Dokuz Doğuranlar

inşallah düşüp bayılmaz içini ferah tut cnm temiz ve güzel çıkar eminim :Saruboceq:
hmm anladım CADIARZU
saol beben o senin iyiliğinden kaynaklanıyoŞeniz

herşey karşılıklı cnm ne ekersen onu biçersin Şeniz

ayy mıskınlıĞım gıttı he valla sızınle konuŞuncaaaa...kendıme geldımmm...sılkelendımm valla bıllaaa....:)))) ıyıkı varsınızzz...

canımsın benim .olumunekankayizsmile

inşallah kısmet olurda görüşürüz kuzum
rabbim meleğini gönderir inşalah o zaman kadar sen doruku bende senin göbişini severim

bu arada doruk paşanın yeni fotoğraflarını ekledim teyzoşları

canım sende bizim umudumuz oldun
hemen bakıyom dorugumuza tosunumuza
inşallah düşüp bayılmaz içini ferah tut cnm temiz ve güzel çıkar eminim :Saruboceq:

hmm anladım CADIARZU

herşey karşılıklı cnm ne ekersen onu biçersin Şeniz
insallah bende inanıyom umarım temiz cıkarboshayallersmile

ayy mİskİnlİĞİm gİttİ he valla sİzİnle konuŞuncaaaa...kendİme geldİmmm...sİlkelendİmm valla bİllaaa....:)))) İyİkİ varsınızzz...

he ya bende burda kendime geliyom
sende iyiki varsın canım benimolumunekankayizsmile

ANLAŞILDI HERKES DOURUKPAŞAYA GıTTı BAKMAYAAA....aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

banada dr. rahim filminden sonra hemen ameliyat dediii...ama ben kendi dr. gittim filmleri gösterdimmm...kesinlikle ameliyatın ilk başta riskli olabileceğini ve 3 kere üst üste düşük yapmadan ameliyatı önermediğini söyledi..ışte haziranda çatlatma iğnesini olmay düşünüyorumm bakalımmm belki iğneye bile gerek kaladan hamile kalabilirimm Herşey Allahtann......

hayırlısı canım inşallahhh tez zamanda hamiş haberini alırız:CüvCüv:

canım çok sıkılıyo yaa FAıRY KURU FASULYE ŞENLıĞıNE GıTMEK ıSTıYORUMVE O TENCERENıN ıÇıNDE YÜZMEK ıSTıYORUM şimdi reklamını gördümde bulaşık deterjanı reklamı nasıl saçma reklamlar yapıyolarya canımıda çektiriyolar bedava
ahanda çamaşır makinası bitti galiba gidip asayım

inşallah cnm inşallah ameliyata gerek kalmadan bebiş gelir :Saruboceq:

fairy kuru fasulye şenliğine adamlar farklı deterjanla gidiyolar :umursamaz: çok ince bi detay reklamlarda saçmalık aramya bayılırım

en saçma reklam çok gülüyorum domestos kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyüm diyen mikrop varya hani domestosun öldürücü etkisi olduğunu nerden biliyo öldürücü etkisi varsa neden ölmemiş daha önce kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sora pınar sucuk babadan oğula kalamayan sucukta adam sucuklu yumurta yapıyo ekmeği yumurtanın sarısına batıp bayılıyo mmmmmmmmmm die yumurta reklamımı sucuk reklamımı kaydirigubbakcemile3

canım bende cıkayım artık hadi herkese kocaman sevgiler
yemek yapmaya kalkayımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kız meltem profilinde resim varmı görelim koca poponu saklıyosundur garanti yiğidin malı meydanda olur bebem
ben pikinili resmimi koyumda gülün azcık kaydirigubbakcemile3 dün kuzen gördü diz kapaklarım çok iğrençmiş veremliymişim kızım beni 5aydır görmüyon artık iltifat alarak kabul ediyorum bunları dedim çok üzülüyodum önceden
zayıf olmakta kötü arkadaşlar şimdi değilim o ayrıda
kaynım geçen bana insana benzemişin dedi nasıl kıl oldum anlatamam yani kilo almama seviniyolar ama ölemi denir canım
pantolon almaya giderdim tipitip bakarlardı veremlimisin biz sıfır beden satmıyoruz sibel hakket çok iğrençsin kocam bile çubuk gibisin biraz yemek ye diyodu geçen gün diyomki aşkım çok çirkinleştim dimi yok tam ağzına layık olmuşum ben hakaret olarak algıladım ama :sinifsinif:

kızlarrr bir anda işim çıktı gitmek zorunda kaldım kus. bakmayınnnnn......

hoşçaklaınnnnn

kıslar iyi kaynatmısınız ama nıye ben gelince kımse olmuyo ağlıycam ya.
mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…