- 20 Mayıs 2009
- 4.703
- 3.540
- 373
- 42
günaydınnnn cancağazlarrrrr....Hayırlı cumalarrr......
bugün yastayımmmm iyi değilimmmm......Sürekli ağlıyorummmmm...Neden mi? Seneler Geçiyorrr.......günler aylar geçiyooo.......Ve bir çocuk özlemi sardı yine beniii....Sürekli aynı şeyi düşünüyorummm..Ben bu duyguyu kendimi geçtimmmm aileme tattıramayacakmıyımmm((((((..Rabbim hayırlı zmnda isteyen her kuluna meleğini gönderir inşşş.....
uleenn sen banamı şişko diyon bir kere bende shakira poposu var + balık etliyim zemuszemus yeme yanında yat cinsinden kaydirigubbakcemile3 töbe töbe günaha soktun len benikız meltem profilinde resim varmı görelim koca poponu saklıyosundur garanti yiğidin malı meydanda olur bebem
ben pikinili resmimi koyumda gülün azcık kaydirigubbakcemile3 dün kuzen gördü diz kapaklarım çok iğrençmiş veremliymişim kızım beni 5aydır görmüyon artık iltifat alarak kabul ediyorum bunları dedim çok üzülüyodum önceden
zayıf olmakta kötü arkadaşlar şimdi değilim o ayrıda
kaynım geçen bana insana benzemişin dedi nasıl kıl oldum anlatamam yani kilo almama seviniyolar ama ölemi denir canım
pantolon almaya giderdim tipitip bakarlardı veremlimisin biz sıfır beden satmıyoruz sibel hakket çok iğrençsin kocam bile çubuk gibisin biraz yemek ye diyodu geçen gün diyomki aşkım çok çirkinleştim dimi yok tam ağzına layık olmuşum ben hakaret olarak algıladım ama :sinifsinif:
:jeyyar: kocikimin ayaklarını yıkıyordum bu dakkada :1rolleyes:bu topiğin sahibide kocasının dizinini dibinden kalkmaz sapıkkkkkkkkkkkkkkk
ayak yıkıyorum ayakk guclubacismilebaksana ne iş yapıyorsa gelmedi :1shok::1shok::1shok:
yorgunum işim 23:15 te bitti ama bende bittimne bilim bu saatte gelirdi ama ne meltem var nede dil_nur vr kısssakannehirakannehir
arkamdan konuştuğunuzu hissettim geldim ama siz beni görmediniz :jeyyar:ya dediğimiz doğru işte işleri var bunların
divin dilnur kulaklarınız çınlasın sizi çekiştiriyosdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
seni atarmıyım topikten ayşem gülümaman ben kimsenin günahını alamam yoksa diviş topikten atar beniiiiiiiiiiiiiiiiiilmaz:
Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
dil_nur, divinity+
başbaşayız canım :jeyyar:
günaydın hayırlı cumalar
günaydın kızlar..Cumanız mübarek olsun...hayırlara vesile olsun inş. a.s.
günaydınnnn cancağazlarrrrr....Hayırlı cumalarrr......
bugün yastayımmmm iyi değilimmmm......Sürekli ağlıyorummmmm...Neden mi? Seneler Geçiyorrr.......günler aylar geçiyooo.......Ve bir çocuk özlemi sardı yine beniii....Sürekli aynı şeyi düşünüyorummm..Ben bu duyguyu kendimi geçtimmmm aileme tattıramayacakmıyımmm((((((..Rabbim hayırlı zmnda isteyen her kuluna meleğini gönderir inşşş.....
nerdesiniz kızlarr...günaydınnnnnnnnnnn
selam hayırlı cumalar kıslar
sanada hayırlı cumalar canımŞenizuleenn sen banamı şişko diyon bir kere bende shakira poposu var + balık etliyim zemuszemus yeme yanında yat cinsinden kaydirigubbakcemile3 töbe töbe günaha soktun len beni
birkere ben zayıflayım desem kocik kabul etmez o böyle havalı seviyor -tatlicadiarzu-
hem çok şişkoda değilim 70 kg yim yaaaaaaaaaa süprizzzzz
:jeyyar: kocikimin ayaklarını yıkıyordum bu dakkada :1rolleyes:
ayak yıkıyorum ayakk guclubacismile
yorgunum işim 23:15 te bitti ama bende bittim
arkamdan konuştuğunuzu hissettim geldim ama siz beni görmediniz :jeyyar:
seni atarmıyım topikten ayşem gülüm
ben casperlere gıcığım birde misafirlere ve davetsiz gelenlere :mymeka:
:asigim: hayırlı cumalar diloşum geçmişteydim cnm kızlar ne kaynatmışlar diye baktım naber napıyosun
sanada hayırlı cumalar canımŞeniz
napayım işte bende aynı bir değişiklik yok
bugün adet oldum soğan kürüne devam 8. gündeyim süprizzzzz
öp bakim şöyle şap diye hakettim ben bu öpücüğü :lepi::1shok: inanmıyorum sen soğana devammı ediyorsun
aferim kız gel seni alnından bi öpem Şeniz
senden hiç beklemiyordum ne yalan söyleyim
yapamam diyordunya onun için :sinifsinif:
inşallah emeklerin boşa çıkmaz cnm
benim soğan kürüm bitelide 2 gün oluyor
1 hafta içinde adet olmam lazım
şimdi napacan dr gidecenmi 5. günü klomen için
yoksa mantar ilaçlarına devammı
slm canım iyiyiz hg :1hug:slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli cumanız mübarek olsun bu arada
hb canım :1hug:slm canım iyiyiz hg :1hug:
sen nasılsın
buarada seninde cuman mübarek olsun
Şeniz çok sevindim cnm hep birlikte topluca soğan katliyamı yaptık kaydirigubbakcemile3öp bakim şöyle şap diye hakettim ben bu öpücüğü :lepi:
valla bende kendimden ummuyordum açıkcası ama valenin sayesinde gaza geldim
demekki gaza gelince oluyomuş kaydirigubbakcemile3
birde mantar geçti galiba canım onada faydası olmuştur belkide bilmiyorum ama bu seferki ilaçlarım daha 1.günümde beni rahatlattı inşallah gitmiştir birdahada gelmez alsanaalsanasmile
aslında doktora gitmem lazımdı ama malesef ertelemek zorundayım çünkü bana memleketin yolu göründü benden herşeyi saklıyorlar gidip durumları öğrenmem lazımboshayallersmile
çok şükür cnm çok sevindim alkisalkisalkisbuarada benim ilaçlarım 5 günlüktü çoktan bitti canım
ve hiç bir şikayetim kalmadı şükürler olsun :Saruboceq:
soğanın sayesinde de yine günü gününe adet oldum süprizzzzz
slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli cumanız mübarek olsun bu arada
hb canım :1hug:
bende iyi sayılırım işte çarşamba adt oldum
ogün depresyona girdim sanki yataktan hiç çıkmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?