Amin inşallah dökülmez saçlarımız...Benimki kadar dökülmüdur kimsenin(( Saçı günde 100 telden fazla dökülen varmı ?Birde hangi şampuanı kullanıyorsunuz?
Aynen benimde 2-3 aydır coştu dökülmem..Çok seyreldii saçlarım..Eskidende gür dğildi ama bu kadar değildi...
Kızlar dökülmeniz genetik değilse dediklerimi yapın. Dua edeceksiniz bana. Bu kadarını söylüyorum size....
canım sıgır ılıgımı daha etkıllı sarımsak mı ona gore yapacgım bır de sıgı iliğini nasıl uyguluosun sevgıler
prolaktinim benimde çok yüksek bu hafta sonucumu göstermeye gideceğim doktora...kaç ay ilaç kullandıktan sonra düzeldi dökülmen..birde prolaktin yüksekliğinin ne gibi etkileri oldu...ben kadın doğum doktoruna sormuştum bu horman yüksekliği saç dökermi diye dökmez demişti ...((
prolaktin benimde çok yüksekti.doktorlar farklı düşüncelere sahip olabiliyorlar her nedense.2 ay içtim hapı bugün itibari ile 3. kutuyu açtım hatta .üzerimdeki kıyafetler yastıkta evde yerde yani heryerden saç toplarım ve şuan sadece tararken dökülüyor
bu hormon süt hormonu emziren annelerin çoğunun saçı dökülür ya alakalı olabileceğini düşünüyorum...
prolaktin benimde çok yüksekti.doktorlar farklı düşüncelere sahip olabiliyorlar her nedense.2 ay içtim hapı bugün itibari ile 3. kutuyu açtım hatta .üzerimdeki kıyafetler yastıkta evde yerde yani heryerden saç toplarım ve şuan sadece tararken dökülüyor
bu hormon süt hormonu emziren annelerin çoğunun saçı dökülür ya alakalı olabileceğini düşünüyorum...
ben sığır iliğini daha fazla yaptım tavada erittim saçlarıma göre göz kararı hindistancevizi yağı ekleyip diplere masj yaparak uyguladım. bazen haftada 2 bazen 3 defa yaptım.umarım faydasını görürsün[/QUOTE
cok saol cnm ne kadar bekletıyım peki
ben sığır iliğini daha fazla yaptım tavada erittim saçlarıma göre göz kararı hindistancevizi yağı ekleyip diplere masj yaparak uyguladım. bazen haftada 2 bazen 3 defa yaptım.umarım faydasını görürsün[/QUOTE
ben 1-2 saat bekletiyordum 8 hafta boyunca devam et çokk faydalı ama bende yaramadı işe...umarım tek sorunum prolaktinimdir..
ben 2 saat bekletiyorum eğer müsaitsem daha fazla üstüne sıcak havlu sar strech filmden sonra
yada saç kurutma makinesi tut ara ara
benimde bunla alakalı olabilir...prolaktin benim çokkkk yüksek sen dostinex mi kullandın..bende başlayacağım ilaca ve düzenli kullanacağım bu sefer...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?