Dokuz Doğuranlar

............

Son düzenleme:
meslekdaşız canım biz senle bilirim o işleri çok kafa yorar hemde böyle bir dönemde senin için çok zor olsa gerek
ama bebiş için herşeye değer tabi :1hug:

haklısın cnmmm beni anladığına eminim.en büyük problem personeller....hiç dertleri bitmiyor.sürekli yeni işler çıkıyor o yüzden...1 ay öncesine kadar hiç zorlanmadım çalışırken ama artık eve gideceğim zamanı iple çekiyorum cnm..

kızlar kusura bakmayın sizin canınızı sıktım aslında yazıklarımı silsem iyi olur silersem kimse gücenmesin tamam meltemcim yatak örtüsü diyodun onu yükleyim bi bak istersen

Son düzenleme:
dil_nur cnm bugün başım çok ağrıyor işlerde çok fazla bunaldım biraz ama olsun..bebişimle çalışıyoruz işte:) maşallah sayfalar dolmuş yine bu arada iyi olmanıza sevindim :1hug:

geçmiş olsun cnm
şimdi sen hamilesinya ilaçta alamazsın

Son düzenleme:
msjları siliyom geliyom ben sizde silin benim msjları alıntı yaptıklarınızı olurmu belki bi tanıdıgım vardır burda kimse görsün istemiyom kızlar size zahmet silermisiniz alıntı yaptıklarınızı ve kendi msjlarınızı

maviş canın bir şeye sıkılmış sanırım...üzülme cnm olur öyle hatalar...hatasız kul olmaz derler..hem unutma cnm hiç bir şey senden önemli değil sıkma canını...

konusu açılmışken bende birşey anlatıyım
geçen çay içiyoruz saat 22:00 olmuş benimkinin telefonu çaldı
eşim hiç telefon kapatmaz saklamaz öyle bir huyu yoktur
yanındayım açtı telefonu okuldaki bayan öğretmenlerden biri bizimkinin sınıfındaki öğrencilerin fotograflarını istedi ne yapacaksa o saatte zümre başkanımıymış neymiş haspam :dilcikar:
yani normalde yarında okula gelecek adam ozamanda isteyebilir
sinir oldum ben tabi niye bu saatte aranıyor yarında alabilir falan diye çıkıştım derken yarım saat sonra tekrar aradı bu defa açtırmadım
bugünde öğlen çağrı attı
siz olsanız ne düşünürsünüz şimdi bu kız aranmıyormu sizce :mymeka:

maviş iyiki bebeğe bişey olmamış cnm Allah korumuş
bende alıntı yaptığım mesajları siliyim

Anlıyorum canım ordan ayrılıp bebeğini kucağına aldığın gün hepsini unutursun olumunekankayizsmile

aynen öyle meltemcim.ilaç kullanabilirim aslında doktor söylemişti gebelerin kullanabileceği ilaçlar varmış.ama benim yinede içime sinmiyor.ne kadar zararsız görünselerde mutlaka etkisi vardır.
aman cnm hafta sonu dinlemedim ki eltimler k.valideme geldiler kalabalık iş güç derken...birde taşınıcam ya onunda hazırlıkları başladı.yorgunluk yavaş yavaş etkilemeye başladı beni cnm

lmaz: belasını arıyor belli
ama benim eniştem bakmaz o çirkin kıza :1rolleyes:
gül gibi karısı var hemde sana aşık :asigim:

sendemi taşınıyorsun cnm hihoyyyt
yardıma gelemmiiiiiii
bayılırım taşınmaya kaydirigubbakcemile3

meltemciğim saol teşekkür ederim sildiğin için diloşumm sende silebilirmisin msjlarını canlarım kendi yazdıgınız msjlarıda silin lütfen

maviş iyiki bebeğe bişey olmamış cnm Allah korumuş
bende alıntı yaptığım mesajları siliyim

sabaha kadar kustum ogün geberene kadar öksürük tuttu beni uyumadım hiç onuda uyutmadım ertsi gün oğlum oynamadı geç oynadı onada ayrı üzüldüm canım allahtan öksürüğüm erken doğuma sebeb olmadı

sendemi taşınıyorsun cnm hihoyyyt
yardıma gelemmiiiiiii
bayılırım taşınmaya kaydirigubbakcemile3

evet cnm en geç 20 nisanda yeni evimde olurum uzak değil yan blok kaydirigubbakcemile3 şuan oturduğum dairenin altında sitenin deposu vardı o yüzden ısınma problemim oluyordu.yan blokta 4.katta ki dairedekiler taşınacakmış haber vermişlerdi bizde tuttuk..aynı site içinde ama yinede fark eden bir şey olmayacak..her şey toplanıp kutulanacak.
bu arada ah keşke gelsennnn yardıma..ama ben kıyamaz yine sana bir şey yaptırmazdım sen misafirsin diye :)

çok şükür
yine Allahın sevgili kuluymuşsun
birde üstüne bebişe bişey olsaydı hiç affetmezdin Allah korumuş

kıyabilirsin bana ben alışkınım cnm guclubacismile
misafirliğede gelirim sen bana pasta yaparsın bende yirim cokacimcoook

bencede aranıyor cnm... kötükedihüso

ne demek meltemcim börek de açarım pastada yaparım...buyur gel başımın üstünde yerin var tabi kızlar hepiniz için geçerli bu dediklerim niyeti olan buyursun gelsin... çok uzak sayılmam bir koşu geliverin artık...:)

diloş meltem allah sizden razı olsun kırmadınız beni saolun sizi çok seviyom aslında hepinizi iyiki varsınız azda olsa içimi döktüm azcık rahatladım ben şimdi çıkacagım müsadenizle kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…