aynen sen beni görsen oturup ağlıyordummsaçlarım dklüyo kel kalcam diye ki hala dkülüyoo..
ama dkülesi saç kafada durmuyo anladım ki dkülce varsa dökülüyo naparsak yapalım..
eşim habure teselli ediyoo dökülenlerin yerine yenisi çıkar ne sabırsızsın diye..
kafama taktıkça kendimi hep aynanın karşısında saçlarımın dibine orasına burasına bakarken buluyorum..
ilaçlar bile 3 ay sonra ancak etki gösteriyormuş.. yanip şıp diye dökülmeyi kescek hiç bişe yok..
ve bi yerde okumuştum dökülme bi başladıysa devamıı gelir boyna dökülür yazıyoduu böhüüüüüüüüben daha fena ağlamıştım okuyuncaa..
2 ay bitti kasımla 3. ay hala dökülüyoo
bende evleneyim kazıtacağım saçımı...
erenberen hepsine baktırdım..hiçbirinde bi eksiklik yok..Başka bi başlıkta gördüm zinco diye çinko ilacı varmış..İyi geliyomuş..kullanan kişininde çinko eksikliği yokmuş ama kullanmış iyi gelmiş onuda kullansam mı ki ?
cnm çinko ve biotin kullanıyorlar evet ben denemedim.bu ürünlerin bitkiselleri de var istediğin al dene bir süre
inşallah faydası olur.
İnşallah arkadaşım yaaa...ben zinco aldım bu gün ilkkez içtim bakalım..bide durulama suyuna elma sirkesi koymayı deneyeceğim.. Birde şöyle sağlam bi şampuan bulsam evde bioblas var kullansammıki onu?
yhaa ben kapalı olsam bende kazıtcaktım hatta eşime dedim kazıtıcam diyee..
eşim bu konuda ne kadar üzüldüğümü biliyoo hassas olduğumu habure teselli ediyo ama yokkk çok moralim bozuluyo o saçlarım dökülüp elime geldikçeee kafayı yicem sanıyorum böyle sinir basıyoo
ama kazıtanların kimisi bişeye yaramadı diyoo bide 3 senede ancak uzuyormuşş nasıl cesaret etcen cnm yha
zinco, yu çinko eksikliğiniz varsa kullanın bence.. çinkonun fazlası toksisite yapar, ve de iştah açtığı için, kilo alma ihtimaliniz var..
desene aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık...offf offfff....
Canım işte bunu bende duymuştum eğer senin demir çinko değerlerin normalse yükseğide iyi değilmiş..
ne azı ne çoğu yanii..
Dr bana demir için ilaç yazmıştı aama ben kullanmamıştım..Valla çinkoyada başladım bakalım ne olacak...
ben saçımı bugün kestirdimmm içim acıyarakk..
omuzuma kadar kestirdimm banyodan bi çıktım hiç abartmıyorum 130 tel döküldü banyoda dökülenler elime gelenler hariç sırf tararken döküldü bukadar.. aklım çıktıı
gittim kestirdim bakim dökülmem durcakmı şuan omuzlarımda
arkadaşlar hani doktorum programı var ya kanald de orda saç dökülmesi-uzaması ile ilgili konuşmuşlardı bir kere izlemiştim de,saç kestirmek ne dökülmeyi engelliyormuş ne de uzamasına yardımcı oluyormuş, asıl sorun köklerde olduğu için,bizim uçlarından kestirmemiz hiçbir işe yaramıyormui sadece kırıklardan kurtulurmuşuz, öyle demişti uzmanlar..halbuki ben bu zamana kadar budanan ağaç nasıl daha gür yaprak verirse saç da öyle olur diye biliyordum..
bır zamanlar ben de acayıp takmıştım bu olaya doktora gıttım saçlarım dökuluyor dıye o da resmen dalga gecer gıbı dmkulmuş halı bu mu dedı mevsımsel falan dedı neyse ben yıne de ılaç yaz dedım o da çinko hapı yazdı suda erıyenlerden deneyın derım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?