Dokuz Doğuranlar

sumoş geçmiştemisin kız bakıpta çıkma ya gel hadiiii

amin canım inşallah arada kanamam oluyo çok az biraz tedirginliğim sıkıntım ondan teyzemin kızı benle birlikte hamileydi bebeği karnında ölmüş ondanda korktum biraz.allahtan çok anlayışlı eşim varya moralimi düzeltmek için herseyi yapıyo

ayy canı çok geçmiş olsun teyzen kızında onundamı ilk bebğiydi ya
sen olumlu düşün sana ve bebğine bişey olmaz allahın izni ile :Saruboceq::Saruboceq:

canım sen moralini yüksek tut allahın izniyle hiçbişey olmaz

xaysex,dyd,semaveela,cmrm,haksever,sumoş23
süperizzzzzzzzzzzzzzzzzzz

ayy canı çok geçmiş olsun teyzen kızında onundamı ilk bebğiydi ya
sen olumlu düşün sana ve bebğine bişey olmaz allahın izni ile :Saruboceq::Saruboceq:

yok canım ikinci bebeğiydi tesadüfen kontorölde fark etmiş doktor yoksa kendinide zehirliyecek duruma gelmiş hemen kürtaj yapmıslar.aradım telefonda ağlamaktan konusamadı bende zaten duygusalım bugünlerde bende ağlamaya başladım ya hamilelikte duygusallık çok kötüymüş.

bu topiğin sahibide kocasının dizinini dibinden kalkmaz sapıkkkkkkkkkkkkkkk

canım sen moralini yüksek tut allahın izniyle hiçbişey olmaz

inşallah canım ama insanın elinde olmayan seyler oluyo canım ben önce bu hamileler ne çok ağlıyo diyip sinir olurdum çok alıngan ve nazlı olmalarına aynısı başıma geldi ya.rabbim isteyen herkes hamile kalırda bu duyguları yasar inşallah

canım çok zor bi durum ne kadar ilk ve ikinci üçüncü farketmez ama allah diğer çocuğunu bağışlasın
hamilelikte duyğusallkım bilmem heç yaşamdım ama olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

canım çok zor bi durum ne kadar ilk ve ikinci üçüncü farketmez ama allah diğer çocuğunu bağışlasın
hamilelikte duyğusallkım bilmem heç yaşamdım ama olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

canım inşallah en kısa zamanda yasarsın.
Şeniz Şeniz Şeniz

inşalllaaaaaaaahhhhhhhhhhh canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…