Dokuz Doğuranlar

aferim sana ben danteli hiç sevmem zaten yapmayıda pek beceremem
sen iyi örüyon valla
ben nakış yapardım hep kursa gitmiştim makina nakış
nasıl çeyisim vardı kıs

vereliniortakvereliniortakteşekkür ederim canım bende sevmiyom ama bitane kermes varmış ağızlarıyla istediler mecbur yapacam
bu sene bizim burda amma kermse yapıldı gıııı

ikimz başbaşayız bugün kızların kocaları kurtlar vadisini izlemiyorlar galiba

vereliniortakvereliniortakteşekkür ederim canım bende sevmiyom ama bitane kermes varmış ağızlarıyla istediler mecbur yapacam
bu sene bizim burda amma kermse yapıldı gıııı

hayır işlemissin kız ne güzel canım işte
sende git kermese emi

evet gelmediler gelirler ama biz çıkmış oluruz o zamana kadar
canım hayır işide amannnnnnnnn parası kime gidiyor okul çocuklarına diyorlar canım herkesin anası var babası var
tabi varsa ama okutamıyacakalırı çocuğu ne demeye taaaa buralara gönderirler bilmemeki

pufffffffffffff sıkılıyommmmmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

canım okul içinmiydi bende kuran kursu için sanmıştım
iyilik yap denize at demişler boşver sen yapmışsınya

niye gııııııı

canım bilmiyomki kuran kursumu okulmu öyle dediler sen yap dediler bende bi havlu kenarı yapıp vercemde bi hafif model olsa bendekilerde hep ağır model
canım sıkıloyr kocam evde durmuyor kafede çalışıyor bu adamı ben polıs amcalarada şikayet etcemmmmmmmmkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

ya bugün bi misafir felanda bakmaz ayyy ne gıcık bişey sesiz sedazıs uffffffffffffffffffffffffffffffffff

senin kocan memur değilmiydi canım ek işmi yapıyor

senin kocan memur değilmiydi canım ek işmi yapıyor

memur para yetmiyor 1 200 lira yetmiyo gene çalışıyor bende diyom seni polis amcalara şikayet etcem diyom gülüyor aslında bugün bizimi burda kaza geçiripte sakat kalan bi polisin yanına geldiler deseydim tühhh demekte hiç aklıma gelmedi ohaoldumsmilekötükedihüsokötükedihüso

ohh şule hanım buyrunnnnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn

haklısın bu zamanda geçim zor helede istanbulda daha zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…