Haklısınız doktorumdan memnunum birçok açıdan.doktor soğuk olsa kızarız böyle arkadaşçıl konuşsun kızarız
bazen diyorum ne yapsın bu doktorlar :)
doktor ne güzel amaaan kafanı dağıt boşver vs tarzı konuşmuş ki anormal kafaya taktığını anlamış
dediklerinde olumlu güzel şeyler de var iyi niyetle baksanız
anlıyorum ağrınız var ama ağrım da ağrım demekten vazgeçmelisiniz
Hadi git ağrın ağırdır senin acil yeni doktor bak kendine bu doktor da bi b*kun yok hayatına niye bakmıyosun deyince kötü olduğuna göre yenisini araman lazım senin şimdiDaha da emin oldum sağolun
Ölümcül bulduğumu söylemedim neden çarpıttınız anlamadımHadi git ağrın ağırdır senin acil yeni doktor bak kendine bu doktor da bi b*kun yok hayatına niye bakmıyosun deyince kötü olduğuna göre yenisini araman lazım senin şimdizorla belki bulursun diz kireçlenmeni ölümcül bulan birisini sahte diplomalılara bakın
Biraz öyle bir tarzı da var. Nerden biliyorum derseniz aynı doktora giden başka doktorların ciddi cerrahi planladığı kişiye de git yüz pilates yap filan demişliği var.size oyle geliyor
Uzun süredir bu minvaldeki konularınıza rast geliyorum ama sanirim yorum yapmadim.Arkadaşlar bir süredir diz kireçlenmesiyle mücadele ediyorum biliyorsunuz. Birçok tedavi denedim. En son bir doktorun tedavisinden fayda gördüm çok şükür. Ama tam iyileşemedim ağrılarım azaldı ama devam ediyor. Doktora ilk gittiğim dönem psikolojim de çok bozuktu aylardır sonuç alamadığım için çok umutsuzdum. Ağlıyordum sürekli. Neyse o zamanlar çok teselli etti toparlayacak bana güven vs diye. Bu arada tabiki tedavi yöntemlerini de detaylıca araştırıyorum ve her gittiğimde sürekli soruyorum en iyi yöntemleri denemek istiyorum. Beklememi söylüyor. Bir yandan da git saçını boyat makyaj yap tatile niye gitmiyorsun bu tarz yorumlar yapıyor. Sen kendi işine bak ağrımı tamamen geçir de gideyim diycem artık. Dalga mı geçiyor kafamı dağıtayım diye mi yapıyor anlamadımsiz olsanız ne derdiniz?
Arkadaşlar bir süredir diz kireçlenmesiyle mücadele ediyorum biliyorsunuz. Birçok tedavi denedim. En son bir doktorun tedavisinden fayda gördüm çok şükür. Ama tam iyileşemedim ağrılarım azaldı ama devam ediyor. Doktora ilk gittiğim dönem psikolojim de çok bozuktu aylardır sonuç alamadığım için çok umutsuzdum. Ağlıyordum sürekli. Neyse o zamanlar çok teselli etti toparlayacak bana güven vs diye. Bu arada tabiki tedavi yöntemlerini de detaylıca araştırıyorum ve her gittiğimde sürekli soruyorum en iyi yöntemleri denemek istiyorum. Beklememi söylüyor. Bir yandan da git saçını boyat makyaj yap tatile niye gitmiyorsun bu tarz yorumlar yapıyor. Sen kendi işine bak ağrımı tamamen geçir de gideyim diycem artık. Dalga mı geçiyor kafamı dağıtayım diye mi yapıyor anlamadımsiz olsanız ne derdiniz?
Size moral olsun diye söylemiş olabllr belkidoktor soğuk olsa kızarız böyle arkadaşçıl konuşsun kızarız
bazen diyorum ne yapsın bu doktorlar :)
doktor ne güzel amaaan kafanı dağıt boşver vs tarzı konuşmuş ki anormal kafaya taktığını anlamış
dediklerinde olumlu güzel şeyler de var iyi niyetle baksanız
anlıyorum ağrınız var ama ağrım da ağrım demekten vazgeçmelisiniz
Yok zayıfımKilolu musunuz ?
Evet olabilir dediğiniz gibi ben de sorduğum sorulara cevap bekliyorum haliyleSize moral olsun diye söylemiş olabllr belki
yok hastalığa çok hakimim yeni tedavi yöntemleri var ağrıyı azaltan kıkırdağı rejenere eden hatta nakiller vs. Yapılacak hiçbişey yok değil yani. İstediğim mucize değil en azından ağrısız yürüyebilmek. Sizde de varmış özelden yazayım isterseniz bilgilendireyim sizi de. Benim de uzun süredir var ancak ağrısızdım eski günlerime dönmek için tabiki de çabalıycam. Bu zehir etmek mi? Yiyorum içiyorum gezebildiğim kadar geziyorum eskisi kadar kötü değilim zaten.Uzun süredir bu minvaldeki konularınıza rast geliyorum ama sanirim yorum yapmadim.
Sizi demoralize etmek istemiyorum ama kireçlenmeyle ilgili mucize bekliyorsunuz siz.
Farkinda değilsiniz sanirim lakin siz hastalığı kabullenemiyorsunuz, bu konuda psikolojik yardim almayi dusunmelisiniz.
Bu kadar araştırma yapıyorsanız, bugune kadar bu konuyla ilgili şimdilik kesin bir cozum olmadığını öğrenmiş olmaliydiniz.
Yabancı kaynaklara ve forumlara da bakın, eklemdeki kireclenmeye çözüm bulan yok.
Yapilabilecekler belli, eklemi rahatlamak icin farklı turde enjeksiyonlar, diz kaslarinizi guclendirecek egzersizler, kilo almamak ve dizlere cok yuklenmemek.
Ayrica Doktorlar neden sizinle dalga gecsinler? Psikolojik olarak rahatlamanizi öneriyor, sonuçta yapabilecekleri belliyken size olmayan bir umudu vaad etmek yerine hekim olarak tavsiye veriyor.
Bunlari yazarken de sizin durumunuzu anlamadan yorum yaptığımı dusunmeyin, ileri derecede kalça, diz, aşil tendonu kireclenmem var. Agrilarim var 10 sene onceki gibi uzun yürüyüşler yapamiyorum ve doktorlarin söyledikleri hep aynı.
Önemli olan o raddeye gelmemekti ama geldikten sonra da soylenilenler de belliyken neden hayati kendime zehir edeyim?
Size uygulanan tedavilerin sonucunu bekleyceksiniz, odak noktanizi değiştireceksiniz.
Agrilar içinde kuyruk yağı kremi kullanmanizi oneririm ama ilk günden mucize beklemeyin lütfen
Anksiyede değil benim direkt ağrım var zaten. O yüzden kızıyorum sanırım.Bı sure agır hastalık gecırdım. Bu da saglık ankısyetesı yapmıstı. Doktorların yanında aglıyordum. Bana da köye, tatıle gıt gez. Kendıne bak gencsın dedıler. Hıc alınmadım.
Bu arada olmayan umudu da vaadetti. Eskisinden daha iyi olacaksın yaşlanana kadar bişey olmayacak vs e böyle derse ben de sorarım yaniUzun süredir bu minvaldeki konularınıza rast geliyorum ama sanirim yorum yapmadim.
Sizi demoralize etmek istemiyorum ama kireçlenmeyle ilgili mucize bekliyorsunuz siz.
Farkinda değilsiniz sanirim lakin siz hastalığı kabullenemiyorsunuz, bu konuda psikolojik yardim almayi dusunmelisiniz.
Bu kadar araştırma yapıyorsanız, bugune kadar bu konuyla ilgili şimdilik kesin bir cozum olmadığını öğrenmiş olmaliydiniz.
Yabancı kaynaklara ve forumlara da bakın, eklemdeki kireclenmeye çözüm bulan yok.
Yapilabilecekler belli, eklemi rahatlamak icin farklı turde enjeksiyonlar, diz kaslarinizi guclendirecek egzersizler, kilo almamak ve dizlere cok yuklenmemek.
Ayrica Doktorlar neden sizinle dalga gecsinler? Psikolojik olarak rahatlamanizi öneriyor, sonuçta yapabilecekleri belliyken size olmayan bir umudu vaad etmek yerine hekim olarak tavsiye veriyor.
Bunlari yazarken de sizin durumunuzu anlamadan yorum yaptığımı dusunmeyin, ileri derecede kalça, diz, aşil tendonu kireclenmem var. Agrilarim var 10 sene onceki gibi uzun yürüyüşler yapamiyorum ve doktorlarin söyledikleri hep aynı.
Önemli olan o raddeye gelmemekti ama geldikten sonra da soylenilenler de belliyken neden hayati kendime zehir edeyim?
Size uygulanan tedavilerin sonucunu bekleyceksiniz, odak noktanizi değiştireceksiniz.
Agrilar içinde kuyruk yağı kremi kullanmanizi oneririm ama ilk günden mucize beklemeyin lütfen
Tamam benım sadece ankısyetem yoktu. Doktor bunu dedıkten sonra baska şeylerım de ortaya cıktı 2 operasyon geçirdim. Mesele kafanızı dağıtın kendınıze yuklenmeyın demek ıstıyorlafAnksiyede değil benim direkt ağrım var zaten. O yüzden kızıyorum sanırım.
Çok geçmiş olsunTamam benım sadece ankısyetem yoktu. Doktor bunu dedıkten sonra baska şeylerım de ortaya cıktı 2 operasyon geçirdim. Mesele kafanızı dağıtın kendınıze yuklenmeyın demek ıstıyorlaf
Yahu doktor dedi diye yapmayacaksın, iyi hissetmek için, kafanı dağıtmak için yapacaksın, yoksa doktora ne yani ne yaparsan yaparsın, konu senin odağını değiştirip rahatlaman.!?Çok geçmiş olsun
Anladım demek istediğinizi belki başlarda dese neyse ama şu an iyiyim o anlamda. Dediklerini yapıp yine gidip sorucam o zaman ne diyecek acaba
Kayinpederimde de kendi babamda da var, bikac akrabamda da var, yaşayıp gidiyorlar gül gibi, hepsi de çalışıyor, hiçte biz bittik öldük diye agladiklarini duymadım, demek ki sizinki daha ilginç bı kireçlenme
Şaka yapıyorum anladım herhalde gülmüşüm görmediniz miYahu doktor dedi diye yapmayacaksın, iyi hissetmek için, kafanı dağıtmak için yapacaksın, yoksa doktora ne yani ne yaparsan yaparsın, konu senin odağını değiştirip rahatlaman.!?
Bamya ve bamya tohumunu çok söylüyorlar bu konuda bir araştırın derim tam kullanımını bilmiyorum ama geçen gün tesadüfen gördüm çok övülmüş, geçmiş olsunHayır hastanede yatmak bişey katmıyor. Ağrılarım geçmedi geçirsin istiyorum yeni yöntemleri soruyorum o yüzden. Bamyayı hiç denemedim deniycem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?