Dokuz Doğuranlar

gittimi ne oldu bende anlamadım valla bizim sorular havada kaldı sırnaşık şey

yok gitmedim gözümün nuru
telefonda konuşuyordum
annemi aradım,kaynanamı aradım,eltimi aradım, kociki aradım geldim kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım Şeniz
valla duruma üzüldüm ama düzeldiğinede sevindim inşallah bir an önce eski muhabbetinize dönersiniz
her ailede oluyo böyle şeyler takma kafana canım :teselli:

yaptıgı hatayı burnundan getirdim zaten ama ben bittim yani oğluma bişi olmasında eşimi şimdik geri plana attım sayılır eskisi gibi davranmıyorum çok soguk duruyom ona karsı ama oda çok pişman beni öle görmek onu mahvetmesine yetti bi daha tövbe dedi inş yine olmaz bu durum yaşanmaz

Allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun :Saruboceq:

banane yaa sana yazarsa banda yazar
bende çok meraklıyım ne olcak :sinifsinif:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Allah iyiliğini versin kız
bende ne okuyorum
"banane ya yazarsa yazar "
çokmu umurumda demişsin gibi okudum aha böyle şaşırdım :1shok: sırnaşık şey sırnaşık şey

Allah iyiliğini versin ama gerçekten öyle gibi ilk bakışta sırnaşık şey

slm kızlarrr ben geldim nasılsınız??
divinity+, dil_nur, mavi_qozlu+, orays a.s. a.s. a.s.

ohaoldumsmile tmm cnm bu kadarı anlamamıza kafi

çok üzüldüm senin adına

Son düzenleme:
dil_nur cnm bugün başım çok ağrıyor işlerde çok fazla bunaldım biraz ama olsun..bebişimle çalışıyoruz işte:) maşallah sayfalar dolmuş yine bu arada iyi olmanıza sevindim :1hug:

meltemcim bugün maf oldum cnm yaaaa gece baş ağrısıyla uyandım hala da devam ediyor..işler desen bana inat gibi azalmadan artıyor..o yüzden daha yeni gelebildim siteye ama sizlerle konuşurum şimdi bir şeyim kalmaz..

dil_nur cnm bugün başım çok ağrıyor işlerde çok fazla bunaldım biraz ama olsun..bebişimle çalışıyoruz işte:) maşallah sayfalar dolmuş yine bu arada iyi olmanıza sevindim :1hug:
meslekdaşız canım biz senle bilirim o işleri çok kafa yorar hemde böyle bir dönemde senin için çok zor olsa gerek
ama bebiş için herşeye değer tabi :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…