Doktorumun saçma sözleri bana mı öyle geliyor?

Bir yerden sonra insan alışıyor kabulleniyor benim sürecim daha çok yeni yürüteç vs istemiyorum yaşım genç psikolojimi iyice bozuyor onlar
Benim calistigim yerde yas ortalamasi 85 , 90 ustu kisiler yurutecle tatile gidiyor, tirnaklarini saclarini yaptiriyor, sosyal hayatlari var. Ruh sagligi beden sagligini cok etkiliyor.

Bir yerden sonra insan alışıyor kabulleniyor benim sürecim daha çok yeni yürüteç vs istemiyorum yaşım genç psikolojimi iyice bozuyor onlar
sizin ciddi bir psikolojik desteğe ihtiyacınız var bence, size yürüteç kullanın dememiş kadın örnek vermiş, yürüteçlik neyiniz var zaten fbhgd

sizin ciddi bir psikolojik desteğe ihtiyacınız var bence, size yürüteç kullanın dememiş kadın örnek vermiş, yürüteçlik neyiniz var zaten fbhgd
Yok vardı ne yürüteci tekerlekli sandalyedeydim bir dönem o kadar yürüyemiyordum maalesef
Neden bilmeden yorum yapıyorsunuz sanki dizimin içine baktınız da

Ya kusura bakmayın konularınıza ilk baktığımda da amansız ölümcül bir hastalığınız var sandım. Etrafımdaki bir çok yaşlının dizi kireçli. Hayata sizden daha çok karışıyorlar ve sizden bin kat daha pozitifler. Ne dizmiş arkadaş. Doktor bile bıkmış tavrınızdan.

Sizin konularınıza daha öncede denk geldim Allah herkese şifa versin de sürekli hastalığım hastalığım diye sanki milyonda bir rastgelen bir hastalığa yakalanmış gibi abartıyorsunuz

Çok mu prenses büyütüldünüz hiç mi bir yeriniz ağrımasın küçümsemiyorum ama insanlar ne illet hastalıklarla ne dermansız dertlerle uğraşıyor siz istiyorsunuz ki dünya sağlık örgütü , tüm hekimler toplansın bu dizinizin kireçlenmesi için yepyeni bir buluş yeni bir sihir geliştirsin,daha kötü hastalar bile sizin gibi dert yanıp ağlayarak gezmiyor , gerçekten komik duruma düşüyorsunuz herkes söylüyor kötü anlamda anlıyorsunuz ama ciddi bir şekilde psikolojik tedavi görmeniz gerekiyor, Allah daha kötüsünü vermesin diziniz kireçlendi diye de bu yaygara koparılmaz ki canım oturup milletçe dizinize ah vah edemeyiz siz de etmeyin daha iyi gelecektir

bizzat annemde var gayet iyi kadın, ağrıları oluyor zaman zaman hiç diz kireçlenmem var ühühühühüh diye ağladığını görmedim
Ne güzel sevindim anneniz adına herkeste hissedilen ağrı aynı değil biliyor olsaydınız bu cevabı yazıyor olmazdınız

Size moral olsun diye söylemiş olabllr belki
Kızımı sezaryenle dünyaya getirdim. Ameliyat öncesi doktora, ne kadar zaman da toparlanırim diye sordum. "Kadin var, 1 hafta sonra ince topuklu ayakkabılarını giymiş geliyor kontrole, başka bir kadın kucakta getiriliyor. Sen seç ne kadar zamanda toparlanacagını" demişti.

Ah vah edin demedim ama ben çok yanlış anlamışsınız. Herkesin derdi kendine. Konumla alakasız yorumunuz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…