inşallah düşüp bayılmaz içini ferah tut cnm temiz ve güzel çıkar eminim :Saruboceq:dr muayene ederkene cok iyi simdilik rahim dedizemuszemus
ama filmi görünce fikrini değiştirirmi bilememkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
adam korkup mesleği bırakmasında yazık emeklerine yani koskoca profff:roflol::roflol:
hmm anladım CADIARZUben düzcede oturuyorum şekerim bilirsin depremden sora kalıcı konutları toki konutlarını nerde boş arazi var şehrin dağ başısı neresi oraya yaptılar oyüzden dağ başı gibi gerçi bi sürü bina var semt gibi ama neticede dağ başında çarşıya inmek için otobüsle 25dk
saol beben o senin iyiliğinden kaynaklanıyoŞeniz
canımsın benim .olumunekankayizsmile
inşallah kısmet olurda görüşürüz kuzum
rabbim meleğini gönderir inşalah o zaman kadar sen doruku bende senin göbişini severim
bu arada doruk paşanın yeni fotoğraflarını ekledim teyzoşları
insallah bende inanıyom umarım temiz cıkarboshayallersmileinşallah düşüp bayılmaz içini ferah tut cnm temiz ve güzel çıkar eminim :Saruboceq:
hmm anladım CADIARZU
herşey karşılıklı cnm ne ekersen onu biçersin Şeniz
ayy mİskİnlİĞİm gİttİ he valla sİzİnle konuŞuncaaaa...kendİme geldİmmm...sİlkelendİmm valla bİllaaa....:)))) İyİkİ varsınızzz...
banada dr. rahim filminden sonra hemen ameliyat dediii...ama ben kendi dr. gittim filmleri gösterdimmm...kesinlikle ameliyatın ilk başta riskli olabileceğini ve 3 kere üst üste düşük yapmadan ameliyatı önermediğini söyledi..İşte haziranda çatlatma iğnesini olmay düşünüyorumm bakalımmm belki iğneye bile gerek kaladan hamile kalabilirimm Herşey Allahtann......
bu arada doruk paşanın yeni fotoğraflarını ekledim teyzoşları
banada dr. rahim filminden sonra hemen ameliyat dediii...ama ben kendi dr. gittim filmleri gösterdimmm...kesinlikle ameliyatın ilk başta riskli olabileceğini ve 3 kere üst üste düşük yapmadan ameliyatı önermediğini söyledi..İşte haziranda çatlatma iğnesini olmay düşünüyorumm bakalımmm belki iğneye bile gerek kaladan hamile kalabilirimm Herşey Allahtann......
fairy kuru fasulye şenliğine adamlar farklı deterjanla gidiyolar :umursamaz: çok ince bi detay reklamlarda saçmalık aramya bayılırım
en saçma reklam çok gülüyorum domestos kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyüm diyen mikrop varya hani domestosun öldürücü etkisi olduğunu nerden biliyo öldürücü etkisi varsa neden ölmemiş daha önce kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sora pınar sucuk babadan oğula kalamayan sucukta adam sucuklu yumurta yapıyo ekmeği yumurtanın sarısına batıp bayılıyo mmmmmmmmmm die yumurta reklamımı sucuk reklamımı kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?