TEST VERDİ YAPTIRDIM DAHA SONUCUNU ALMADIM CANIM AMA SONUÇ BELLİ ZATEN YARIN ALICAM AMA BEN TAHMİN EDEBİLİYORUM YANİ NE OLABİLİRKİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİmafoldumben
çok kötüyüm çoooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk mafoldumbenmafoldumben
doktordan geldim şimdi randövü geçti kanda gebelik testi verdi yarın alıcam sonucu ama hiç iyi değilim çok hastayım boğazım burnum deli oluyorum belim ve kasıklarımda ağrıyo gene olmadı eminim çok yoruldum çok bunaldım eşimde sinir krizine soktu beni 2gün mutlu olmuyayım ağzıma..........ediyolar herkezden bıktım kaçıp gitmek istiyorum kimseyi istemiyorum hiçkimseyi yarın kayınvalidem ve görümcem gelicek tabi sevgilş yeğenimizde ama ben yarın olmadını öğren,ince kiseyi istemicam hep böyle zamanlarda geliyolar maf oluyorum ben anlamıyolar mı o çocu gördükçe nasıl eriyorum bilmiyolar mı ben gene psikopata baĞLADIM AĞLAMAKTAN BIKTIM PSİKOLOĞA GİTMEK İSTİYORUM AMA NE DİCAM BANA ÇOCUK VEREBİLCEK Mİ ÇÜNKÜ BENİM BU HALİM O GELİRSE GEÇİCEK YADA BİLMİYORUM GELSEDE BENDE O ŞEY O BÜYÜ KALMADI HİÇBİŞİ İSTEMİYO CANIM BEBEKTE İSTEMİYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOmafoldumbenmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?