Ağrı varken gezemiyorum amaHayatın sonuymuş gibi davrandığınızı doktor bile anlamış niye dalga geçsin doğru söylemiş, ağrım var kirecim var diye eve kapanmak kendine bakmamak gereksiz ve saçma zaten.
Ağrım var ama ağrı varken merdiven çıkıp inemezken nasıl devam edeceğimi de söyleyebilirseniz çok sevinirim.100 yıl okumuş adam en kibar dili döndüğünce söylemiş işte daha ne desin dksksks Ağır saplantın var diz de diz diye Allah en sonunda verecek dermansız ağır bişey göreceksin ( tabiki diz kireçlenmesi en kötüsü gerçi kanser hastası kadına öyle diyodun) . Adamı da bıktırmışsın git hayatına devam et diyo anlamıyor musun? Ne diyeceksin daha adama?
İyi de ağrım olmasa niye gideyim soru sorayım onaAdam da sıkıntının başka olduğunu anlamış, gayet normal hayatın içinden şeyler söylemiş, ne var ki bunda...
evde dursanız da ağrıyor gezseniz de, en güzel zamanlarınızı bu hastalığı aşırı takarak geçiriyorsunuz yanlış yapıyorsunuzAğrı varken gezemiyorum ama
Gezmeue zorlasam yine ağrı çekiyorum evet eskite göre daha iyi ama normal hayatıma dönemedim maalesef.
evde dursanız da ağrıyor gezseniz de, en güzel zamanlarınızı bu hastalığı aşırı takarak geçiriyorsunuz yanlış yapıyorsunuz
Sana laf anlatmakla uğraşamam kusura bakma işin uzmanı doktoru bile çıldırtmışsın, seni okkalı bir psikolog paklar inşAğrım var ama ağrı varken merdiven çıkıp inemezken nasıl devam edeceğimi de söyleyebilirseniz çok sevinirim.
Daha iyi bir doktor bulamazdiniz bence sizi hastaneye yatirmasini mi istiyorsunuz. Bu arada bamya bol tüketmenin çok büyük faydası olduğunu söylüyorlar bir araştırın isterseniz.
Uğraşamaz mısınız ne söyleyeceğinizi mi bilemediniz anlayamadım:)Sana laf anlatmakla uğraşamam kusura bakma işin uzmanı doktoru bile çıldırtmışsın, seni okkalı bir psikolog paklar inş
Kullanımını bir araştırın isterseniz çekirdeği olanlar daha faydalı galiba. Allah şifa versinHayır hastanede yatmak bişey katmıyor. Ağrılarım geçmedi geçirsin istiyorum yeni yöntemleri soruyorum o yüzden. Bamyayı hiç denemedim deniycem.
Bana da bir doktor tedavi işe yaramazsa ameliyat demişti iyi ki olmadım başka doktora geldimYa arkadaşlar kaynım dizi için geldi yurtdışından, 2 doktora gittik özel 2 farklı hastanede, ikisi de ameliyat dedi menüsküs yırtığı dedi.
Sonra kaynım çok ameliyat yanlısı değil. bir başka doktora gittik özel muayenesine, adam "bu kişiler ameliyat mı dedi size ?" diye sordu.
"Neden" dedik.
Adam şunu dedi özel hastane "hep ameliyat der, ancak burada kemik çürümesi var, menüsküs çok çok az ve ameliyat olacak bir durum yok, asıl kemik çürümesini görmeniz ve gidermeniz lazım" dedi.
Ve hakikaten adamın dediği gibi çıktı.
Bu eklem bel diz gibi rahatsızlıklar belki çok yoğun tetkik gerektirmiyor belki ama hemen ameliyat olmamakta fayda var.
Kullanımını bir araştırın isterseniz çekirdeği olanlar daha faydalı galiba. Allah şifa versin
He ondan ondan dkdksksks troll yaUğraşamaz mısınız ne söyleyeceğinizi mi bilemediniz anlayamadım:)
doktor soğuk olsa kızarız böyle arkadaşçıl konuşsun kızarızİyi de ağrım olmasa niye gideyim soru sorayım ona
kendi işine bakması gerekmez mi saçımı boyatmıycam belki ona ne ayol
Daha da emin oldum sağolunHe ondan ondan dkdksksks troll ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?