haklısın bu zamanda geçim zor helede istanbulda daha zor
canım haklısın da bizim evmimzde kira değil ekmek parası vermiyoz soracıma ben öyle masraflı bi kadın değilim valla
oldukca gayet tutumlu bi kadınım ama işte kardeş çok olunca gelen giden çok oluyor kaynanamızda cebinden beş kuruş çıkarasıgelmiyor sanki o kadar çocuğu ben doğurduydum
hepsi kocamın üstünde
bide kardeşi benim kocaya güvendi berber dükkanı aldı ondua ödeyemedri tabi para çektiler amannnnn çok dert
eğer nasip olursa15 nisanda gidicez inşallah tiroitmerim iyidir kızzz:Saruboceq::Saruboceq:
canım senin adetin zaten 15inde falan değilmiydi o zamanmı gitcen
inşallah sorun çıkmaz
dur bakalım düzenli gelicekmi zaten düzensiz neyse inşallah bişey çıkmaz :Saruboceq::Saruboceq:
hoşgeldin hatcemmmmmmmm gel bak ben bu saatte burdayım kuzummmmmmm
ben iyiyim canım sen nasılsın bebiş nasıl
kimse yoktu valla ayşeyle bekliyoduk
gece nöbetçileri olarak
hb canım nıhayet karsılastık akşamları pek giremiyorum canım gündüzde siz olmuyosunuz.arkadaşlar vardı onlar gidince hemen dalim topiğe dedim
canım ben her zaman diyom size ben gündüzleri gelen giden oluyor kaynanam evde oluyor aman ne bilim işte anlatıver nasıl bebeğin be gülüm iyi gibi gördüm seniiiiiiiŞenizŞeniz
canım iyiyiz çok şükür genelde ben gündüzleri sıkılıyorum ozaman moralim bozuk oluyo eşim evde oldumu dünyalar benim oluyo.öncede eşime çok düşkündüm ama hamilelikte dahada düşkün oldum eşime heran yanımda olsun istiyorum.çok şükür bana çok büyük destek oluyo eşim ay ben eşime tekrar tekrar aşık oldum ya çok seviyorum onu canım o benim
slm:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?