Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Dökülen saçlarım için yardım önerilerinizi bekliyorum..

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Amin inşallah dökülmez saçlarımız...Benimki kadar dökülmüdur kimsenin (( Saçı günde 100 telden fazla dökülen varmı ?Birde hangi şampuanı kullanıyorsunuz?

Amin inşallah dökülmez saçlarımız...Benimki kadar dökülmüdur kimsenin (( Saçı günde 100 telden fazla dökülen varmı ?Birde hangi şampuanı kullanıyorsunuz?

canım benimki işde..

saydım oturup (annem bana deli desede) 160-170 tel arada elime gelenler hariç...

ve 2 aydır böyle.. saçlarım seyreldi

herkes imrenirdi bakım yağları felan kullanıyordum ağustos sonlarında bi dökülmeye başladı aman mevsimdendir aman durur dedim yok 2 ay oldu durmuyoo..

kan tahlili yaptırdım herşey normal dedi..

Ağlıyorum artık isyanlardayım bıktımm

Kızlar dökülmeniz genetik değilse dediklerimi yapın. Dua edeceksiniz bana. Bu kadarını söylüyorum size....

Aynen benimde 2-3 aydır coştu dökülmem..Çok seyreldii saçlarım..Eskidende gür dğildi ama bu kadar değildi...

Aynen benimde 2-3 aydır coştu dökülmem..Çok seyreldii saçlarım..Eskidende gür dğildi ama bu kadar değildi...

Aynen canım tamam zaten gür saçlarım yoktu ama bana yetiyordu şimdi çok azıcık kaldı ne şekle giriyo ne salabiliyorum..
Hiç bukadar saçım dökülmemişti şaştım kaldım aldı başını gidiyor durduramıyorum..

Kızlar dökülmeniz genetik değilse dediklerimi yapın. Dua edeceksiniz bana. Bu kadarını söylüyorum size....

size iyi gelen bir başkaına iyi gelmeyebilir..
neticede ilaçdan bahsediyorsunuz şampuan okeyde..
Ben doktor önermediği sürece ilaç kullanmam..
çinko demir vs normal çıktı bende..
biotin sanırım bunların birinin eksikliğinde veriliyor fazlasını yani eksik olmayanın fazlasıda zarardır şahsi fikrim..

""""Kan tahlilim temiz çıkınca biraz daha beklim dedim gitmiyim cildiye veya dermatoloğa ama yok gidicem o ne uygun görür ise onu kullancam artık yapcak bişe yok vücutta bişi sos veriyoo sorunu bulmak lazımm""""

canım sıgır ılıgımı daha etkıllı sarımsak mı ona gore yapacgım bır de sıgı iliğini nasıl uyguluosun sevgıler

ben sığır iliğini daha fazla yaptım tavada erittim saçlarıma göre göz kararı hindistancevizi yağı ekleyip diplere masj yaparak uyguladım. bazen haftada 2 bazen 3 defa yaptım.umarım faydasını görürsün

prolaktin benimde çok yüksekti.doktorlar farklı düşüncelere sahip olabiliyorlar her nedense.2 ay içtim hapı bugün itibari ile 3. kutuyu açtım hatta .üzerimdeki kıyafetler yastıkta evde yerde yani heryerden saç toplarım ve şuan sadece tararken dökülüyor
bu hormon süt hormonu emziren annelerin çoğunun saçı dökülür ya alakalı olabileceğini düşünüyorum...

benimde bunla alakalı olabilir...prolaktin benim çokkkk yüksek sen dostinex mi kullandın..bende başlayacağım ilaca ve düzenli kullanacağım bu sefer...

benimde bunla alakalı olabilir...prolaktin benim çokkkk yüksek sen dostinex mi kullandın..bende başlayacağım ilaca ve düzenli kullanacağım bu sefer...

turkiyede varmi bilmiyorum ama burada hintliler saclarina kobra yagi suruyorlar..bide kendilerine has bir yaglari var hepsinin saclari sirma gibi masallah..bende dugun oncesi cok dokuldu saclarim turkiyede b.. baslayan unlu bir markanin sampuani ve sac kremini kullandim baya iyi geldi..dugunden sonra kestirdim..sacinin dibine ayrica sarmisak surebilirsin tuzla beraber...mumkunse ovarak masaj yap..hangi sampuani kullaniyorsan icine bal kat..birde bilgidim yilang yilang yagi var onu kullan..valla yanlis hatirlamiyorsam ayda 3 4 cm garanti veriyorlardi...

birde istahin nasil bilmiyorum ama ictende sorunu cozmen gerekiyor..ondan multi vitamin kullanmaya basla yada saci uzatan hangi vitaminse ben animsamiyorum onlardan kullan...

cnm ben özelden msj atamıyorum yeniyim.ben gebelik istediğim için gitmiştim kadın doğuma .evlendiğm ilk sene 2 hapla düştü.ve yine yüksekti 2 ay kullandım 3.aydayım şuan.sen tiroid guatr b12 demir çinkoyada baktır.hem özel hem devlet hastane hastane gezdim hiç bi sorun yok en sonunda şükür iyi geldi.
prolaktin süt hormonu olduğunu biliyorsundr ve emziren anneler genelde saç dökülmesinden şikayet eder.ilgili olabileceğini düşünüyorum.birde hapını kullan yapacağın bakımı yap ve çok düşünüp stres yapma rahat ol....
umarım faydası olur

bana prolaktin için dostinex verdi dr. Birde diane diye bi ilaç verdi..demir baktırmıştım daha önce bi problem yoktu..

tiroid guatr b12 çinkoyada baktır istersen cnm.birde stres de etki ediyor fazla düşünme dediğim gibi yapabilecek testleri yaptır ve prolaktin için hapını iç.bakımınıda yaptır gerisini düşünme kendi haline bırak saçlarını...

aynen sen beni görsen oturup ağlıyordumm saçlarım dklüyo kel kalcam diye ki hala dkülüyoo..
ama dkülesi saç kafada durmuyo anladım ki dkülce varsa dökülüyo naparsak yapalım..
eşim habure teselli ediyoo dökülenlerin yerine yenisi çıkar ne sabırsızsın diye..
kafama taktıkça kendimi hep aynanın karşısında saçlarımın dibine orasına burasına bakarken buluyorum..
ilaçlar bile 3 ay sonra ancak etki gösteriyormuş.. yanip şıp diye dökülmeyi kescek hiç bişe yok..
ve bi yerde okumuştum dökülme bi başladıysa devamıı gelir boyna dökülür yazıyoduu böhüüüüüüüü ben daha fena ağlamıştım okuyuncaa..
2 ay bitti kasımla 3. ay hala dökülüyoo

erenberen hepsine baktırdım..hiçbirinde bi eksiklik yok..Başka bi başlıkta gördüm zinco diye çinko ilacı varmış..İyi geliyomuş..kullanan kişininde çinko eksikliği yokmuş ama kullanmış iyi gelmiş onuda kullansam mı ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…