Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Dökülen saçlarım için yardım önerilerinizi bekliyorum..

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

pko saç dökülmesi yapabiliyormuşş.
sen bide doğum yapmışsın dökülme olabiliyo o dönemlerde..
bende bugün evigen+bepantene+bemix almaya gittim eczaneye..
eczacıda bayandı sordum..
dökülmem çok fazla napcamı şaşırdım dedim..
çinko kan değerlerimi sordu yaptırmım hepsi normal dedim..
stress var mııı olmasmııı dedimm bi sürür sebebp var strese..
mevsimsel dökülme ve stres ikisi bi arada olmuş olabilir dedi..
o bile sarımsağı önerdii.
hani eczacılar der ya şu şampuanı al şu serumu al hiç öle hanii para kaznaimde ürün kakalimm gibi bi girişimi bile olmadı..
sen vitaminlerini almışsınn bunları uygulaa sarımsak sür dedi..
birde işte hormon testii hala yaptıramadım

ayy bi dursaa bi dursaaa ne bakımlar yapcamda bakım yapasımda gelmiyo dökülme durmadıkçaa her elimi atmama 5-10 tane geliyo
hele banyo yapmakdan nefret ettim sırf saçlarım yüzünden
Allahımm hepimize şifa ver saçlarımız dökülmesin artık..

Amin canım ..Bende nikahım için batman 'a geldim yazamdım..Benim dökülmem aynı ama sanki çok azda olsa azaldı gibi dökülmem..yani dün saçımı yıkadım delik tıkanmadı...

Amin canım ..Bende nikahım için batman 'a geldim yazamdım..Benim dökülmem aynı ama sanki çok azda olsa azaldı gibi dökülmem..yani dün saçımı yıkadım delik tıkanmadı...

ayyyy canımmm Hep mutlu ol evleniyosun demekkiii..
artık dökülmicek zaten saçımız kalmadığından dökülemicek çok üzgünümm
Bacım kalmadıki daha nereye dökülsünn
Du bakalım mevsimde değişti hala bekliyorum eczacı da verdi gazı motive etti stresdendir o dedi stres..
relax relax gesimm bakim dökülcekmi yenii ortalıkda sırıtık sırıtıkk dolanimm

bugün doktora gittim hormon tahlilide dahil 3 tüp kan verdim sonucu da öğleden sonra alıyım diyorum bakalım şampuana kadar herşeyi sorucam dr a yazarım yine

bugün doktora gittim hormon tahlilide dahil 3 tüp kan verdim sonucu da öğleden sonra alıyım diyorum bakalım şampuana kadar herşeyi sorucam dr a yazarım yine

yaz cnm haber ver bakalım hormonlarla mı ilgisi varmış çünki bende henüz baktırmadım hormon testime..
stresdendirr mevsimseldirr(kan tahlillerimde temiz çıkınca) geçer biter durur diye erteledim ölee hala erteliyom bakalım sende onla alakalımıymışş öleyseee bende hemen yaptırırım

Hııı bide bugün bi arkadaşıma dedim işte saçlarım dökülüyoo bıktım felan diyee benimde dökülüyoo dedi..
ama mevsimsel felan dedi.. 2 haftaya kadar durur demiş bi tanıdığı eczacı ayhh o 2 haftada geçsin bakalım durcak mı içime su serptii bakalımm bendede açıklık yok diplerde ama seyrelme var azıcık kaldı kii:44:

Canlar sacim dokuluyor eyvahh diyip buldugumuz herseyi sacimiza suruyoruz ve bu son derece kotu birsey.

Hepinizin bildigi gibi surekli sampuan degistirmek nasilki hem kepek yapip hemde deriyi zedeliyorsa (sac dokmesinden hic bahsetmiyorum). Surekli sagdan soldan duyduklarimizida sacimiza surmek ayni etkiyi yapiyor.

Sac dokulmesini onlemek icin bir kere denemek gerekmiyor bunu uzun vadede denemek sart.

Cok enteresan bir bilgi paylasmak istiyorum sizlerle... Her hangi bir yerimiz yandigi zaman yumurtanin beyazini surmek gerekiyormus bu derinin hizlica yenilenmesini sagliyormus (hucre deposu tabi).

Benim uyguladigim kuru sizlerle paylasmak istiyorum:

Iki yumurta aki

Biraz zeytinyagi

Iki uc kassik bal.

Bunlari karistiriyorsunuz sonra bir maske yapiyorsunuz saclariniza. Daha sonra yikayip sarimsak kuru yapiyorsunuz ve 10 dk boyunca kafaniza masaj uyguluyorsunuz.

Sonrasinda dogal (organik) sampuanlar var onlari bulma imkaniniz varsa onlarla yikanmanizi oneririm. Bulamazsaniz bir sampuanda kararli kalin ve ne olursa olsun sampuaninizi degistirmeyin. Sac bakim kremlerinden vs uzak durun.

Banada dua edin olur mu?

herkez sarısını dürüyor siz akı dmeişsiniz..
Akı saçtan kolay çıkmaz kii..
sarımsak kürünü zaten eczacılar bile söylüyor artık o yapılası bişi ama yumurta akıı yok risk..

herkez sarısını dürüyor siz akı dmeişsiniz..
Akı saçtan kolay çıkmaz kii..
sarımsak kürünü zaten eczacılar bile söylüyor artık o yapılası bişi ama yumurta akıı yok risk..

Cnm yumurta akini koyup pisirmiyecez ki.... Zaten sivi ve zeytinyagi var yani kurumasi vs... imkansiz...

Gur-bet cnm nasılsın..?
Düğün olup bittimi merak ettim senii

Yok canım sadece nikahı kıydık 11.11.11 tarihinde yakında dönerim istanbula....düğün 4 şubatta :)

Sen nasılsın dökülmeler devam değil mi?

owww tarih superrr
devam olmasmı yhaa bölgesel açılma yok ama çok seyreldii çok üzülüyorumm
tek umudum tekrar gürleşmesii umutla yaşıoss işte dökülmem 150-200 tel olan zamanlara göre iyi en azından
ama kalmadıki kuzum döküle döküle daha ne dökülsün çok üzülüyomm çok..
sende durdumu devam mı

Son düzenleme:
cuma günü öğleden sonra sonuçlarımı alıp dr umla detaylı görüştüm.. dökülme sebebim ciddi demir eksikliğim varmış ondan olabilirmiş kanımda düşük çıktı.halbuki 20 gün önce kadın doğuma gitmiştim orada yapılan kan testinde bi sorun yok gözüküyodu demekki ayrıca hormonda baktırmak gerkiyomuş.şimdi demir hapına başladım ve dr bi karışım verdi haftada 2 defa kullanıcam 8 saat süreyle saçımda durucak dün gece ilkini denedim bakalım inşallah kurtulucam bu dökülmelerden. bu arada birde şampuan tavsiyesi istedim placenta diye bi şampuan kullanıyorum artık. herkese tavsiyem muhakkak doktor kontrolünde olalım

Hormon testini yaptırmak farz oldu valla yoksa içim rahat etmicek geçmiş olsun cnm..

Ben dr tahlil yaptırdım önemliş bişey çıkmadı..Sadece prolaktinim yüksek onun içinde şuan ilaç kullanıyorum...

selam kızlar maalesef bu durumdan muzdarip olan bende warım 2 aydır feci derecede dökülüyor hayatım boyunca hiçmi hiç böyle dökülmezdi yaaa napıcam ben şimdi hangi bölüm doktoruna gitmem gerekiyor biliyormusunuz? Yapılacak olan tetkikler nelerdir?

ben cildiye bölümüne gittim yani genelde cilt hastalıkları-deri hastalıkları diyede geçiyo yada dermatoloji :)

sende bizdensin bacımm benimde 2 aydır durmuyoo dökülme..
kan tahlili ve hormon testi..
cildiyeye gidicem bende.. bence cildiyeye gidilmeli saç derimizdende kaynaklı olabilir..
ayyy dursaa bi dursaaa..

cnm nerelerdesin merak ettim seni ist döndün mü iyisindir umarım..

bende aynı durumdayım:2: sarımsak şampuanı, bioblus , minoksil herşeyi denedim ama azalmıyo dökülmeler.. şimdi de şu şampuana katılan vitaminlerden alıcam bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…