Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Dökülen saçlarım için yardım önerilerinizi bekliyorum..

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

bende evleneyim kazıtacağım saçımı...

bende evleneyim kazıtacağım saçımı...

yhaa ben kapalı olsam bende kazıtcaktım hatta eşime dedim kazıtıcam diyee..
eşim bu konuda ne kadar üzüldüğümü biliyoo hassas olduğumu habure teselli ediyo ama yokkk çok moralim bozuluyo o saçlarım dökülüp elime geldikçeee kafayı yicem sanıyorum böyle sinir basıyoo
ama kazıtanların kimisi bişeye yaramadı diyoo bide 3 senede ancak uzuyormuşş nasıl cesaret etcen cnm yha

Son düzenleme:

cnm çinko ve biotin kullanıyorlar evet ben denemedim.bu ürünlerin bitkiselleri de var istediğin al dene bir süre
inşallah faydası olur.

cnm çinko ve biotin kullanıyorlar evet ben denemedim.bu ürünlerin bitkiselleri de var istediğin al dene bir süre
inşallah faydası olur.

İnşallah arkadaşım yaaa...ben zinco aldım bu gün ilkkez içtim bakalım..bide durulama suyuna elma sirkesi koymayı deneyeceğim.. Birde şöyle sağlam bi şampuan bulsam evde bioblas var kullansammıki onu?

İnşallah arkadaşım yaaa...ben zinco aldım bu gün ilkkez içtim bakalım..bide durulama suyuna elma sirkesi koymayı deneyeceğim.. Birde şöyle sağlam bi şampuan bulsam evde bioblas var kullansammıki onu?

zinco, yu çinko eksikliğiniz varsa kullanın bence.. çinkonun fazlası toksisite yapar, ve de iştah açtığı için, kilo alma ihtimaliniz var..

bende kapalı değilim ama kazıtacağım...olmadı peruk alırım....zaten 8-9 ay bi sıkıntı olur..sonra kısacık saçlarımla gezrim..Böyle utanıyorum yaa.heryerde saçım var..Nişanlımla sarılıyorum ağzına yüzüne hep saçlarım yapışıyo:2:

desene aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık...offf offfff....

Canım işte bunu bende duymuştum eğer senin demir çinko değerlerin normalse yükseğide iyi değilmiş..
ne azı ne çoğu yanii..

Dr bana demir için ilaç yazmıştı aama ben kullanmamıştım..Valla çinkoyada başladım bakalım ne olacak...

ben saçımı bugün kestirdimmm içim acıyarakk..
omuzuma kadar kestirdimm banyodan bi çıktım hiç abartmıyorum 130 tel döküldü banyoda dökülenler elime gelenler hariç sırf tararken döküldü bukadar.. aklım çıktıı
gittim kestirdim bakim dökülmem durcakmı şuan omuzlarımda

hıı cnm bide aktar bana fiyto sarımsaklı şampuanı önerdi sende bi araştırsana etrafınca iyi bi şampuanmı bunumu kullansakki cesaret edemedimm:26:

İnşallah işe yarar canım yaaa..benim saçlarım zaten hep omuzlarımdaydı buna rağmen bu dökülme..

gur_bet nasılsın cnm ne alemde dökülmeler..
ben kestirmeme rağmen devam ediyoo
ayy artık saçkıran mı oldum diyee kurmaya başladım
ayy durmuyo durmuyoo durmuyoo

arkadaşlar hani doktorum programı var ya kanald de orda saç dökülmesi-uzaması ile ilgili konuşmuşlardı bir kere izlemiştim de,saç kestirmek ne dökülmeyi engelliyormuş ne de uzamasına yardımcı oluyormuş, asıl sorun köklerde olduğu için,bizim uçlarından kestirmemiz hiçbir işe yaramıyormui sadece kırıklardan kurtulurmuşuz, öyle demişti uzmanlar..halbuki ben bu zamana kadar budanan ağaç nasıl daha gür yaprak verirse saç da öyle olur diye biliyordum..

Aynen canımmm doğruluğu üstümde kanıtlandıı biat kanıtladım..
yazın 2 defa uçlarından aldırdım (uzamada sorunum yok uzuyoo) yokkkk baktım baş edemiyorumm uzun saçlarımm tutam tutam gidiyoo gözüm götürmedi artık uçları felann inceldii şimdi omuzlarıma kadar kestirdim hala dökülüyoo

kızlar bu aylarda saçlarınızın döklmesı çok normal yıne de ısırgan otunu deneyebılırsınız işe yarıyor bı de yedıklerınıze dıkkat edın

bır zamanlar ben de acayıp takmıştım bu olaya doktora gıttım saçlarım dökuluyor dıye o da resmen dalga gecer gıbı dmkulmuş halı bu mu dedı mevsımsel falan dedı neyse ben yıne de ılaç yaz dedım o da çinko hapı yazdı suda erıyenlerden deneyın derım

bölgesel açılma fln olmadıkça evet doktorlar önemsemiyormuş öyle duydum..
Daha büyük hastalıklar varyaa ya saç dökülmeside bir hastalık habercisi ise..?

kızlar ben de saç dökülmesi için eczaneye gittiğimde phyto revitalizing shampoo ve bide phyto trichovital diye bi şampuan bide serum gibi bişe verdi.. ikisine toplam 140 tl verdim kullanmaya başlıcam bakalım iyi gelicek mi burdan bildiririm sonuçları

bende de çok aşırı dökülme başladı saçlarım zaten çok azdı şimdi ise ise ara ara açılmaya başladı ve bu durum beni çok üzüyo.. en yakın zamanda doktora gitmeyi düşünüyorum bakalım ne dicek ona göre şampuanımı falanda değiştirecem.. 9 aylık bi bebeğim var emziriyorum ayrıca pko luyum ama bunlara bi çözüm olmalı diye düşünüyorum yoksa kel kalıcam :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…