evlimisin ayaklarına falan yattı.heee evliyim eşimde kapıda dedim.herhalde şaka yaptığımı sandı. devam etti, eşini çok mu seviyosun, eşin seni hakediyormu, oda en az snn kadar güzelmi fln filan sonra ben hiç yüz vermedim. işim bitti benden sonra eşimin randevusu vardı o girdi, öküz kadar eşimi görünce küçük dilini yuttu adam.ondan sonraki tedavilerimde selamımı zor aldı

Bunun adı aşık olmak ilk görüşte aşk değil resmen ASILMA ve olgun kendini bilen iyi bir meslek sahibinin kişiliği oturmuş bir bireyin yapacağı hareket değil.Aramada mesajda atma niyeti ciddiyse o açılsın.Böylelerinden ne köy olur ne kasaba sen kandırıldığın oyuna geldiğin üzüntüsüle kalırsın.

:)) oh iyi olmuş o doktora :))

bu arada Adolf amcanın sözü çok iyiymiş

şu an gülme krizinde olduğum için cvp veremiyorummm

Kesinlikle katılıyorum; ciddi bir başlangıç düşünen erkek böyle oyunlar yapmaz.

Kadının başlattığı ilişkiden pek hayır geldiğini görmedim ben bu güne kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…