hoşgeldin cnm nerelerdesin bugün ,bu saate kadar gelmedin olumunekankayizsmile
:umursamaz: milletin derdi ney kendine olmadık heyecan arıyor heralde
o evli erkeklerle mesajlaşan çıkan kadınları Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın
sonuç ne olursa olsun yuvanızın yıkılmadığına sevindim cnm
bu ona ders olur birdaha yapmaz benneyaptımki
meslekdaşız canım biz senle bilirim o işleri çok kafa yorar hemde böyle bir dönemde senin için çok zor olsa gerek
ama bebiş için herşeye değer tabi :1hug:
dil_nur cnm bugün başım çok ağrıyor işlerde çok fazla bunaldım biraz ama olsun..bebişimle çalışıyoruz işte:) maşallah sayfalar dolmuş yinebu arada iyi olmanıza sevindim :1hug:
Anlıyorum canım ordan ayrılıp bebeğini kucağına aldığın gün hepsini unutursun olumunekankayizsmilehaklısın cnmmm beni anladığına eminim.en büyük problem personeller....hiç dertleri bitmiyor.sürekli yeni işler çıkıyor o yüzden...1 ay öncesine kadar hiç zorlanmadım çalışırken ama artık eve gideceğim zamanı iple çekiyorum cnm..
konusu açılmışken bende birşey anlatıyım
geçen çay içiyoruz saat 22:00 olmuş benimkinin telefonu çaldı
eşim hiç telefon kapatmaz saklamaz öyle bir huyu yoktur
yanındayım açtı telefonu okuldaki bayan öğretmenlerden biri bizimkinin sınıfındaki öğrencilerin fotograflarını istedi ne yapacaksa o saatte zümre başkanımıymış neymiş haspam :dilcikar:
yani normalde yarında okula gelecek adam ozamanda isteyebilir
sinir oldum ben tabi niye bu saatte aranıyor yarında alabilir falan diye çıkıştım derken yarım saat sonra tekrar aradı bu defa açtırmadım
bugünde öğlen çağrı attı
siz olsanız ne düşünürsünüz şimdi bu kız aranmıyormu sizce :mymeka:
aynen öyle meltemcim.ilaç kullanabilirim aslında doktor söylemişti gebelerin kullanabileceği ilaçlar varmış.ama benim yinede içime sinmiyor.ne kadar zararsız görünselerde mutlaka etkisi vardır.
aman cnm hafta sonu dinlemedim ki eltimler k.valideme geldiler kalabalık iş güç derken...birde taşınıcam ya onunda hazırlıkları başladı.yorgunluk yavaş yavaş etkilemeye başladı beni cnm
maviş iyiki bebeğe bişey olmamış cnm Allah korumuş
bende alıntı yaptığım mesajları siliyim
sendemi taşınıyorsun cnm hihoyyyt
yardıma gelemmiiiiiii
bayılırım taşınmaya kaydirigubbakcemile3
çok şükürsabaha kadar kustum ogün geberene kadar öksürük tuttu beni uyumadım hiç onuda uyutmadım ertsi gün oğlum oynamadı geç oynadı onada ayrı üzüldüm canım allahtan öksürüğüm erken doğuma sebeb olmadı
evet cnm en geç 20 nisanda yeni evimde olurum uzak değil yan blok kaydirigubbakcemile3 şuan oturduğum dairenin altında sitenin deposu vardı o yüzden ısınma problemim oluyordu.yan blokta 4.katta ki dairedekiler taşınacakmış haber vermişlerdi bizde tuttuk..aynı site içinde ama yinede fark eden bir şey olmayacak..her şey toplanıp kutulanacak.
bu arada ah keşke gelsennnn yardıma..ama ben kıyamaz yine sana bir şey yaptırmazdım sen misafirsin diye :)
konusu açılmışken bende birşey anlatıyım
geçen çay içiyoruz saat 22:00 olmuş benimkinin telefonu çaldı
eşim hiç telefon kapatmaz saklamaz öyle bir huyu yoktur
yanındayım açtı telefonu okuldaki bayan öğretmenlerden biri bizimkinin sınıfındaki öğrencilerin fotograflarını istedi ne yapacaksa o saatte zümre başkanımıymış neymiş haspam :dilcikar:
yani normalde yarında okula gelecek adam ozamanda isteyebilir
sinir oldum ben tabi niye bu saatte aranıyor yarında alabilir falan diye çıkıştım derken yarım saat sonra tekrar aradı bu defa açtırmadım
bugünde öğlen çağrı attı
siz olsanız ne düşünürsünüz şimdi bu kız aranmıyormu sizce :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?