Dokuz Doğuranlar

eğer sıkıntı olacaksa keske kabul etmeseydin canım yarın müsait değilim deseydin.seni anlıyorum bende bebekli misafirim geldiğimde okadar kötü oluyodumkı ne seveceğimi biliyodum nede sevmeyeceğimi.insanı mahvediyo alıngan oluyo insan ama yarın mübarek gün yüzün gülecek inşallah

seni çok iyi anlıyom tatlım benim de bugün kaynımın kızı benden kaç sene sonra evlendi bebği var çocuk ah uh die bağırıyor anneside annem diyo ama içimin yağı eriyor resmen ama elden gelir bişeyyokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

neyse ben susuyum siz nabıyosunuz canlarım

canım ya sende ağlamaya başlama bak dövecem sizi.toparlanın şu mübarek gecede.rabbim başka dert vermesin melekleriniz gelecek inşallah ama vaktini bekliyo.bak ben dört yıl bitiminde hamile kaldım ağladım ağladımda ne oldukı canım.ayse canım sen ağlayan biri değildin hep bizi teselli ederdin herzaman seni gamsız olarak biliyorum canım sankı hiç derdin yokmus gibi

canım ne olsun hayat bu herşey yaşanıyor allah bu günlerimizi aratmasın bzlerede

ben herzaman derdimki eşime hamile kalınca bütün derdim sıkıntım gidecek ben öyle hissediyorum.ama hiçte öyle olmuyo sıkıntının derdin biri bitse öbürü başlıyo şu dünyada dertsiz insan yok

ben yine ağlamam bide ağlayan sulu gözlü biri olsam benim iş iyice zorlaşır ağlamak yokkkkk durmakkkkkkkk yok yola devammm canım 1 değil 2 değil kaç sene oldu
kız allah büyük dertler vermesin bugünlerimize çokkkkkk şükürrrrrrrrrrrrrr:Saruboceq::Saruboceq:

işte gerçek ayşe bu canım bende bu huyunu seviyorum senin ben okadar sulu gözlüyümki hamilelikten öncede öyleydim senin hamileliğin rahat gececek desene yasadın sen benim gibi sürekli ağlamıycan

aysem seni biliyorum kayın validen eşinin hep çalışması seninle istediğin kadar ilgilenemiyodur herşeyi kendin yapıyosun taktir eden varmı bende yerim giyerim gezerim ama sıkıyımdır o alıştırdı beni giyömeye yemeye genede ona göre tutumluyumdur sanki arttırıyoruzda bizim oluyo babası araba işçin kredi çekti sanki çok lazımmış gb büyüttü iyiler ama hiç hesap bilmiyolar 3kere ameliyet oldu belinde fıtık var dizi menüsküs prostat böbreklerde taş adam kredi çetti ve çoktü haliyle yetişemiyo destek oluyo eşim anlıyorum tabi olucak ama insan ne kadar cesaretli olur böle ya ben yapmayın dedim onlar biz ne borçlar ödedik dedile rben borçtan korkarım sevmem içime doğdu sanki senin eşinde öle ayse kendi yemez kardeşlerine anasına yedirir of ya allah kimsseye çekemica yükü vermiyo neye dayanamam desem başıma geliyo ve dayanıyorum hayat sınav zati biz neye geldiğimizi unutuyoruz bu üzüntüler bu yüzden sadece cenneti kazanmaya çalışsak hiçbişey üzemez bizi orda çocuk derdi yok kaynana koca dedi yok anne baba derdi yok sevgi eksikliği huzur eksikliği yok ama içimiz öle çok bu dünyala dopluki unuttuk herşeyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kızlar banamusade inşallah haticem bay yarın görüşürüz

kıslar bende çıkayım belim ağrıdı herkese hayırlı geceler allah rahatlık versin haksever canım moralini yüksek tut tamamı.inşallah yarın müjdeli haberini alırız canım.kıslar şu mübarek geceler hürmetine rabbim kalbinizden gecen hayırlı duaları kabul eder inşallah

ben çıkıyorum birazdan gelir bunları okusa çok kızar buraya taktı zati girme dio tek dayanağım burası bilmiyo bilmiyo ne hissettiğimi hiç anlamıyo bütün erkekler aynı kadınlar ne ister bilmiyolar allah başımızdan eksik etmesin allah yavruna sağlık sıhat versin haticecim allah kucanada almayı nasip etsin aysem allah sanada hayırlı evladını tez zamanda versin eşinin tayini çıksın şöle tek başına şu kaynana kardeşlerden uzak kendi yuvanız olsun çocuklarınız olsun allah banada gönlümdekini versin rabbime sığınıyorum hakkımda hayırlısını versin bu imtihandan geçmemi nasip etsin yarın zor bi gün olucak benim için i. geceler kızlar

günaydın kızlar..Cumanız mübarek olsun...hayırlara vesile olsun inş. a.s.

günaydınnnn cancağazlarrrrr....Hayırlı cumalarrr......

bugün yastayımmmm iyi değilimmmm......Sürekli ağlıyorummmmm...Neden mi? Seneler Geçiyorrr.......günler aylar geçiyooo.......Ve bir çocuk özlemi sardı yine beniii....Sürekli aynı şeyi düşünüyorummm..Ben bu duyguyu kendimi geçtimmmm aileme tattıramayacakmıyımmm((((((..Rabbim hayırlı zmnda isteyen her kuluna meleğini gönderir inşşş.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…