Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Dökülen saçlarım için yardım önerilerinizi bekliyorum..

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
tahlil sonuçlarımı elime aldım fakat dok. toplantıdaymış öğleden sonraya kaldı göstermek..
b12 eksikliği var ben öyle görüyorum oranı 149..
ve folik asit düşük 2.4
demir:88
çinko:108..

demir ve çinko değerlerimi kestiremiyorum normal mi ama b12 ve folik asit değerim özellikle çok düşük bence bunlarla ilgili bi tedavi uygulucak ..
bekliyorum öğleden sonrayı..

sabah yine bir sürü döküldüü kafayı yicem sandım..

İnşallah arkadaşım yaaa...ben zinco aldım bu gün ilkkez içtim bakalım..bide durulama suyuna elma sirkesi koymayı deneyeceğim.. Birde şöyle sağlam bi şampuan bulsam evde bioblas var kullansammıki onu?

bioblas bende kullandım ben beğendim onu.zeytinyağında sarmısağı bekletip enaz bi gece bu maskeyi dene istersen.kullananlar memnun bende kullanmak istiyorum ama kokusundan ve eşimin rahatsız olacak olması beni düşündürüyor

bu arada nikahın olmuş hayırlısı olsun cnm.ömür boyu mutluluklar...

bende aynı durumdayım:2: sarımsak şampuanı, bioblus , minoksil herşeyi denedim ama azalmıyo dökülmeler.. şimdi de şu şampuana katılan vitaminlerden alıcam bakalım

bende aynı cnm senin gibi düşünüyodum bende vitamin kırsam içine diye ama bana doktor kesinnikle piyasa şampuanı kullanma dedi..
bende bitkisellere bakınıyorum içinde vitamin çinko bakır olanlar var gözüme ilişen araştırdığım kullananların memenun olduğu bi kaç tane buldum hangisini alsam şuan onun tereddütündeyim ama karar verdim sanırım alıp denicem en azından 150ml alırım denerim..
prozinc mor kutu olan+nizoral yada ketoral(elimde zetionda var) böyle medikal şampuanla dönüşümlü kullanıcam

Son düzenleme:
Arkadaslar suanda ben bu durumdan muzdaripim sizin sac dokulmeleriniz gectimi yada dokulen yerden yeni saclariniz cikti mi git gide saclarim bitiyor gibi hissediyorum of yaaa kan tahlili iyi cikti ama hormonlarima daha baktirmadim cok uzun zaman olmus ama cidden merk ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…