Doktoruma aşık oldum, nasıl açılabilirim. Kızlar Yardım...

Evet sevdiği kitabı öğrendim çantama koydum sonra bilerek düşürdüm, o da toplaya yardım etti kısmı dizi gibi olmuş

Evet sevdiği kitabı öğrendim çantama koydum sonra bilerek düşürdüm, o da toplaya yardım etti kısmı dizi gibi olmuş
Lisede çarpıp kitapları dökmek sonra erkeğin eğilerek toplaması, o sırada gözgöze gelmek vs gibi basit taktikler bunlar.
Klişe yani..

kadın değil kızsın tamam doktorlar biraz havalı olur derlerde ne bileyim bence sen KIZLIK durumunu ayaklar altına alma onun adım atmasını bekle . Erkeklerin bir taraflarını kaldırmaya gelmez.

yalnız baya organize çalışmışsın

git açıl tabi ya, ben şu yoook o açılsın sakın haacıları anlamıyorum, ne var yani kız söylese adamın çok çok hoşuna gider hatta, he şunu göze al reddedilmekte var ama en azında denemedim, çabalamadım demeyeceksin valla ben olsam gayet gidip söylerdim.Kendine güvenen kadınlar böyle yapar.

Kendine guvenen kadinlar lafí beni baya gaza getirdi. :) kaybedecek birseyim de yok icimde kalmamis olacak. İkinci randevuya gideyim tavrina bakayim aklinda yoksa bile uyandirmam lazim asik etmem lazim ilk adim ondan gelsin gelmezse artik ben dicem napim . itici olmakta istemiyorum onun icin ilk degilimdir cikma teklifleri almistir diger kizlar gibi siradan olmak istemiyorum

Ben seni anlıyorum geçen sene hayatımda ilk defa bir doktordan hoşlanmıştım ama asla doktor olduğu için değildi. Meslek gruplarına takılmam. Aradaki elektrik önemli olan. Buraya da konu açmıştım adamı ayartmakla suçlanmıştım halbuki sadece tanımak istediğimi yazmıştım :) olumsuz yorumlara takılma. Benim olmadı sonrasında ben istemedim sildim aklımdan. Şimdi iki gündür bir doktorla konuşuyorum ama hiç ilgimi çekmiyor sıkıcı bir sohbeti var gibi. Yani olay kesinlikle doktorlukta değil :)) Eğer şansın varsa kesinlikle denemelisin ama direk değil. Mümkünse de yüzyüze olsun sosyal medyayı karıştırma. Hastaneden başka doktorların profillerini bul mutlaka eklidirler. Benimki başka isimle kayıtlıydı mesela. Bir de başka bir arkadaşımda burda çok ilgilendiği için ilgisini çeken bir diş hekimine yazmıştı adam hatırlamamıştı bile. Çabuk kapılma ama mutlaka şansını da dene.

ahahahaha aynı şeyi ben de düşündüm biliyo musun? eşim yeni odasına taşınırken dedim ki 'hayatımmm,bi resmimizi çerçeveletip masana koyalım mı,ne tatlı olur yaa...ben çok severim böyle masadaki mutluluk resimlerini ' eşim de kahkahayı patlattı,abartma istersen,yüzük yetiyo evli olduğumu anlamalarına dedi yani yutmadı adam şekerim seninki ne der bilmiyorum. şeytana uydurmasın Allah hiç birini :) dua edip yolluyorum işte napiim :)

Ben de jinekoloğuma aşık olmuştum, tabi o zaman 19 yaşında, sivilce ve kilo sorunu olan bir ergendim. Ahh şimdi bulacağım ki o adamı Gece gece niyeti bozmadan yoruma geçeyim valla ben olsam açılmam, randevularıma giderim, olmadı randevu çıkarırım bahanelerle falan yapacağım en fazla bu olur. Gerisi ona kalmış yani

geri çeviremeyeceği kadar güzel git, hem kendine güvenin gelir süslen püslen, gidince muhabbet kur ki zaten sıcak kanlıymışsın ve çok abartmadan cazibeni kullan erkekler en kolay böyle avlanıyor sanki

geri çeviremeyeceği kadar güzel git, hem kendine güvenin gelir süslen püslen, gidince muhabbet kur ki zaten sıcak kanlıymışsın ve çok abartmadan cazibeni kullan erkekler en kolay böyle avlanıyor sanki
bu yoruma katılıyorum direk atlarsan sen açılırsan dalga konusu bile olursun aralarında yani dalga derken seni pek önemsemeyebilir karşıdan beklesen daha doğru tabi gerçekten ilgisi varsa böylece hem arada kalmazsın ne olacağı belli olmaz sonuçta hoşlanmış olabilir ama öylesine bakmış ve herkese sıcak yaklaşan biride olabilir sonuçta hekim olarak hastalarına güven vermesi gerek o nedenle ilk adımı atma derim
ha bende diş hekimiyim mesela gelen hastalarla mümkün olduğunca sıcak konuşmaya çalışıyorum sorularına cevap veriyorum uzun uzun dinlyorum şaka falan yapıyorum kararınca yani ama arada yanlış anlaşılmalar oluyor yani o nedenle sen akışına bırak derim benden tavsiye olmaz diye bişey yok tabi

vavv ne a$k hikayesi beee
ALlah mutlu mesut etsin canimmm bi yastikda kocayin insallahhhhhhh :))))

Yazın mı çok edebi ben mi çok evhamlıyım bilmem bana tuhaf geldi, ben direk ooo kaç hastaya böyle acaba derdim
Ama iki taraf razı madem 10 gün de ver elini yıldırım nikahı
Mutluluklar
bence yildirim nikahi deil olay
yani 10 gun sonra dugun varda ne zaman tani$mislar onu dememiski arkadas

Nasıydı ki kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…