Uzun boylu, saçlar uzun ama omuza değmiyor, beyaz tenli cillop gibi bir adamdı canımNasıydı ki kız
Noldu da o hale geldi?Bende ilk diş doktorumu görünce ahh ne kibar adam dedim...
her gittigimde sohpeti ilgisi takdir edilirdi...
en son ne mi oldu adamla birbirimize girdik mahkemeye dahi verecektim...
birdaha o diş hastanesine gitmekmi asla...helede suratini gormek bile igrendiriyor...okadar nefret ettim...
Ben yakışıklı doktoru ölsem istemem. Utanırım ben beUzun boylu, saçlar uzun ama omuza değmiyor, beyaz tenli cillop gibi bir adamdı canım
Jinekologtu bir de tabi, muhabbetimiz baştan ofsayt bir de, ultrason masası falan pek romantik bir ortam yoktu haliyle
İlber hocamız da yaşına göre iyi ama deme öyleBen yakışıklı doktoru ölsem istemem. Utanırım ben begenç de olmasın. Onu koridorda göriym ben kantinde göriym ha bide nerden buluyosunuz anam siz gençç doktoru benimkiler hep ilber ortaylı
Utabmicanİlber hocamız da yaşına göre iyi ama deme öyle
Ben de utanıyordum tabi adamla adetimden falan konuşunca
Diş hekiminden neden hoşlansın kiOndan hoslanmaniza sebep meslegi olabilir mi? Yoksa meslegini biz niye ogrendik?
Tabi son kontrollerim bitti, aradan 3 yıl geçti falan, ben büyüdüm falan derken mesele tarihe gömüldüUtabmicandicen ki doktooohhhor bey şuramdaaa bişeeee vaaaaaar
Bana boş yapma adres ver adres hahahahsjTabi son kontrollerim bitti, aradan 3 yıl geçti falan, ben büyüdüm falan derken mesele tarihe gömüldü
Neye?Bana boş yapma adres ver adres hahahahsjakşam akşam ne güldğm
Yazdıklarına
Bir an öyle soruverince, yalan söylemek istedim ama ağzımdan çıkmadı, çünkü adam anlamış artık biliyor yalan olduğunu bahane olduğunu
Ben de hayır kanamıyor dedim artık inceldiği yerden kopsun olmayacaksa da olmasın diye düşündüm.
Ama oldu valla
Çok teşekkür ederiiim, inşallah mutlu oluruz, herkes de şakaya vuruyo 'muayeneye bekar gittin kocayla geldin' diye
yaaaa bende merak ettim yaCanım benim ben de diş hekimimle evleniyorumİstersen anlatabilirim sana biraz :)
Kızlık gururu nedir ?
Adamla ilk başta konustum sigortam nekadarini karsiliyorsa yap temizligi dolgusu gibi şeyler begenirsem hepsini yaparım olmazsa turkiyeye izne gittigimde yaptiracam dedim...ok dedi...Noldu da o hale geldi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?