Doktorumun saçma sözleri bana mı öyle geliyor?

Evet evet tedavisinden fayda gördüm çok şükür. Biraz daha zaman vericem başka doktorlarda başka şeyler diyor ben de soruyorum napayım

Psikolojik sorunun fizikselden daha büyük olduğu için kendince tavsiyede bulunmuş ki yanlış öneriler de değil, terapiye gitseniz de size ilk yaklaşım davranışsal aktivasyon (kısacası bir şeyler yapmak) olur.

Saygısızlıktan başka bir şey degil o kadar da degil

geçmiş olsun annenize

estafurullah kıyaslama değil benim amacım haddim de değil

Ben sadece beterin beteri var demek istemiştim ama alındınız demekki

valla size en büyük iyiliği ancak siz yapacaksınız

geçmiş olsun annenize

estafurullah kıyaslama değil benim amacım haddim de değil

Ben sadece beterin beteri var demek istemiştim ama alındınız demekki

valla size en büyük iyiliği ancak siz yapacaksınız
Yok alınmadım canım daha önce de çok bu tarz örnekler verilmişti psikolojide çok mantıklı bir yaklaşım değil o yüzden öyle dedim.
Evet en büyük iyiliği de kötülüğü de cidden insan kendine yapıyor

Neden saygısızlık dediniz? İyi niyet o da belki
Yeni doğumdan çıkmış birine o cümle kurulmaz. Hastalık farklı bir şey. Bende çok gidip geldim bana da neler dediler hepsini de Allaha havale ettim. Konu sahibine kötü Bi şey dememiş doktor. Beni bildiğin azarladılar daha da gitmedim o kişilere

Anladım evet ne diyeceğini bilmeyen insan çok hasta birine özellikle haklısınız

Siz genetik test yaptırdınız mı. Fmf yada lupus gibi

Babaanne gibi konuşacağım ama bazı hastalıklar girdi mi çıkmıyor. O saatten sonra eskisi gibi olmak imkansız ama hastalığı yönetmek, semptom hafifletmek, ilerlemesini önlemeye çalışmak gerekiyor.
Herkese kızıyorsunuz, muhtemelen bana da kızacaksınız ama hastalığa çok tutunuyorsunuz. Başka odak noktanız yok, bundan ibaret değilsiniz ki siz.
Yukarıda dediğim gibi geri dönüşü yok, o zaman semptom hafifleteceksiniz. Tamamen sıfırlanmaz ağrılar ama hafifler.
İnanın dertsiz insan yok. Benim de birkaç tane asla geçmeyecek hastalığım var. İlk başlarda ben de kabullenemedim, her şey bomboş geldi. Ama sonra dedim ki yaşıyorsun, canlısın, ölü de olabilirdin. Hala güzel şeyler deneyimleyebilirsin dedim.
Spesifik bir şey için bir topluluğa katıldım, orada kanser hastası birisi var, o haliyle bile bir şeyleri değiştirmek için çabalıyor kadıncağız. Belki biz olsak komple salarız. Ama kadın hala aktif, çabalıyor bir şeyleri değiştirmek için.

İnsan zamanla kabulleniyor. İyileşmek için uğraşıyorum şu an kendim ve psikolojim iyi toparladım her anlamda. Aynen girdimi çıkmıyor çok doğru cidden. Ağrılarımı hafifletmeye çalışıyorum rejeneratif anlamda en etkili tedaviyi yaptırmak istiyorum. Spora azimle asılıyorum. Kendimle de gurur duyuyorum

Her doktor hastasının psikolojisinden de sorumludur bir noktada…
Ama iyiyim artık kendi de dedi hatta bişeyler söyledi bak çok iyisin bunları söyleyemiyordum önceden normale geldin dedi. Başlardakini anlıyodum ama şu an cidden iyiyim gereksiz geldi o yüzden:)

Ben doktoru hakli bulmadim ne munasebet yani ,kotu cumlelerle ifade etmis kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…