bende de çok aşırı dökülme başladısaçlarım zaten çok azdı şimdi ise ise ara ara açılmaya başladı ve bu durum beni çok üzüyo.. en yakın zamanda doktora gitmeyi düşünüyorum bakalım ne dicek ona göre şampuanımı falanda değiştirecem.. 9 aylık bi bebeğim var emziriyorum ayrıca pko luyum ama bunlara bi çözüm olmalı diye düşünüyorum yoksa kel kalıcam :2:
pko saç dökülmesi yapabiliyormuşş.
sen bide doğum yapmışsın dökülme olabiliyo o dönemlerde..
bende bugün evigen+bepantene+bemix almaya gittim eczaneye..
eczacıda bayandı sordum..
dökülmem çok fazla napcamı şaşırdım dedim..
çinko kan değerlerimi sordu yaptırmım hepsi normal dedim..
stress var mııı olmasmııı dedimm bi sürür sebebp var strese..
mevsimsel dökülme ve stres ikisi bi arada olmuş olabilir dedi..
o bile sarımsağı önerdii.
hani eczacılar der ya şu şampuanı al şu serumu al hiç öle hanii para kaznaimde ürün kakalimm gibi bi girişimi bile olmadı..
sen vitaminlerini almışsınn bunları uygulaa sarımsak sür dedi..
birde işte hormon testii hala yaptıramadım
ayy bi dursaa bi dursaaa ne bakımlar yapcamda bakım yapasımda gelmiyo dökülme durmadıkçaa her elimi atmama 5-10 tane geliyo
hele banyo yapmakdan nefret ettim sırf saçlarım yüzünden
Allahımm hepimize şifa ver saçlarımız dökülmesin artık..
Amin canım..Bende nikahım için batman 'a geldim yazamdım..Benim dökülmem aynı ama sanki çok azda olsa azaldı gibi dökülmem..yani dün saçımı yıkadım delik tıkanmadı...
pko saç dökülmesi yapabiliyormuşş.
sen bide doğum yapmışsın dökülme olabiliyo o dönemlerde..
bende bugün evigen+bepantene+bemix almaya gittim eczaneye..
eczacıda bayandı sordum..
dökülmem çok fazla napcamı şaşırdım dedim..
çinko kan değerlerimi sordu yaptırmım hepsi normal dedim..
stress var mııı olmasmııı dedimm bi sürür sebebp var strese..
mevsimsel dökülme ve stres ikisi bi arada olmuş olabilir dedi..
o bile sarımsağı önerdii.
hani eczacılar der ya şu şampuanı al şu serumu al hiç öle hanii para kaznaimde ürün kakalimm gibi bi girişimi bile olmadı..
sen vitaminlerini almışsınn bunları uygulaa sarımsak sür dedi..
birde işte hormon testii hala yaptıramadım
ayy bi dursaa bi dursaaa ne bakımlar yapcamda bakım yapasımda gelmiyo dökülme durmadıkçaa her elimi atmama 5-10 tane geliyo
hele banyo yapmakdan nefret ettim sırf saçlarım yüzünden
Allahımm hepimize şifa ver saçlarımız dökülmesin artık..
bugün doktora gittim hormon tahlilide dahil 3 tüp kan verdim sonucu da öğleden sonra alıyım diyorum bakalım şampuana kadar herşeyi sorucam dr a yazarım yine
herkez sarısını dürüyor siz akı dmeişsiniz..
Akı saçtan kolay çıkmaz kii..
sarımsak kürünü zaten eczacılar bile söylüyor artık o yapılası bişi ama yumurta akıı yok risk..
Gur-bet cnm nasılsın..?
Düğün olup bittimi merak ettim senii
Yok canım sadece nikahı kıydık 11.11.11 tarihinde yakında dönerim istanbula....düğün 4 şubatta :)
Sen nasılsın dökülmeler devam değil mi?
cuma günü öğleden sonra sonuçlarımı alıp dr umla detaylı görüştüm.. dökülme sebebim ciddi demir eksikliğim varmış ondan olabilirmiş kanımda düşük çıktı.halbuki 20 gün önce kadın doğuma gitmiştim orada yapılan kan testinde bi sorun yok gözüküyodu demekki ayrıca hormonda baktırmak gerkiyomuş.şimdi demir hapına başladım ve dr bi karışım verdi haftada 2 defa kullanıcam 8 saat süreyle saçımda durucak dün gece ilkini denedim bakalım inşallah kurtulucam bu dökülmelerden. bu arada birde şampuan tavsiyesi istedim placenta diye bi şampuan kullanıyorum artık. herkese tavsiyem muhakkak doktor kontrolünde olalım
selam kızlar maalesef bu durumdan muzdarip olan bende warım2 aydır feci derecede dökülüyor hayatım boyunca hiçmi hiç böyle dökülmezdi yaaa napıcam ben şimdi hangi bölüm doktoruna gitmem gerekiyor biliyormusunuz? Yapılacak olan tetkikler nelerdir?
selam kızlar maalesef bu durumdan muzdarip olan bende warım2 aydır feci derecede dökülüyor hayatım boyunca hiçmi hiç böyle dökülmezdi yaaa napıcam ben şimdi hangi bölüm doktoruna gitmem gerekiyor biliyormusunuz? Yapılacak olan tetkikler nelerdir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?