eşim ve ailem muhteşem allah bozmasın bu huzurumuzu çok mutlu olduğum beni hiç kırmadıkları için eziliyorum zaten ben onları mutlu edemiyorum hepsi allah yolunda insanlar bi kere bebek demiyolar bana ama nabayım bide görümceminde çocucuğu olduya ben hepten koğptum biraz önce aradılar görümcem kaynanama gitmiş yarın bana gelcekler yeğeni konuşturuyolar yenge de diyolar yarın geliyorum diolar bende laf atıyorum beni dinliyo konuşuyo benle kendince çok seviyorum onuda evladım gb ama içim acıyo işte bi yanım hep buruk elimde deil
eşim ve ailem muhteşem allah bozmasın bu huzurumuzu çok mutlu olduğum beni hiç kırmadıkları için eziliyorum zaten ben onları mutlu edemiyorum hepsi allah yolunda insanlar bi kere bebek demiyolar bana ama nabayım bide görümceminde çocucuğu olduya ben hepten koğptum biraz önce aradılar görümcem kaynanama gitmiş yarın bana gelcekler yeğeni konuşturuyolar yenge de diyolar yarın geliyorum diolar bende laf atıyorum beni dinliyo konuşuyo benle kendince çok seviyorum onuda evladım gb ama içim acıyo işte bi yanım hep buruk elimde deil
seni çok iyi anlıyom tatlım benim de bugün kaynımın kızı benden kaç sene sonra evlendi bebği var çocuk ah uh die bağırıyor anneside annem diyo ama içimin yağı eriyor resmen ama elden gelir bişeyyokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
canım ya sende ağlamaya başlama bak dövecem sizi.toparlanın şu mübarek gecede.rabbim başka dert vermesin melekleriniz gelecek inşallah ama vaktini bekliyo.bak ben dört yıl bitiminde hamile kaldım ağladım ağladımda ne oldukı canım.ayse canım sen ağlayan biri değildin hep bizi teselli ederdin herzaman seni gamsız olarak biliyorum canım sankı hiç derdin yokmus gibi
ben yine ağlamam bide ağlayan sulu gözlü biri olsam benim iş iyice zorlaşır ağlamak yokkkkk durmakkkkkkkk yok yola devammm canım 1 değil 2 değil kaç sene oldu
kız allah büyük dertler vermesin bugünlerimize çokkkkkk şükürrrrrrrrrrrrrr:Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?