Dokuz Doğuranlar

burdayım da sende yoksun
haksever sendemi geçmişi okuyon gıı

çok kötüyüm çoooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk mafoldumbenmafoldumben
doktordan geldim şimdi randövü geçti kanda gebelik testi verdi yarın alıcam sonucu ama hiç iyi değilim çok hastayım boğazım burnum deli oluyorum belim ve kasıklarımda ağrıyo gene olmadı eminim çok yoruldum çok bunaldım eşimde sinir krizine soktu beni 2gün mutlu olmuyayım ağzıma..........ediyolar herkezden bıktım kaçıp gitmek istiyorum kimseyi istemiyorum hiçkimseyi yarın kayınvalidem ve görümcem gelicek tabi sevgilş yeğenimizde ama ben yarın olmadını öğren,ince kiseyi istemicam hep böyle zamanlarda geliyolar maf oluyorum ben anlamıyolar mı o çocu gördükçe nasıl eriyorum bilmiyolar mı ben gene psikopata baĞLADIM AĞLAMAKTAN BIKTIM PSıKOLOĞA GıTMEK ıSTıYORUM AMA NE DıCAM BANA ÇOCUK VEREBıLCEK Mı ÇÜNKÜ BENıM BU HALıM O GELıRSE GEÇıCEK YADA BıLMıYORUM GELSEDE BENDE O ŞEY O BÜYÜ KALMADI HıÇBıŞı ıSTEMıYO CANIM BEBEKTE ıSTEMıYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOmafoldumbenmafoldumben

canım ağlama kanda gebelik testi nasıl yani hamile değilmisin ben hiç bişey anlamadım valla

TEST VERDı YAPTIRDIM DAHA SONUCUNU ALMADIM CANIM AMA SONUÇ BELLı ZATEN YARIN ALICAM AMA BEN TAHMıN EDEBıLıYORUM YANı NE OLABıLıRKıııııııııııııııııııııııııııııııııııımafoldumben

canım inşallah hamilesindir ya valla seni gördümü ben çok üzülüyom ya ufff siteye giresim bile gelmiyor neyse çıkım bari daha yemeğim yok

kız nerden biliyon belki hamişsindir allah allah ah ah haksever ne diyim nasıl mutluyudun sen ya :1hug::1hug::1hug:ama inşallah hamilesindir yarın ben topiğe giremem beni çaldır güzel haber alırsannnnnnnnnnnnn

offffffffffff nerde bu haksever kızzzzzzzzzzzzzzzz ben çıkıyom canım olumulu düşünki daha iyi olsun ağlama ağlamanın faydası olsa şimdiye ben kaç tane doğururdum valllaaaaa

canım kendini neden bu kadar yıpratıyorsun sabırla zamanını neden beklemiyorsun doğrusun haklısın etrafındaki çocukları gördükçe sende istiyorsun ama nolur böle yapma bu psikolojinle çocuğun geleceği varsa da gelmez psikolojinin çok iyi olması lazım ben 2 3sene bekledim sabırla çok şükür rabbime karşılığını verdi canım kendini bu kadar yıpratma nolur çok üzüldüm haline canım benim ya kıyamam sen sabırla bekle canım hiç ummadığın zamanda geliyor nolur bak dualarım seninle inş rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda sağlıklı eli ayağı düzgün bi bebek verir inş canım
lütfen kendini bu kadar yıpratma lmaz: :sinifsinif: :gitme: :1no2: senağlama senağlama senağlama

orays bende diyom ama gelde anlat bak çıkamadım bile
sen nasılsın kız bebek nasıl allah sana yavruru bağışlasın

bak hala ağlıyor ey güzel allahım sen sabır ver bana ben çıkıyom kız hadi gitte yat dinlen iyi ve güzel rüyalar görrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…