Dokuz Doğuranlar

orays bende diyom ama gelde anlat bak çıkamadım bile
sen nasılsın kız bebek nasıl allah sana yavruru bağışlasın

iyiyim canım saol amin canım allah herkese yavrusunu bağışlasın inş
haksever üzüldüm canım ya yazık ama bu kadar stres yapmaması lazım niye bıraktıki kendini çok üzüldüm yaaa

ayse cnm nabayım elimde deil ben bu halimden memnunmuyum sanıyosunuz dayanamıyorum işte herkez bir deilki ben zaten ota çöpe ağlayan hiç laf söz kaldıramayan biriyim ben oldum olası böyleyim tez canlıyım deli olurum yavaş insanlara yavaş olaylara ne olcaksa olcak benim haytımda bekleyemiyorum sabırlı deilim o kadar biliorum okuyorum sabrın mükafatını biliyorum allaha şükür hiçbi kötü alışkanlığımız yok eşimlde benimde namazımızı kılıyoruz kuranımızı okuyoruz çocuk okutuyorum kreşte yani hep allah kelamı kulağımızda etrafımızdaki insanlar öle inançlıyım biliyorum herşey allahtan isyan ettiğim yok ama nabayım içim durmuyo istiyo işte duruyo duruyo patlıyo ben herşeyime şükrediyorum hep hastalığımada hamdolsun diyorum ne ilaçlarlla yumurtası olmayanlşar var çocuğun asla olmucak denilenler var halime hamdolsun ama nabayım işte içim durmuyo gözyaşım dinmiyo teselli bulamıyorum nabayım kafayı yicam artık mutluyum diyorum rol yapıyorum inandırıyoprum kendimi ama bu günlşer gene başlıuyo maf oluyorum elimde deil elimde deil(

tamam ağla içini boşalt ama dünya yıkılmışda altında kalmış gibi davranma canım benim
bu şekilde olursan her zaman hayatı nı zorlaştırıyorsun farkında değilsin

haksever canım bende aynen senin gibiydim.heray ağlardım hamile kalayım bütün sıkıntım gider diyodum inan hamilelikte çok sıkıntılar çektim sürekli ağlıyodum.öğlene kadar uyuyan ben sabah 6 da uyanıyorum.içim sürekli sıkıntılı oluyo sebepsiz yere.rabbim hayırlı bir şekilde versin inşallah canım yarın inşallah güzel haberler alırsın

ben çıkıyım başınızı arıtmıyayım yatıp uyucam uyuyabilirsem sanki tır geçmiş üstümden (

bende iyiyim fıstıkım nevar neyok annat bakım

vallah ne olsun hani bahsettiğim dantel vardıya şemenim çok şükür bitti bidaha böyle elişimi göresi gözüm yok
ama bitti aferin bana:lepi::lepi::lepi::hulya::hulya:

sen nasılsın kızzzz ben kaç günüdür doğru düzğün giremedim topiğe dantel bitirme derdine düştüm

of kıslar yıne beni yalnız bıraktınız alacağınız olsun

haticemmmm canım ben girdim sen çıktın ben çıktım sen girdin kuzum ondan karşılaşamadık ya vallah nasılsın bebem benim gel seni bi öpümmmmmmmmŞenizŞenizŞenizŞeniz

vallah ne olsun hani bahsettiğim dantel vardıya şemenim çok şükür bitti bidaha böyle elişimi göresi gözüm yok
ama bitti aferin bana:lepi::lepi::lepi::hulya::hulya:

aferim sana ben danteli hiç sevmem zaten yapmayıda pek beceremem
sen iyi örüyon valla
ben nakış yapardım hep kursa gitmiştim makina nakış
nasıl çeyisim vardı kıs

sen nasılsın kızzzz ben kaç günüdür doğru düzğün giremedim topiğe dantel bitirme derdine düştüm

ben aynı canım ya kaç gündür bende giremedimki öyle zaten girsemde akşamları giriyorum hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…