Ay senin şakan gercegin nasıl oluyor ben çözemedimŞaka yapıyorum anladım herhalde gülmüşüm görmediniz mi
Şu an iyiyim zaten eski rutinlerime döndüm makyajdır bakımdır yeme içmedir çok şükür
Ay senin şakan gercegin nasıl oluyor ben çözemedim
Evet hanımefendi bi vaka olduğu kesinHastalık yoktur vaka vardır hanımefendi
Evet her vaka kendine özeldir kıyaslamak doğru değildirEvet hanımefendi bi vaka olduğu kesin
Bu ara baya bir kişiden duydum tohum daha iyi sanırım deniycem.Bamya ve bamya tohumunu çok söylüyorlar bu konuda bir araştırın derim tam kullanımını bilmiyorum ama geçen gün tesadüfen gördüm çok övülmüş, geçmiş olsun
Benim calistigim yerde yas ortalamasi 85 , 90 ustu kisiler yurutecle tatile gidiyor, tirnaklarini saclarini yaptiriyor, sosyal hayatlari var. Ruh sagligi beden sagligini cok etkiliyor.
Bir yerden sonra insan alışıyor kabulleniyor benim sürecim daha çok yeni yürüteç vs istemiyorum yaşım genç psikolojimi iyice bozuyor onlar
Yok vardı ne yürüteci tekerlekli sandalyedeydim bir dönem o kadar yürüyemiyordum maalesefsizin ciddi bir psikolojik desteğe ihtiyacınız var bence, size yürüteç kullanın dememiş kadın örnek vermiş, yürüteçlik neyiniz var zaten fbhgd
altı üstü diz kireçlenmesiYok vardı ne yürüteci tekerlekli sandalyedeydim bir dönem o kadar yürüyemiyordum maalesef
Neden bilmeden yorum yapıyorsunuzsanki dizimin içine baktınız da
altı üstü diz kireçlenmesi
bizzat annemde var gayet iyi kadın, ağrıları oluyor zaman zaman hiç diz kireçlenmem var ühühühühüh diye ağladığını görmedimİnşallah yaşamazsınız bir araştırın derim hastalığı bilmiyor gibisiniz
Hacamat yaptırın ben faydasını gördüm.Ağrı varken gezemiyorum ama
Gezmeue zorlasam yine ağrı çekiyorum evet eskite göre daha iyi ama normal hayatıma dönemedim maalesef.
Ne güzel sevindim anneniz adına herkeste hissedilen ağrı aynı değil biliyor olsaydınız bu cevabı yazıyor olmazdınızbizzat annemde var gayet iyi kadın, ağrıları oluyor zaman zaman hiç diz kireçlenmem var ühühühühüh diye ağladığını görmedim
Prp den hiç fayda görmedim erken evrede ancak faydası oluyormuş maalesef.Hacamat yaptırın ben faydasını gördüm.
Prp de yaptırabilirsiniz geçmiş olsun
tamam en hasta sizsiniz, en çok sizin ağrınız var, anladık, bugünlük bu kadar ilgi yeter mi size? yoksa biraz da yarın mı verelim?Ne güzel sevindim anneniz adına herkeste hissedilen ağrı aynı değil biliyor olsaydınız bu cevabı yazıyor olmazdınız
Kızımı sezaryenle dünyaya getirdim. Ameliyat öncesi doktora, ne kadar zaman da toparlanırim diye sordum. "Kadin var, 1 hafta sonra ince topuklu ayakkabılarını giymiş geliyor kontrole, başka bir kadın kucakta getiriliyor. Sen seç ne kadar zamanda toparlanacagını" demişti.Size moral olsun diye söylemiş olabllr belki
Sizin konularınıza daha öncede denk geldim Allah herkese şifa versin de sürekli hastalığım hastalığım diye sanki milyonda bir rastgelen bir hastalığa yakalanmış gibi abartıyorsunuz
Çok mu prenses büyütüldünüz hiç mi bir yeriniz ağrımasın küçümsemiyorum ama insanlar ne illet hastalıklarla ne dermansız dertlerle uğraşıyor siz istiyorsunuz ki dünya sağlık örgütü , tüm hekimler toplansın bu dizinizin kireçlenmesi için yepyeni bir buluş yeni bir sihir geliştirsin,daha kötü hastalar bile sizin gibi dert yanıp ağlayarak gezmiyor , gerçekten komik duruma düşüyorsunuz herkes söylüyor kötü anlamda anlıyorsunuz ama ciddi bir şekilde psikolojik tedavi görmeniz gerekiyor, Allah daha kötüsünü vermesin diziniz kireçlendi diye de bu yaygara koparılmaz ki canım oturup milletçe dizinize ah vah edemeyiz siz de etmeyin daha iyi gelecektir
tamam en hasta sizsiniz, en çok sizin ağrınız var, anladık, bugünlük bu kadar ilgi yeter mi size? yoksa biraz da yarın mı verelim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?