Doktorumun saçma sözleri bana mı öyle geliyor?

Dalga geçmiyor. Haklısınız zordur hayat kalıtesını dusurur anlıyorum daha önceden de yazdım allah kımseyı sağlığıyla sınamasın kınamıyorum sızı buyukte konusmuyorum ama dunyanın sonu gibi ve asla tedavisi yokmuş gibi davranıyorsunuz farkında mısınız allah beterlerinden saklasın ağlamak ağlamayı getirir isyan daha büyüğünü getirir derler bence tek tavsiye veren doktor değildir. Azıcık hayattan zevk almaya bakın deişik şeylwr yaparak dıkkatınızı dağıtmaya calısın sosyalleşin bence

Şu an bunları yapıyorum iyiyim de. O yüzden biraz kızdım doktorun yanına da gayet iyi bir halde gitmiştim yani biraz laf olsun diye söyledi bu sefer bilmiyorum. Yoksa şu an makyaj videoları diizler filmler akraba görüşmeleri vs herşey iyi çok şükür. Tedavime ve kontrollerime de devam ediyorum.

Farklı bir problem geçirdim diz için .O öyle dememiştir .Ülkemizde çok güzel çay lar var içinde yüzülen sorununu böyle çözmüş biri olarak yazıyorum arada topallarken şimdi çok iyiyim .Pilates ayak diz güçlendirme ve soğuk suyla egzersiz yaparak buldum ilaçlardan bulamadığım şifayı .Banada doktor önerdi Bunlar yüzde yüz geçen şeyler degilki ilaç alarak krem sürerek diz için iğne olarak

Sorunu yüzde yüz geçiren şey yok. En etkilisi fizik ona zaten devam ediyorum. Desteklemek amaçlı enjeksiyonlar ki çok fayda gördüm son tedavimden.

Sorunu yüzde yüz geçiren şey yok. En etkilisi fizik ona zaten devam ediyorum. Desteklemek amaçlı enjeksiyonlar ki çok fayda gördüm son tedavimden.
Geçmiş olsun Ben vücutta güçsüz kalan yerlerin sorun çıkardığını düşünüyorum bu kendi düşüncem her uzuv öyle olmayada bilir farklı fikirlere açığım her zaman ben enjeksiyon yaptırmadım kişi kendi bilir elbette önemli olan sonuç almamız

Fmf yaptırmadım
Lupus yapıldı negatif
Fmf ne ailede var ne de fmf in diğer kriterleri var
Diğer romatolojik testler de yapıldı bişey çıkmadı
Ailede olmaması sizde yok anlamına gelmiyor ben size genetik testi tavsiye ediyorum yaptirirkende tüm hegzonlari isteyin bir kaç tane çok sık çıkan oluyor onlara bakıp gecistiriyorlar. Çok farklı tutulumlar madem bu kadar sebepsiz ağrını var bence bu şekilde de Bi araştırma yapın. Geçmiş olsun şifa diliyorum.

Olmaması anlamına gelmez ama fmf genetik geçişli yani risk düşük oluyor ve başka bir bulgu da yok fmf i düşündürecek dizimdeki ağrı fmf atağı gibi de değil dümdüz kireçlenme işte. Sebepsiz bir ağrı değil. Çok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…