Doktoruma aşık oldum, nasıl açılabilirim. Kızlar Yardım...

Ben aramaya bahanem olsun diye diş hassasiyeti problemimi gizlemiştim
Okurken içime bi huzur geldi canım allah mutluluğunu daim etsin çok sevindim. Çok profesyonelmişsin bu arada :)
İşin rast gitmiş senin, ben daha telini bilmiyorum devletteki doktor telini verir mi hiç sanmıyorum. İyiki adım atmaya çalışmışım demişsin ya bende üzerime düşeni abartmadan yapmak istiyorum :)

Devlette çalışmıyor benim nişanlım yoksa çok zor olurdu bütün bunlar :)
2'den fazla sevgilim olmadı ama taktik bilirim tabii

amin.teşekkürler :) biz taa öğrencilikten beri beraberiz. eşim işe ilk başladığında yüzüğüne,maske takıp insanlarla ağız ağıza gelmemesine çok dikkat ediyodum :) baktım şizofrene bağlıycam,bıraktım bu işin peşini :) ilk sekreteri de her soran bayanı koşa koşa yetiştiriyodu eşime. hocaaamm az önceki bayan sizi sordu,çok beğenmiş falan diye. zorla aklına sokacak sanki :) neyse sekreter de değişince içim biraz daha rahatladı.

Gerçek, yani Danimarka Prensi değil sonuçta nişanlım, binlerce var diş hekimlerinden.
Sıra dışı bir tanışma hikayesi de değil.
diş hekimliği fakülteleri böyle tanışan çiftlerle dolu :)

Hayal kirikligina ugramamak adina kendinize fazla guvenmeyin bence. Sevgili yoksa kabul eder isim var guzelim demissiniz ama gonul isleri mantikla yurumez herzaman.

Yazın mı çok edebi ben mi çok evhamlıyım bilmem bana tuhaf geldi, ben direk ooo kaç hastaya böyle acaba derdim
Ama iki taraf razı madem 10 gün de ver elini yıldırım nikahı
Mutluluklar

O sekreterin işten çıkarılması şart olmuş kendi kaşınmış.
Bu sekreter evli zaten, çok genç de değil nişanlımdan büyük neyse ki. :)
Ben eminim eğer soran olursa 'kendisi evlidir' diyeceğine.
Bir de duvarına resmimizi koyduracağım, abartıyor muyum?

Neden olmasin? Bence bir sekilde niyetini belli et, ne kaybedersin, en kotu ihtimalle doktorunu degistirmen gerekir ben aşka inaniyorum. Madem hoslandin açilman da gayet dogal. Haydi hayirlisi.
Hic kasma valla, sonradan belki de olacakti diye kendi kendini yemektense, o da senden hoşlanmişsa olur mu olur diyorum ben.

Yazın mı çok edebi ben mi çok evhamlıyım bilmem bana tuhaf geldi, ben direk ooo kaç hastaya böyle acaba derdim
Ama iki taraf razı madem 10 gün de ver elini yıldırım nikahı
Mutluluklar
Ben de evhamlıyımdır ama iç güdülerim öyle bir adam olmadığını söylüyor. Öyleyse de bakıp göreceğim artık. Her şeyin hayırlısı olsun.
Teşekkür ederim.

Ben de evhamlıyımdır ama iç güdülerim öyle bir adam olmadığını söylüyor. Öyleyse de bakıp göreceğim artık. Her şeyin hayırlısı olsun.
Teşekkür ederim.
Herkes ne güzel filan demiş zaten
Belki de ben fazla evhamlıyımdır
Rica ederim

Bayramı bekle, sonra bayram mesajı at.
Cevap verirse senindir, vermezse hiç senin olmamıştır

Dizi/Film senaryolari gibi
Allah mutlulugunuzu daim etsin

Dizi/Film senaryolari gibi
Allah mutlulugunuzu daim etsin
Yaz dizileri niyetine senaryo yapıp satıcam biraz daha şu saçma dizileri görürsem az kaldı.
Ama nedense bana öyle çok da sıradışı bir tanışma gibi gelmedi. Belki benim anlatımımdandır, çok fazla İngiliz edebiyatı dersleri aldım. Kitap bölümü gibi anlatmış olabilirim.
teşekkürler.

Gerçek, yani Danimarka Prensi değil sonuçta nişanlım, binlerce var diş hekimlerinden.
Sıra dışı bir tanışma hikayesi de değil.
canim sen bu taktiklerle harcanmissin dishekiminde. danimarka prensi olsa o da olurdu yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…