Doktorun istediği tahliller ile ilgili bilgiye ihtiyacım var

bessste

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2024
3.221
4.461
53
Merhabalar 17+6 hamileyim. Doktor değiştirdim ve yeni doktor bazı tahlillerimin hiç yapılmadığını falan söyledi önceki doktor yapmamış. Bana bir liste verdi o hastanede yaptırınca 8000 e yakın tutuyor. Bunları devlette yaptırma şansım var mı listeyi ekliyorum bakabilir misiniz ?

Eklentiler

• IMG_3908.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 75
Saglık ocagı yapıyor.

Gebe kalmadan ya da ilk 3 ayda yaptırsaydınız daha uygun olacaktı bu testler. Aile hekimlikleri bu testleri yapmıyor devlet hastanesi veya üniversite hastanelerinde ücretsiz olarak yaptırabilirsiniz.

Sağlık ocağı devlet Hastanesi'nde yaptırabilirsin dahiliyeden randevu alip

Şaka gibi bu testler 11. Haftamdayım bana 3 kere yapıldı bazilari bazilari 2 kere. Bulundugunuz bolgede sehir hastanesi varsa bir randevu alın. Özelde ve devlette çift takipli olun. Bu testleri hemen yaparlar zaten.

Gerçekten rahat ve düzgün olsun diye özel doktora gittim ama görünen o ki tam da yapılmıyor bir şeyler. İlk hamileliğim kendim de rahat bir insanım pimpirik olmak istememiştim ama anladığım kadarıyla daha dikkatli olmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…