Doktoruma aşık oldum, nasıl açılabilirim. Kızlar Yardım...

facebooku falan olabilir ama belki aradığınızda çıkmıyordur..
hastanedeki doktorların hesabını bulup onların hesaplarından aratın belki vardır..
birde ilginizi belli etmeyin derim ben sevgilisi falan varsa sonra zor bir duruma düşmeyin

Doktorlar normalde hastalarıyla ilişki yaşayamazlar. Ama hastanede değil de muayenehanesi olan bir doktorsa daha esnek olabilir kuralları.

Benimle ilgilendigi icin tanismam gerek demiyorum, hastalarini rahatlatmalari gerekiyor dogrudur, ilgilenmesede arkadasligini kazanmak isterdim
30 yasındaymışsın, cocuk degilsin, sadece bi kez gördügün birinin "arkadaslıgını" kazanmak istemek de neyin nesi, çözemedim? belki manyak, belki psikopat Allah korusun... kafanda baya olumlu özellikleri giydirmişsin sen bu adama, fos cıkmasa bari...

bunlar varsayım hep tanımadan bilemeyiz, hep önyargıyla yalnız yaşadım, temkinli olmakta fayda var tabii belkide tam istediğim biri

bunlar varsayım hep tanımadan bilemeyiz, hep önyargıyla yalnız yaşadım, temkinli olmakta fayda var tabii belkide tam istediğim biri
"belki" diyorsun... ama hiç tanımadıgından sadece umdugun seyi söyleyebiliyosun, tanıdıgın kadarıyla yaptıgın bı cıkarım degil bu... dikkatli olmanda fayda var... ve adamda his olsa zaten adım atar bence kesinlikle üstüne düşme

Şu dişçilerden nefret ettiğim kadar kimseden nefret etmiyorum gerçekten. Hepsi mi çapkın olur arkadaş.
Bir kaç sene önce dişlerimi kontrole götürdüğümde başka bir hekim beklerken bir baktım Eski erkek arkadaşım. Bir müddet göz göze geldik şaşırdım.
Hiç tanışmamış gibi ''Oturun buyurun...'' demez mi.. Oturdum. İçimden sürekli buna yağdırıyorum afedersiniz.
Ağzımı açtım buna yağdırırken ne olduysa içimdekiler birden bi sesli şekilde aktarmaya başlamışım. Bana baktı ''Ne diyorsun..'' dedi.. ''Ne diyor muşum dedim'' ''....... dediklerimi saydı.'' Ay dedim orda bayılacaktım nasıl istemsiz içimdekiler sesli şekilde aktardım.
Yandan yandan bakıyor gülüyor.. kaş göz çatmalar.. ''Sevgilin yok mu daha senin ya'' demeler...
''Sanane'' diyemedim de tabii.

Çok reziller bunlar.

En yakın Starbucks hastaneye yarım saat uzaktaysa o iş komediye dönüşür ama

İstersen olma ihtimali var ama çoook uğraşman lazım

Yani güzellikten başını döndürmen lazım tabi adamın sevgilisi falan yoksa. Güzellikle de bitmiyor tabi mesleğin, kariyerin kültürün, konuşman da önemli. Şansını dene bence, ne kaybedeceksin ki? Ben de lisede bir doktora gitmiştim 2 kez randevuya, asistandı, nasıl tatlıydı ya
İmalı imalı bakmalar, gülmeler falan ilgilendiğini belli etmişti ama bir daha görmedim peşine de düşmedim

Doktorlar genelde meslek etiğine aykırı olduğu için hastalarıyla fazla yakınlaşmaktan çekinirler. Bu yüzden işiniz baya zor

Bekar olduğuna emin misin? Yüzüğü yok bekardır diyorsan çoğu yüzük takmıyor.

bence ilk adımın ondan gelmesi çok zor. devletteymiş. etik olmadığı için öyle bir şey yapacağını sanmıyorum. sizin adım atmanız gerek. tabi sevgilisi var mı yok mu onu nasıl öğrenirsiniz bilemem.

Tesekkur ederim canim beni anladigin icin ve guzel yorumun icin... Baska doktorlari arattim malesef sosyal medyayi kullanmadigina karar verdim zaten ordan konusmak icin degil sevmem bende ama ilgi alanlarini bilseydim iyi olurdu. Birkez gordum Daha randevularim var burdaki onerileri dikkate alicam olursa olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…