kızlar eşim evde ben bugün giremiyom hem sindik bitanem beni ciciler almaya götürecek hadi ayrın görüsürüz byeeeeeeeeeee
bencede :lepi:
ben yapmadım cnm senin imzayı kopyalayıp yapıştırdım :kedi:
selam valerim hoşgeldin cnm nasılsın Şeniz
bak ne keşfettim
hani not yazıyoruz ya sonsuza dek falan
onu yazmaz ordaki yazıyı değiştirmezsen istediğin imzayı yap oluyor
sadece tarih değiştir canım :hooray:
olsun canım ne s-demek sana feda olsun tüm zamanım :jeyyar:kız çok yordum seni diloşum hakkını helal et valla kaç gündür beynini yidim imza diye :kedi:
olsun canım ne s-demek sana feda olsun tüm zamanım :jeyyar:
oldu diloş saol canım yaa olumunekankayizsmile
bende çok inatım ama istemem yan cebime koy sırnaşık şey
diloş yatak örtün nasıl senin
yatak örtüsü modeli arıyorum
diloş takıldın kaldınmı
yoksa yatak örtünün resminimi çekiyon :jeyyar:
rica ederim canım elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştım sonunda oldu kaydirigubbakcemile5
buarada benim yatak örtüm yok canım ya
ya uyku seti kullanıyorum yada saten nevresimim var onlardan kullanıyorum
zamanında hiç heves etmemiştim ama şimdikilere de bakıyorum o ne öyle çok süslüler
bende süslüyümdür ama okadarı beni aşar valla bayanssulusmile
ama araştırırsan belki sade bir model bulabilirsin
nede beceriklisin valla maaşallah canıma
hoşgeldin canım Şenizslm kızlar nasılsınız ne var ne yok ben zor bi hafta geçirdim eşim tarafından bayagı kavga ettik ayrılmanın eşiğinden döndüm diyebilirim ama neler oldugunu anlatımıcam az çok iyiyim idare ediyom hala etkisinden kurtulamadım ama ayaktayım çok şükür
evet :jeyyar: tebdili mekanda ferahlık vardır sırnaşık şey sırnaşık şeyhaklısın canım anladım yatak odama renk gelsin diyosun :jeyyar::jeyyar:
çok güzel olur valla elişi gerçekten stres attırıyo insana
ama ben soğudum biraz yapamıyorum artık ya ohaoldumsmile
slm kızlar nasılsınız ne var ne yok ben zor bi hafta geçirdim eşim tarafından bayagı kavga ettik ayrılmanın eşiğinden döndüm diyebilirim ama neler oldugunu anlatımıcam az çok iyiyim idare ediyom hala etkisinden kurtulamadım ama ayaktayım çok şükür
meltem nasılsın canım görüşmeyeli diloşş sen nasılsın tatlım
meltemcim örtü dikmek için model arıyormussun yatak örtümü gördünmü bilmiyorum ama benimkide sade papatya var sadece üzerinde sayılı sekilde rengide lila istersen resmide ekleyebilirim
meltemcim örtü dikmek için model arıyormussun yatak örtümü gördünmü bilmiyorum ama benimkide sade papatya var sadece üzerinde sayılı sekilde rengide lila istersen resmide ekleyebilirim
banane yaa sana yazarsa banda yazarevet :jeyyar: tebdili mekanda ferahlık vardır sırnaşık şey sırnaşık şey
sen benim yanımda olsan iştaha getirirdim ben seni :hulya:
iyiyim cnm ben çok şükür sen nasılsın diycem ama yukardaki mesajını okuyunca çok şaşırdım bilmiyorumkismile üzüldüm
sen benim ne meraklı melahat olduğumu bilmiyonmu anlatmazsan çatlarım bari özelden yaz :1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?