Dokuz Doğuranlar

hb canım :1hug:
bende iyi sayılırım işte çarşamba adt oldum
ogün depresyona girdim sanki yataktan hiç çıkmadım
boşver canım ya biz ne kadar depresyona da girsek olacak olacağa varıyo
üzme tatlı canını :teselli:

valla soğan katliamı yaptık ondan millet uyandı soğanın kilosu 4 lira oldu kaydirigubbakcemile3
memlekete de gideyim içim rahat etsin yoksa burdan olmuyo içim içimi yiyoboshayallersmile

Son düzenleme:
buyrunnnnnnnnn hoşgeldiniz efenim
hb canım opuyorumnanaktan
eh işte biraz daha iyiyim atlattım adt şokunu
sen nasılsın

Allah iyilikler versin bende iyi sayılırım işte gün geçtikçe sıkıntı yapmaya başladım ama ben arsızım fazla sürmüyor hemen atlatıyorum :teytey:
yaş kaç şule
ben haziranda 31 olacam :bbo:

boşver canım ya biz ne kadar depresyona da girsek olacak olacağa varıyo
üzme tatlı canını :teselli:

öyle tabi canım rabbim ne zaman dilerse o zaman olcakda adt olunca bir anlık ouyor depresyon hali bu ay kendimi biraz kaptırmıştı sanki hamileliğe ondan böyle etkiledi

haziranda 25 olcak daha zamanım çok biliyorumda anlık geldi geçti yani
bende öyle hemen normale dönerim delikafadulden çarşamba günü çok kötüydüm ogün adt oldum
bugün iyiyim ama hamdolsun

artık tak etmeye başladı kızım ok istiyor onun sıkıştırmaları
etraftan hadi 2. yi ne zaman yapıyosun baskıları
hamile haberleri insanı çileden çıkartıyor
aynen valla
off ya herkes hamile bi sen kalamadın benim hiçmi kardeşim olmayacak dediği zaman üzülüyorum çok yalnız kaldı çocuk
doğurursam hayırlısıyla atacam başına ben yine kk da sohbet edecem kaydirigubbakcemile3
he yaa bir çuval soğanın fiyatına 1 kg alabiliyoruz artık kaydirigubbakcemile3
memlekette ne kadar kalacan cnm beni habersiz bırakma merak ederim :1no2:
kimse yok gene sanırsam

tüüü iresil koskoca 70 kiloluk karıyı görmüyon :dilcikar:

kız sen 31 yaşındamısın oo amma yaşlımışsın ben seni 20 falan zanıyodum kaydirigubbakcemile3

öyle tabi canım rabbim ne zaman dilerse o zaman olcakda adt olunca bir anlık ouyor depresyon hali bu ay kendimi biraz kaptırmıştı sanki hamileliğe ondan böyle etkiledi
adet olmadan önce hep öyle oluyo zaten insan
önemli olan psikolojiyi fazla yıpratmamak
inşallah verecek rabbim birgün :Saruboceq::Saruboceq:

haziranda 25 olcak daha zamanım çok biliyorumda anlık geldi geçti yani
bende öyle hemen normale dönerim delikafadulden çarşamba günü çok kötüydüm ogün adt oldum
bugün iyiyim ama hamdolsun
ayy ne güzel boshayallersmile daha çok zamanın var inşallah fazla beklemek zorunda kalmazsın
31 den sonra yumurtalıklarda yumurta rezervleri azalıyormuş
ben ayvayı yedim
bundan sonra işim daha zor eyvahedigeldismile

şule tedavi görmeyi düşünmüyonmu cnm klomenle falan hiç dr gittinmi
yemek yiyim ben en iyisi

elini yüzünü yıka benide ye ben sana 6 ay yeterim midene otururum birdaha acıkmazsın cokacimcoook kaydirigubbakcemile3

slm kızlar
cumanız mübarek olsun rabbim herkesin dileğini versin inş tez zamanda hayırlısıyla

klomen kullandım canım 2 ay hiç oluşadı yumurta işin kötüsü benim yumurta rezervlerim az
rabbim istedikten sonra verir canım
benim halam 38 yaşında 10 senedir olmuyordu ocak ayında hamile kaldı kendiliğinden 17 yaşında bir oğlu var şimdi ikinciye hamile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…